- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Десцендента е противоположния знак на асцендента ти т.е. след като твоя асцендент е риби, десцендента ти е дева.
Иначе за знака, който те привлича краткосрочно- зависи от неговия асцендент и десцендент и твоите, а от този, който те привлича 'дългосрочно' също много зависи и от слънце, луна, венера, марс.
При асцендент стрелец, какъв е десцендента? :Д
аз знам, че съм телец.
как да ги разбера другите неща, за които говорите?
Вашият Асцендент е: Дева
Вашата Зодия е: Телец
Луната ви се намира в: Близнаци
океееееееей, всичко ми е ясно вече....
нот.
https://www.youtube.com/user/vansastrology
Канал на една съфорумка (вероятно бивша вече) за астрологията ;д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Аз съм Рибка и съм си с Овенче :3
да.
по 5-и дом е влюбването (децата, игрите, етц.)
7-ми и 8-ми са партньорските;
ще се повторя, като кажа, че за привличане между двама души се гледат синастрии, които отчитат хармоничните разположения на личните планети и ролята/влиянието на тежките. мисля, всички сме наясно, че различните взаимоотношения стъпват в/у различна основа и един сексуален аспект Марс-Венера не винаги е достатъчен за партньорство.
при теб Луната (У5) е в 1-ви в Овен, Меркурий (У7) и Венера (Уса в 5-и в Рак.
Марс е в Телец. 7-мият ти дом обхваща Дева и Везни.
всеки, който кореспондира приятно с тези планети, би те привлякъл;
//и все пак, няма идеална синастрия, защото трябва да има дразнения, за да има движение (т.е. живот), мисля си.
пп: хаха, да, преди време и аз попаднах на клипчетата на Шизо. смятам, че това за Риби (в което говори за своя слънчев знак) е най-показателното видео, което може да съществува за тази зодия.:Д<3
Пу, тамън се разделихме с една Везна, предполагам, че овенското в мен има пръст в тая работа![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Е, аз не съм ходила с много момчета напоследък![]()