- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Шофьорски курсове
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Здравейте,
НЕ се доверявайте на фирми с ваучери, който уж правят отстъпки!
Такава фирма... пиша фирма, защото не е автошкола е КАТИ 77.
Пазете се!
Ще се подлъжете, след което, ще си платите разликата от направената отстъпка, измислят си причини да ви скъсат и то на ВЪТРЕШЕН изпит за платите... и още... и още пари!
Кормувате там дето е удобно на "инструктора"... пиша с нежелание "инструктора", защото не заслужава тази титла, а по принцип се обещава да кормувате в квартала ви!
Не удобно място за теория, както и некомпетентен "преподавател", който не дава да се задават въпроси, само слушате!

Здравейте обещах на моят инструктор инж.Владимир Йорданов да напиша няколко добри думи по форумите ако остана доволна от неговото обучение и сега изпълнявам обещанието си.Да караш курс при Влади наистина си струва.Влади е много внимателен и търпелив.Бях свидетел как се отнася с една 60 годишна жена и останах впечатлена от отношението и търпението към човек който наистина не трябва да е по улиците.Същото добро отношение получих и аз и благодарение на това има книжка - и то взета от първият път.Трябва да кажа ,че Влади не пропусна нито един етап от обучението ,карахме на магистрала,карахме извънградско,карахме и Цариградско където знам ,че другите инструктори не пускат курсистите си.Най много съм доволна от това ,че се научих да паркирам.Дори съпругът ми не може да паркира толкова добре/вече спечелих един бас/.Горещо ви препоръчвам Влади като инструктор