.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Противозачатъчни

Здтавейте! Имам въпрос свъразн с противозачатъчните. От септември до март ги пих заради поликистозен яйчник, много ме беше страх да не напълнея, но качих само 2-3 кг около празниците, което се случва всяка година. Сега се оказа, че и на 2те морета, които ми престоят ще съм в цикъл и само хапчетата са ми спасението защото, ако ги почна още днес ще ми изместят цикъла с 7 дни и няма да се тормозя на моретата. Но проблема е там, че от около месец спортувам и се ограничавам, за да се стегна и сваля 4-5 кг, но сега изчетох половината форум и се шокирах от повечето, които за 2 месеца са качили 10 кг. Та въпроса ми е мислите ли, че ще ми попречат на отслабването? Вече съм пила същите и не съм дебеляла, но това значи ли, че и сега мога да съм спокойна, че ще е така? Благодаря

А не можеш ли да използваш тампони на морето, вместо да пиеш хапчета?

Цитирай Първоначално написано от alskdjfhg Виж мнението
    А не можеш ли да използваш тампони на морето, вместо да пиеш хапчета?
    Именно. Ако трябва да си ги пиеш, защото са ти предписани, ще разбера. Но да ги почваш пак, за да не си в менструация, когато си на море, е доста глупаво. Не забравяй, че от смяната на климата може да ти се измести и да не си в цикъл на морето.

Тампоните са добро решение, според мен, аз лично винаги ползвам, когато съм на море, а съм неразположена.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Когато ги спрях март месец беше защото така предценихме с майка ми и лекарката каза, че е желателно да ги пия, за да ми се оправят кистите, но те не се оправят от това. Няма значение въпроса ми беше друг, естествено, че съм помислила за тампони, но миналото море ползвах и понякога като изляза от водата ми се стичаше червено, въпреки, че съм с тампон и ми цапаше банския. Просто реших да си взема хапчета, най добре ще е, но след като веднъж не съм имала странични ефекти, така ли ще е и този път според вас и ще ми попречат ли да сваля няколко кг. ?

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Винаги ме е било страх да влезна във водата с тампон. Веднъж го мушнах в шише вода и се разшири мигновено и умрях от страх хахаха предполагам , че в влагалището няма да е така..но все пак да си попитам какво е чувството или нищо не се случва?

Да, азширява се, като си във вода най-вече. Даже първия път като си сложих беше на море и така се наду, че тичах майка ми да ми го вади, защото просто не стана А на една приятелка и беше влязъл от вълните конеца и беше голяма паника :х

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Винаги ме е било страх да влезна във водата с тампон. Веднъж го мушнах в шише вода и се разшири мигновено и умрях от страх хахаха предполагам , че в влагалището няма да е така..но все пак да си попитам какво е чувството или нищо не се случва?
    Аз изобщо не го усещам, само го изкарвам малко трудно

По-добре се консултирай с гинеколога си отново. Аз лично доколкото знам не е много добре да ги почваш и да ги спираш, и после пак да ги почваш и спираш, трябва да си постоянна с тях.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Според мен няма да ти повлияят по различен начин този път. Въпроса е, че трябва да ги започнеш пак от първия ден на цикъла. Скоро ли ще ти идва? В противен случай няма как да ти се получат нещата.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Според мен няма да ти повлияят по различен начин този път. Въпроса е, че трябва да ги започнеш пак от първия ден на цикъла. Скоро ли ще ти идва? В противен случай няма как да ти се получат нещата.
    Да, оня ден ги почнах, когато ми дойде, знам как се започват. Мерси.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си