- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна и пред дилема
Към авторката, аз съм на мнение, че трябва да запазиш детето ако обичаш човека до себе си. Възрастта ти е прекрасна за дете, не слушай тука глупавите кариеристки които ще раждат на 35 (ако евентуално им върже). Много глупости ще ти изговорят как си съсипваш живота и как си млада още. Аз ще те попитам как едно дете съсипва живота ??? Второто което ще ти кажа е че майка ти е много зле. Както искаш го разбирай.
Хаха и от къде измисли, че ще го отгледат в мизерия ? Вие нещо не сте в ред. Това, че са студенти означава, че ще го отгледат в мизерия ??? Направо ме разсмя, парите не са фактор за отглеждането на дете и всеки който се извинява с това е безумно прост човек за мен. Когато имаш желание за отглеждането на това бебе, можеш да му дадеш всичко. А докато детето порасте достатъчно, че да го вълнува материалното, те отдавна ще са завършили и ще имат работа.
Знам те, че ти ще раждаш на 40, ама това не означава че всички са като теб. Едно дете се гледа от родителите си да, както от бабите, дядовците, детските градини, учителките и т.н. Какво ще ми кажеш, че като родиш ще гледаш детето ти до 20 ли ? Или по-скоро като ти изтече майчинството ще го пратите на баба/дядо, ясла, детска градина ??? Смешни сте направо. В ранните ми детски години ме гледаше баба ми и нито съжалявам за това, нито не обичам родителите си за това, че са ме "хвърлили" на баба ми да ме гледа. Мамка ви направо колко сте меркантилни всички. Разберете парите не са всичко и това за мен не е изтъркана фраза, защото съм го изпитал.