.
Отговор в тема
Страница 7 от 19 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 469
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    ^ не могат,ами задължително ще го скъсат. Трябва поне 2 секунди колата да е в покой.
    maDamn

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Цитирай Първоначално написано от DimovB Виж мнението
    днеска разпитах инструктора и той каза, че мога да си седя на първа, но трябва да държа съединителя и спирачката натиснати. иначе като спирам на кръстовище изключвам от скорост и тогава си седя само със спирачка.
    ти дръж съединителя натиснат да видиш след 1 месец нов аксиален лагер... аз пък и на курса и след това винаги изключвам и пускам съединителя. Включването отнема половин секунда така че... да се държи натиснат не е много полезно.

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    да, това го разбрах. само ако спирам за кратко, го задържам.

Град
    дам

Мега фен Аватара на baby_baby
    Аз бях при "Василеви" много точни хора

Град
    Стара Загора
    на вътрешния пред ДАЙ ме скъсаха след 30 мин безгрешно каране, щото накрая ме вкараха в софия в няква циганска махала където никога не бях карал и пуснах един на път без предимство да мине преди мен. 1 мин след това отбих и ми казаха пак да ходя. доста тъпо. сами си правете изводите за кви схеми става въпрос.

Град
    Стара Загора
    стига реклама

А ти как прецени , че карането ти е било безгрешно?

missAny
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от didivid Виж мнението
    Някой от вас да е карала курса в iDrive? Какви отзиви чувате за тях? Питам защото цената на курса им е 300 лева, наполовина отколкото при другите....
    Edit: Сега погледнах и Български автомобилен съюз и прочетох противоречиви мнения за тях. Някой от вас може ли да се изкаже дали са добри?
    Да, аз в момента карам курса при тях и съм супер доволна. Изкарах теория пред ДАИ от 1вия път, като не съм присъствала много в часовете по теория, но пък се подготвях вкъщи. Сега кормувам, а инструктора ми адски добър, има подход към курсистите си, не повишава тон и не се кара, което ме радва, обяснява ми и разяснява. Много съм доволна, че избрах iDrive. Препоръчвам ги.

ivankachetrafilova
    Guest
    Здравейте ,регистрирах се специално за темата за да предпазя други хора от измамниците с курсове за 299лв и после олеле.курса ми излезе над 1000 лв ( естествено си казах после за какво по напред да стигнат тези пари за гориво ли за амортизация ли за данъци ли за печалба ли ,но след дъжд качулка ),но най-лошото е че не ме научиха на нищо -само гледаха как да ме из клатят.Накрая се записах от начало на курс за 700лв и сега вече си карам ,паркирам и знам ,че не съм убиец на пътя .Няма да правя реклама на инструктора ( макар че го заслужава ) ,ако някои му иска координатите пуснете ми мейл ivanka.chetrafilova@abv.bg

Мега фен Аватара на babity
    Трето поколение от нашата фамилия бях при инструктура ми. Тон ми се е повишавал само веднъж когато си сбърках мигача и с десен мигач се опитах да се нахуля в колата, която ме изпреварваше. Много спокоен, много готин. Винаги ми казваше "еби ги ограниченията, карай с потока и глей да не изтряскаш някого някъде". Да е жив и здрав, да 'иляди, та и моите деца да учи!

Мега фен Аватара на SurfSky
    Аз бях при г-н Генов ,много взискателен човек

Регистрирах се специално за темата за да ви предпазя!
    Не се доверявайте, на автошколите с ваучери!
    След това си "избиват" парите с разни измислени причини за да те скъсат!
    Допълнително на това ползват неграмотни инструктори, който "живеят" все още в миналото!

Повече от фен
    здр днес се записах да карам курса и аз и ми е много притеснено дали ще успея знаете ли колко време се кара след месец навършвам 18 ?

Град
    зависи от теб... ако учиш листовките половин година - половин година. иначе за около 2 месеца

Здравейте,бих искала да попитам някой знае ли дали е възможно да караме шофьорския си курс в София,а самия изпит (кормуването) да проведем в друг град?

Повече от фен
    тоест когато ги зная тогава не ми определят те така ли ?

Здравейте,
    НЕ се доверявайте на фирми с ваучери, който уж правят отстъпки!
    Такава фирма... пиша фирма, защото не е автошкола е КАТИ 77.
    Пазете се!
    Ще се подлъжете, след което, ще си платите разликата от направената отстъпка, измислят си причини да ви скъсат и то на ВЪТРЕШЕН изпит за платите... и още... и още пари!
    Кормувате там дето е удобно на "инструктора"... пиша с нежелание "инструктора", защото не заслужава тази титла, а по принцип се обещава да кормувате в квартала ви!
    Не удобно място за теория, както и некомпетентен "преподавател", който не дава да се задават въпроси, само слушате!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от paskova Виж мнението
    а по принцип се обещава да кормувате в квартала ви!

Че аз само като го чуя това обещание, ще избягам с 200 в другата посока. Що за малоумщина.

Фен Аватара на drumhead1
    Град
    в барака
    .

blagi34
    Guest

Здравейте обещах на моят инструктор инж.Владимир Йорданов да напиша няколко добри думи по форумите ако остана доволна от неговото обучение и сега изпълнявам обещанието си.Да караш курс при Влади наистина си струва.Влади е много внимателен и търпелив.Бях свидетел как се отнася с една 60 годишна жена и останах впечатлена от отношението и търпението към човек който наистина не трябва да е по улиците.Същото добро отношение получих и аз и благодарение на това има книжка - и то взета от първият път.Трябва да кажа ,че Влади не пропусна нито един етап от обучението ,карахме на магистрала,карахме извънградско,карахме и Цариградско където знам ,че другите инструктори не пускат курсистите си.Най много съм доволна от това ,че се научих да паркирам.Дори съпругът ми не може да паркира толкова добре/вече спечелих един бас/.Горещо ви препоръчвам Влади като инструктор

Повече от фен Аватара на DeHu
    Не знам колко зле трябва да си,за да се довериш на ''препоръките'' на хора с по 1 мнение във форума,което си е откровена реклама.Иначе,според мен трябва да се избягват курсовете с по 300 лв. начална такса и доплащане за изпити.

Мега фен
    Град
    <3
    meoww
    ако те скъсат на вътрешен, плащаш ли си, за да се явиш пак?
    И колко време след като си се записал на курса можеш да се явиш на листовки?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

anonymous708973
    Guest
    За вътрешен кормуване не се плаща повторно. За вътрешен листовки - да.
    На листовки можеш да се явиш, ако желаеш, и на втората седмица (според мен). Струва ми се логично, защото по закон първата седмица е задължително присъствието.

Сестра ми взе книжка при Кати 77 миналата година.Аз записах курса пак при тях,само че с ваучер за отстъпка.Засега всичко върви нормално и съм доволна от обучението.Взех листовките и вътрешния по практика.Предстои ми външния изпит.Стискайте ми палци.Ще пиша като мине изпита..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си