.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 469

Hybrid View

Здравейте,
    НЕ се доверявайте на фирми с ваучери, който уж правят отстъпки!
    Такава фирма... пиша фирма, защото не е автошкола е КАТИ 77.
    Пазете се!
    Ще се подлъжете, след което, ще си платите разликата от направената отстъпка, измислят си причини да ви скъсат и то на ВЪТРЕШЕН изпит за платите... и още... и още пари!
    Кормувате там дето е удобно на "инструктора"... пиша с нежелание "инструктора", защото не заслужава тази титла, а по принцип се обещава да кормувате в квартала ви!
    Не удобно място за теория, както и некомпетентен "преподавател", който не дава да се задават въпроси, само слушате!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от paskova Виж мнението
    а по принцип се обещава да кормувате в квартала ви!

Че аз само като го чуя това обещание, ще избягам с 200 в другата посока. Що за малоумщина.

Фен Аватара на drumhead1
    Град
    в барака
    .

blagi34
    Guest

Здравейте обещах на моят инструктор инж.Владимир Йорданов да напиша няколко добри думи по форумите ако остана доволна от неговото обучение и сега изпълнявам обещанието си.Да караш курс при Влади наистина си струва.Влади е много внимателен и търпелив.Бях свидетел как се отнася с една 60 годишна жена и останах впечатлена от отношението и търпението към човек който наистина не трябва да е по улиците.Същото добро отношение получих и аз и благодарение на това има книжка - и то взета от първият път.Трябва да кажа ,че Влади не пропусна нито един етап от обучението ,карахме на магистрала,карахме извънградско,карахме и Цариградско където знам ,че другите инструктори не пускат курсистите си.Най много съм доволна от това ,че се научих да паркирам.Дори съпругът ми не може да паркира толкова добре/вече спечелих един бас/.Горещо ви препоръчвам Влади като инструктор

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си