- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
Яя Туре обвини ръководството на Сити за пропуснато време с неговия умиращ брат
"Яя Туре обвини ръководството на Манчестър Сити за пропуснатото време в последните дни на живота на неговия брат, който почина от рак миналия четвъртък в Манчестър. Националът на Кот Д'Ивоар заяви, че е искал да прекара четири или пет дни със своя роднина след края на миналия сезон, но ръководството на шампионите му е забранило.
"В края на миналия сезон поисках да остана четири или пет дни с моя брат, преди да започна подготовка за световното първенство. Но от Сити не ми позволиха да го направя. "
http://worldcup.sportal.bg/news/yaya...brat.1842.html
ПП: Капитализъм
Путин: Не се бъркаме в Украйна, но браним руснаците там
http://dnes.dir.bg/news/ukrina-uzhen...-16930131?nt=4
"Докато киевската хунта води война срещу народа си в Югоизточна Украйна, в цялата страна пламват все нови протести заради катастрофалния спад в жизнения стандарт. От 1 юли поскъпват всички комунални услуги. Цената на битовия газ примерно нараства с 55-70 на сто, на топлата вода и парното - с 40 на сто, на тока - с 10 до 40 на сто според потреблението, на водоснабдяването и канализацията - със 78 до 96 процента.
Най-силно ще е поскъпването в Киев - столичаните ще плащат за топла вода почти 70 процента повече, а парното се вдига почти с 60 на сто. И това е само първият етап, защото цените на комуналните услуги постепенно ще растат до 2017 г."
http://www.dnes.bg/redakcia/2014/06/...liuciia.230210
ПП: Честито
Ръководството на Ман Сити са араби и нямат нищо общо с Русия, ЕС или каквото и да е било друго от темата.
Освен това ЯЯ и клуба му са в открит конфликт в последния месец и нещо, та е нормално да им сипва така.
PS: Ти си мазно филмиран параноик.
Welcome to the Jungle...
Разкажи ни пак за семейния ви приятел, откривателят на харпуна.
Welcome to the Jungle...
аз не знаех, че капитализма е само за неараби, а Англия е капиталистическа държава................ то да беше само този пример, те са хиляди.
Да не говорим как в частни фирми хората са карани да работят по 12 часа, вместо по 8 (и не можеш се оплачеш щото ще те уволнят); не се почива в неделя и т.н. Масово се нарушават човешки права.
Една позната дори не я пуснаха да отиде на сватбата на най-добрата си приятелка.
Последно редактирано от defender : 06-26-2014 на 11:40
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 06-26-2014 на 11:45
е да, ама на тигъра му било добре.
на него и бомба да му хвърлят, реакцията му ще е същата. (тва са скопени програмирани роботи)
ПП: ако не вярвате имаме жив пример, хамериканците са бомбардирали София, а ние скоро паметник им построихме на пилотите.
Все едно в Хирошима да построиш паметник на ядрената бомба.
Последно редактирано от defender : 06-26-2014 на 11:57
Аха, значи сравнявате един от най-добрите халфове в света ЯЯ Туре, който е супер известен и получава милиони, с най-обикновен работник в частна фирма. Доообре.
Кой ли българин не би искал "да го тормозят" така.![]()
Welcome to the Jungle...
Последно редактирано от DarkTemplar : 06-26-2014 на 12:06
Welcome to the Jungle...
Welcome to the Jungle...
Тигър, представи си, че си министър-председател на България, за колко пари ще спреш Южен Поток и ще позволиш на САЩ да добиват шистов газ в Добруджа (житницата на България).
Не бих направил нито едно от двете. По-скоро бих се разпоредил най-после да се доизградят интерконекторните връзки със съседите ни, така че в случай на нужда да можем да получаваме газ от различни източници, а не да сме изцяло зависими от Русия или САЩ.
А ти за колко си продаде гъза на братушките?
Нали си голям американофоб, защо на аватара ти от месеци стои американец, а не руснак?
Welcome to the Jungle...
... ако и за това не можеш да се досетиш, значи няма смисъл повече да пишеш или да говориш хората..
Дефендер достатъчно доказателства и примери ти даде, които ти нарочно прескачаш и се връщаме на изначалното.
Как вреди ли? Ами като се разполага със всички материални блага, които са прозведени от обикнвенните хора, за които не достига нищо.
Същото е като с малкия и средния бизнес, които се подтискат и мачкат от големците. И че накрая милионите законно от продукцията ги извличат за себе си шепа хора, а останалите не получават нищо. Освен това, за да е по-голяма печалбата - се търси още по-малко работна ръка, която да работи още повече. Изнася се там, където има пари, а не там, където се нуждае населението.
А циганите, които не искат да работят и да учат как искаш да ги издържаме на нашия гръб в затворите на България и да се справяме демократично с тях като само крадът от нас? Преди виж как са работели и са приличали на бели хора, заразлика от днес, защото са били принуждавани.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 06-26-2014 на 12:23
Трябва да сме реалисти, това е невъзможно за малка и бедна държава като България и в зависимост и от географското й положение - въпроса е кой начин за доставка на газ е по-безопасен и по-доходоносен за България. Балканските държави могат да стана независими само ако се обединят в една мулти държава, но това няма как да стане, защото ни разединиха.
ми защото просто не съм американофоб
Разполага се с благата, за които е подписал трудов договор и които са заложени вътре. Не ги е крал, а се е трудил за тях, според уменията си. Докато ти михлюзиш пред компа и преливаш от пусто в празно, той и колегите му бягат по 10 км на мач (и така, по 50-60 пъти годишно) и ежегодно ги разхождат по света като панаирджийски мечки. Що не се пробваш и ти, вместо да лаеш?
Какво общо имат циганите с ЯЯ Туре?
Постовете ти все повече намирисват на най-обикновена бедняшка завист, която ни представяш в опаковката на желание за социална справедливост.
Welcome to the Jungle...
Брат, смятай щом аз, дето пет пари не давам за тази държава, пък и която и да било, те смятам за пълно нищожество и национален предател след това изказване к'ъв си смешник.Балканските държави могат да стана независими само ако се обединят в една мулти държава, но това няма как да стане, защото ни разединиха.
Първо квичиш против капитализма и правенето на пари, а после обясняваш, че трябва да си захвърлим суверенитета и да си направим държавичка със сърбите и макетата, че да правим пари.
edit;Те винаги са били баш това. Айде, Дифендър е няк'ъв чалнат индивид - религиозен е в крайна сметка. Но Климатика си е най-обикновен лузър, който, както вече се разбрахме, ще ми сервира бирата или ще ми увива дюнери до края на живота си.Постовете ти все повече намирисват на най-обикновена бедняшка завист, която ни представяш в опаковката на желание за социална справедливост.
Най-безопасен и доходоносен е газът, получаван от различни източници, защото така се чупи монопола и се създава конкуренция между доставчиците (съответно крайната цена пада значително). Русия не е единствената държава в света, която добива природен газ. Добива се и в Северна Африка, и в Северно море, и на много други места. Много е жалко, че хора като вас с климатика са толкова късогледи, че нямат желанието да го разберат.
Тук говорим за нормален природен газ, не за шистов. Не съм привърженик на шистовия.
а да, забравих, ти си фурнаджийска лопата и си нагласяш възгледите според ситуацията и изгодата ти. Приказките ти за балканската мултидържава го доказват. И не се казва мултидържава, а мегадържава, даже и точният термин не знаеш.ми защото просто не съм американофоб
Последно редактирано от DarkTemplar : 06-26-2014 на 12:29
Welcome to the Jungle...
^
^
Ми това може да не е сливане на държавите в една, а само икономически в балкански съюз (нещо като ЕС).
Второ славяни сме, православни сме, имаме много общи неща.
Трето - аз съм против ЕС, не като замисъл, а против това, че се опитват да ни натрапят чужди ценности, и заради това, че цялата ни икономика и важни отрасли и природни блага са окупирани от чужди корпорации, а не от Български.
Теглим заеми от МВФ, а той ни налага да спазваме колониални правила отделно му плащаме и лихви.
Последно редактирано от defender : 06-26-2014 на 12:36
Мога да ти кажа, че постовете ми са в защита на по-голямата част от населението, заразлика от твоите, които са в полза само на тези, които по един или друг начин са се издигнали и им е все тая за останалите.
Това, че някой има качествата на мафиот и знае как успешно да използва хората и да забогатява на чужда глава, не означава, че всички останали, които не могат по подобен начин да се развиват и предпочитат със научения си занаят и двете си ръце да се изхранват, че трябва да мизерстват. Какво искаш да ми кажеш? Че една сервитьорка има по-малък принос за развитието на обществото от някой надул се частник? Много си жалък, честно.
И не, циганите имат общо с демокрацията, те са олицетворение на нея, на това, как всичко им е позволено и не можем да се справим с тях именно заради ,,демократичните ценности'' .