.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Знам те, че ти ще раждаш на 40, ама това не означава че всички са като теб.
    НИЩО не знаеш. НИЩИЧКО.
    С майка ми имаме 21 и половина години разлика, напълно планирано бебе съм. И съм гледана от родителите си, не от баби и дядовци.
    Дори няма да споря - щото просто не знаеш нищичко.

Едит:
    ХАХАХХАХ, да, аз съм гледана без памперси.
    Обаче докато не си изпрал една насрана пелена, не ми обяснявай как дете се гледало и без памперси. Смях.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    НИЩО не знаеш. НИЩИЧКО.
    С майка ми имаме 21 и половина години разлика, напълно планирано бебе съм. И съм гледана от родителите си, не от баби и дядовци.
    Дори няма да споря - щото просто не знаеш нищичко.
    От родителите си ли имаш в предвид или от майка си, защото има малка разлика. Родителите ти ще да са били големи борци, че да успеят в такъв подвиг да отгледат дете, ама авторката са слаба работа, по-добре да направи аборт, умно да.

Едит:
    ХАХАХХАХ, да, аз съм гледана без памперси.
    Обаче докато не си изпрал една насрана пелена, не ми обяснявай как дете се гледало и без памперси. Смях.
    А Дали ?
    Като цяло доста плоско изказване с което доста се злепоставяш и показваш колко си разглезена. Ако имам дете и не мога да си позволя памперси, може да си сигурна че няма да се поколебая да правя каквото е необходимо, но явно няма как да го разбереш.

Израснал съм в да речем заможно семейство, особено когато положението в държавата беше доста кофти и хората хич нямаха пари - нещо което ти няма как да помниш тъй като си била още в борба с катеренето по килима, въпреки това родителите са ме научили кое е истински ценно в живота.

И пак ще повторя, ако обичам жената до мен и тя изпитва същото към мен, дори и пари за дрехи да нямам, никога няма да я накарам да направи аборт, какво остава да и говоря как е много млада на 21 и как ще си провали видиш ли живота. С какво ще го провали, няма да може да прекара най-активните си години в някоя службичка да търчи по гъза на шефа и да се надява да просперира и стане бизнес дама ли ? Ха.
    Последно редактирано от draid : 06-27-2014 на 22:55

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    И пак ще повторя, ако обичам жената до мен и тя изпитва същото към мен
    А сега прочети първия пост.
    БАЩАТА НА ДЕТЕТО - да ти го напиша с големи букви, понеже не си го видял явно. Не "приятелят ми", не "партньорът ми", камо ли пък "човекът, с когото се виждам след 10 години".
    Кой знае от колко време са заедно? Ми ако е половин година, примерно? Да го ражда тогава ли?

Мега фен Аватара на draid
    А сега прочети първия пост.
    БАЩАТА НА ДЕТЕТО - да ти го напиша с големи букви, понеже не си го видял явно. Не "приятелят ми", не "партньорът ми", камо ли пък "човекът, с когото се виждам след 10 години".
    Кой знае от колко време са заедно? Ми ако е половин година, примерно? Да го ражда тогава ли?
    Ти как очакваш да го нарече ??? Любовта на живота ми с който няма никога да се разделя ??? Това, че е казала бащата на детето, не значи, че не го обича и той нея. Да не говорим, че след като той е за оставянето на детето явно я обича. И да не забравяме, че той има също право на мнение, детето не е само нейно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си