.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

Мега фен Аватара на galaxy29
    циганска баница не е ли филийка с олио и червен пипер? ако е такоз, аз никога не съм го обичала, гадно е ;/
    но пък филийки с масло, намачкано сирене и чай или филийка с току-що направена топла домашна лютеница и натрошено сирене или пък филийка с масло и домашен мармалад от сливи... разкош
    а помните ли попарите с чай и мляко или намачкани домашни домати със сирене и да си топваш
    яли ли сте домашна царевица изпечена на пещта и семки, ама не от пакетче, а да си ги дърпаш от слънчоглед
    и усещате ли как пържените картофки са гадни, когато ги ядеш с вилица, вместо с пръсти
    ????? :Д
    тооолкова се радвам, че съм отраснала с домашни неща

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    циганска баница не е ли филийка с олио и червен пипер? ако е такоз, аз никога не съм го обичала, гадно е ;/
    но пък филийки с масло, намачкано сирене и чай или филийка с току-що направена топла домашна лютеница и натрошено сирене или пък филийка с масло и домашен мармалад от сливи... разкош
    а помните ли попарите с чай и мляко или намачкани домашни домати със сирене и да си топваш
    яли ли сте домашна царевица изпечена на пещта и семки, ама не от пакетче, а да си ги дърпаш от слънчоглед
    и усещате ли как пържените картофки са гадни, когато ги ядеш с вилица, вместо с пръсти
    ????? :Д
    тооолкова се радвам, че съм отраснала с домашни неща
    А филийка с масло и халва ?

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    А филийка с масло и халва ?
    по тоз класически начин ми е гадно ;/
    и аз предпочитам само халва или пък черна филийка намазана с масло, халва и отгоре някакви плодчета наредени

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си