.
Отговор в тема
Страница 70 от 105 ПървиПърви ... 206066676869707172737480 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 726 до 1 750 от общо 2622
    Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Цитирай Първоначално написано от grradeva23 Виж мнението
    Приятели,
    много моля, попълнете анкетата, която е свързана с онлайн медии.
    Тя е анонимна и попълването не отнема повече от 1 минута.
    Може да я предложите и на други ваши приятели.
    Благодаря!

https://www.surveymonkey.com/s/6R5MB2M

Ти прекаляваш, навсякъде спамиш с тъпата си анкета...
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от KrIssi *_* Виж мнението
    Хехе аз пък съм водолейка ;дд приятелят ми и лъв и се обожаваме *_*
    ето това е отговорът!)
    или с други думи - който знак ти е на десцендента, най-естествено те привлича;
    също - този на върха на 5-и дом //и на 1-ви, но то е неизбежно
    +
    за мъжете - Венера, Луна
    за жените - Слънце, Марс

---------------------
    //генерално - Венера на Асцендент или в 1-ви дом прави прави хората приятно красиви, но "привлекателни" се отнася до привличане, което е строго индивидуално)

Е, имам чувството, че имам най-глупавата зодия: Везни.
    Иначе все съм привлечена от лъвове и телци.

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Да везите и телците се привличат силно, честно казано, да може би ти е леко гупава зодията защото мразите да спорите а създавате спорове...
    Но не се отчайвай, всяка зодия има минуси и плсове

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    ето това е отговорът!)
    +
    за мъжете - Венера, Луна
    за жените - Слънце, Марс

---------------------
    //генерално - Венера на Асцендент или в 1-ви дом прави прави хората приятно красиви, но "привлекателни" се отнася до привличане, което е строго индивидуално)
    ++++ вярно-това е отговорът

Teen.girl
    Guest
    Аз съм влюбена в овен,но съм рибки!

Мега фен
    Град
    <3
    Не съм телец, но.. http://sollipsism.tumblr.com/post/88510427912

Десцендента ми е телец. :>

И въпреки това не си мислете, че телеца е на челно място в класацията. ^^ Първото място се заема от скорпиона, който ми е и асцендент.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Дайте верен сайт за асцедент, навсякъде ми пише Дева, само в онзи на Любомир - Лъв
    17.11.1993, 00.30мин :Д
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
    Дайте верен сайт за асцедент, навсякъде ми пише Дева, само в онзи на Любомир - Лъв
    17.11.1993, 00.30мин :Д
    Къде си родена?

Къде си родена?
    В гр. Благоевград
    Весииии

Супер фен Аватара на Deadlock
    Blab

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Къде си родена?
    Blab, пиши ми на ЛС.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Blab, мерси!
    Има ли някакъв сайт, с който да си разчета картите?
    Весииии

Мега фен
    Град
    <3
    омг колко много животно има в теб О.о Скорпион, козирог и за капак водолей..
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Вижте пък аз какво си имам https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/...13229535_n.jpg
    4XCOKИ

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    омг колко много животно има в теб О.о Скорпион, козирог и за капак водолей..

Да не съм нахална много, ама може ли да ми разчетеш нещо по тези карти
    Весииии

Мега фен
    Град
    <3
    О, аз не мога да съм суупер компетентна, но това, което виждам е мега интересно..

Имаш цели 5 планети в скорпион..
    Нептун ти е в козирог (при мен също, а и мисля че при доста хора от нашето поколение, понеже е от бавните планети), а Нептун е.. планетата на илюзиите, на мечтите, на летенето в облаците и какво става като имаме козирог? Козирог.. Кооозирог.. пълната противоположност на всичко това. Практичен, земен, студен, като цяло - бахти дървото! (Макар че по мои наблюдения сред познатите ми козирози, нямат грам общо с тези качества.. освен 1-2 изключения нааай-много)
    Луната също ти е в козирог.. А Луната е тоолкова важна, особено ако си родена през нощта (а ти си).
    Не се заемам да говоря конкретни глупости, но мисля, че не си от лигавите хора, дето се кефят на лигави работи и пищят като малоумни при вида на пухкаво зайче/бебе/мини кученце и мисля че евентуално и към хората може би се държиш по-резервирано.. Т.е.. ти търсиш връзка с тях, търсиш път към тях, но не толкова очевАдно и не с широко отворени врати. Може би и към 'проблемите' си се отнасяш с определено спокойствие, запазваща самообладание и търсеща.. логичен и рационален начин, по който да ги решиш..
    нямам идея.. :>
    О.. но както казах.. знаците, които имаш в картата си,.. повечето са животински (то само присъствието на скорпиона на пет места дори е доста показателно).. Което означава, че вярваш силно на интуицията/инстинкта си, вътрешното си чувство/усещане за нещата и т.н..
    4XCOKИ

Да, да, всичко е напълно точно. Мразя лигавщини и превземки, и мноого почитам интуицията си :д

Мерси, мерси!
    Весииии

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Аз пък съм Козирог с асцендент Риби и Луна в Дева. Прекрасна комбинация.

По мои сметки най-значително от Телци съм била привлечена, затова ги обявявам за най-привлекателни.
    You are broken, I can fix you...

Слънце във везни;луна-овен;венера-везни;марс-лъв;асцендент-скорпион. @ShtrudeL много ми е интересно да прочета какво мислиш за тези. хД
    Ммм има ли някой, който се интересува и от нумерология?
    btw;; доколкото съм чела, все пише, че трябва да съм привлечена от лъв/телец, обаче приятелят ми е водолей с асц водолей... нищо общо с телец и лъв ;д ии все пак сигурно, е защото и везните и водолеите сме въздушни зодии.
    Последно редактирано от nyancatx : 06-19-2014 на 19:21

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
    Blab, мерси!
    Има ли някакъв сайт, с който да си разчета картите?
    и аз не съм кой знае колко навътре в материята, но се уча, та:

Стелиумен Скорпион. Вероятно околните те усещат най-силно с тази енергия - агресивна, сексуална, авторитарна, всичко, което се сетиш по Марс (Овен) и Плутон (Скорпион).
    Луната отговаря за емоционалния ти свят (и личност), несъзнаваното, майката, (нерационалното) влюбване, етц. При теб Козирогът я прави сдържана, хладнокръвна, не си лабилно или експресивно емоционална, имаш обвивка, трудно се отпускаш (още повече с този асцендент...), всичко изживяваш вътрешно, много често без да даваш външна проява, съответно - останалите могат и никога да не разберат какво изпитваш, какво те натъжава, от какво те боли и т.н. Луната управлява 11-ия ти дом - този на приятелите и прякото ти обкръжение, получената любов. Ситуирана е обаче в 5-и дом - този, отговарящ за вклюбванията ни, творчеството, децата, дадената любов, етц. С тази луна - отнема ти време да допуснеш хора до себе си, още повече щом се отнася до близки хора, които да наречеш след време "приятели". За мен Луната тук е хубаво нещо - носи ти здравословна доза скептицизъм, мнителност, предпазливост, че Марс обикновено крещи "юруш на черешите".
    Като цяло, в твоята карта основното е струпването на планети в Скорпион. Те определят характера ти. Те са се настанили удобно в 3-и дом. Не знам с какво (възнамеряваш да) се занимаваш, но това е идеална позиция за всякаква медиаторска/посредническа дейност, всичко, свързано с общуване, писане, комуникации, медии, начално образование, кратки пътувания, туризъм, търговия (може би по телефона), етц.
    И да се върнем на темата. Различните хора се влюбват по различен начин. Това не зависи само от картата, а и от житейският опит и случвания, нека го нарека зрялост на индивида. Десцендентът (DC на картата) е върхът на партньорския дом. Той би следвало да показва слънчевият знак, който те привлича партньорски (показва и първият брак, шефовете, другите, като цяло и т.н., но това в случая не ни засяга). Управителят му (Нептун) е в 5-ия ти дом, в съвпад с Уран. Това са тежки/бавни планети, в този смисъл не са персонални, защото се движат с години през 1 знак, така че знаково са еднакви за цели поколения. Не искам да гадая, не обичам да го правя (твърде много Козирог и Луна в Дева:Д), затова и няма да го направя. Само ще кажа, че земни (ще) са ти уроците в този живот. Хиронът в 1-ви дом в Дева говори за потискане на Егото/идентичността, вероятно още в детството. Ще търсиш да формулираш и изразиш себе си дълго време, тук ще са най-големите ти усилия. Докато не изпълниш тази си задача (не искам да я наричам "вътрешен мир"), ще се държиш дръпнато, може би агресивно, или отнесено, просто няма да си ти. Виж, Нептун и Уран в съвпад в 5 могат да се проявят по различни начини - от това да идеализираш партньорите си и да потъваш в измислена приказка, през това, да ти изскачат от нищото любовните увлечения, до какво ли още не. Но за мен, наличието на Луна (управител на 11. дом), Нептун (управител на 7. и 8.) са в 5-и, е повече от показателно. Козирожката енергия ти е позната, разбираш я, вероятно те и привлича. //С тази Луна не знам как би комуникирала с Риби, които са ти зададени като партньорски знак. А и този огнен стелиум едва ли ще понесе отнесената несериозност на реещ се Рибок...
    значи, по темата:
    подходящи мъже са: Козирог, Скорпион/Овен/Стрелец, Риби
    //за сексуално привличане се гледат аспектите Венера-Марс/Плутон, за емоционално - отношението между Луни, за личностно - това между слънцата и т.н., че стана 100 метра това.

ПП: сега, като ти гледам аватара, това е тотално скорпионско:Д а в гиф-а на Аризона има нещо толкова наиграно:Д да))

anonymous708973
    Guest
    ето това е отговорът!)
    +
    за мъжете - Венера, Луна
    за жените - Слънце, Марс

---------------------
    А, това не го бях чувала.
    Къде да си видя десцедента?
    4.06.1994, 01:30, Пловдив.

И има ли разлика между знака, който ме привлича дългосрочно, и този, който ме привлича... краткосрочно, да го наречем?
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-20-2014 на 11:02

Оле, Blab, благодаря много за отделеното време.
    Супер готино е! И всичко е дяволски вярно :Д
    Весииии

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Ооо, т'ва е много яко!!! Искам и аз, искам, аз...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си