- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
майка ми прави страхотен бешамел, ама леляя ужасТен, с буци брашно вътре
Същото, да и за тва съм се разглезила аз. :3 Обожавам го върху руло Стефани с печени картофи и подправки. И не смея да се хвана да забъркам, че ще стане на буци и ще се ядосам. :д
Иначе циганска баница?! Дафак?! Аз все съм го знаела като студенстка пържола... Имаше едно лято между втори и трети клас, когато с братчедката в баба ядяхме само такова за закуска. :3 Циганската баница я знам като филии хляб, наредени в тава и полети с мляко, върху тях сирене и яйца и още филии хляб. Помня, че съм яла такова само един път и ми беше много гадно, а нашите си изядоха чиниите.
ехе това, дето го знаеш е прекалено много за ЦИГАНСКА баница, по-скоро е нещо подобно на бабешката баница :д
Ми да ти кажа не знам, явно нещата си имат различни наименования по различните места. А пък знаеш ли, в Русенско може циганите да са по-богати.
Циганската баница е страхотна, напомня ми как с дядо ходехме да пасем кравите.
Галакси, всички благини, които изброи <3
О, халва. :333333 Купувам си от тия пакетираните и си го ръфам като вафла. :333333 На филийка по-не ме кефи нещо.
Много обичам с домашно бабешко сладко да си хапвам филийки аз. :3 Или събота сутрин баба като изпържи търкалачета или мекици. :3 Няма по-вкусно от гореща мекица с мед или захар.
Едит: Кой въобще яде пържени картофи с вилица?! :дд
Зарибих се да правя салата с яйца и авкодо. Пък да видим какво ще се случи.
Последно редактирано от XTREMEFREERIDE : 06-25-2014 на 15:42
Не го месих аз, та по отношение на приготвянето не мога да кажа много.
На вкус е съвсееем добре, едва ли ще познаеш от какво е, ако не ти кажа. Доста по-меко и неустойчиво е от тесто с мая, пицата ми се разпадаше :д
Иначе едната беше с домати, моцарела, босилек. А другата с чоризо, лук, домати и няколко люспи Грана Падано.