- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво мислите за злите гейове,
Всеки човек има в себе свой вроден закон за правилно и непаравилно. Тези хора ги тъпчат с лекарства, не защото са спрели да мислят и осъзнават, а защото техните критерии за правилно и неправилно не отговарят на наложените обществени, но това не означава, че нямат съзнание.
Това че човек е болен не означава, че спира да мисли и да осъзнава света, но през своята призма.
лелееееее, обиждаш болните хора ли, а, а, а?
Последно редактирано от defender : 06-21-2014 на 11:57
Дифендър, извънредно спрял си. Дано не те срещна ирл някой ден, че вероятно ще се наложи да прекарам остатъка от живота си в затвора.
не бе, .......... извънредно съм спрял
ПП: абе, вярно ле че сайта теенпроблем бил на Пеевски?
говори ми
Може ли да спреш да живееш в миналия век? :Д
Глобализма ми е също толкова противен колкото и бившия ком интернационал. Те са си и същото нещо общо взето.
Писнало ми е в България политическите спорове винаги да се въртят около това на кого трябва да си дадем дупките и кой ни разваля и оправя, вместо да се говори какво трябва ние да направим да се направи.
Робско мислене, отвратен съм!
Ауриса ме заплаши със саморазправа, много съм притеснен, страх ме е да излизам от вкъщи, живея в постоянен стрес, не спя, ям малко и то само юфка, че по-лесно се преглъща, защото иначе като дъвча по-твърда храна и си прехапвам езика, защото не мога да се концентрирам, притеснение.
не мога да повярвам, че в 21 век може да има такива жестокост от средновековието,
Последно редактирано от defender : 06-21-2014 на 15:19
Успявате всяка една сериозна тема да я обърнете на политика.
ми то хомосексуализма е част от политиката на ЕС.
Не е част, почти половината депутати в европарламента са обратни, направо си е задължително.
То и в българския парламент е същото. Особено БСП са много напред в това отношение.
Welcome to the Jungle...
Живей на кисело мляко, вазов и картофи като си против, лузър прост. Ако не бяха такива лекета българите щяха да печелят на гърба на зап. европа, не да реват, че им продават кисело мляко по 20 стинки кофичката в Карфур и им ограбват икономиката.
Ама като ти линкнах бг фирма на световно ниво, която печели колосални суми н6 не каза нали ?
Шведите си имат икея, швабите коли, финландците нокиа, гугъл е в Ирландия етц. Ние кво имаме ? Климатроник. После педалите и ходжата били виновни лел. окей
Тяхното е предпазна мярка, и аз бих станал гей, ако другата алтернатива е Цецка Цачева, от ГЕРБ са по-смели, може би дори са зоофили.
Само да не са тия, за които си мисля, защото тяхното е много далеч от световно ниво, още по-далече е от печелене на колосални суми.
Последно редактирано от papugai : 06-21-2014 на 15:40
Гей скандал разтресе ГЕРБ?
http://burgas-podlupa.com/2014/06/19...5%D1%80%D0%B1/
как един малък българин може да се бори с големи международни корпорации и техните хиляди дъщерни фирми и големите им пари, това са цели империи.
Кажи ми една голяма българска хранителна верига подобна на Лидъл например, бюрократичната машина ще го допусне ли.
Що 95% от банките ни са чужди, защото сме тъпи ли и не можем да си създадем наши? - не,а защото където са големите пари няма допуснати случайни хора. (камо ли българи или ако има българи те са само изпълнители за филиал България.)
Последно редактирано от defender : 06-21-2014 на 15:59
Вероятно за тях си мислиш. Chaos имах предвид. Не знам каква ти е представата за 'световно', но след прман доскоро беше най-популярният рендър по големите студия и не го пиша, 'щото така си мисля, а щото съм пращал мейли на хора от блър, дриймуъркс, близз и прочие с въпроси за неща, които съм им виждал по рийловете във вимео и не знам как се правят и обикновено рендъра е един от тези двата. Пък за да държат 3 офиса и заплатите им да почват към 2к все ще да им е приличен дохода. Не съм им счетоводител, но лицензите май към 800$ бяха.
Ба ли го, все тая. Пак правят нещо и пак вкарват пари, не е като да учат за лесничей ли там горски ли кво беше и да дават акъл
и съвсем между другото на мой бивш съученик баща ми беше директор на някво там дружество или ба ли го, в което членуваха доста български приозводители. Мога конкретно за бирите по магазините да ти кажа, тъй като това е споменавал, но почти всяка марка, за която се сетиш, се произвежда в български фабрики (или пивоварни, както предпочиташ), от това печелят българи, а % който взима западната фирма от лицензи (няма да споменавам конкретна марка, че ддз да не стане някой фал) е 10.