.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55

Тема: Турчин

Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    5 века робство
    tova li ti e argumenta ? robstvo, kolkoto i sega sme robi na drugi hora.

Gerittto
    Guest
    ВСИЧКИ СМЕ ХОРА!Има ли някакво значение какъв си като раса, националност, цвят на кожата, ако си добър човек!Много хора се хващат за глупавото оправдание, че сме били под робство....е ГОЛЕМИ ПАТРИОТИ, някои от които дори не знаят през коя година са ни завладели, просто го знаят като факт и той им е достатъчен да мразят цял народ.НЕ използвайте историята, като оправдание за расизма си, използвайте я за да обогатите общата си култура!Ако всички започнем да се мразим заради събития в миналото, значи сме много ограничени...

Повече от фен Аватара на Nonetheless
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    5 века робство
    Не мисля, че има смисъл да ти обяснявам колко ограничен си...нямаш нужния умствен капацитет да схванеш.

Мега фен Аватара на Colouring
    Айде бе. Как пък може всички да сме такива расисти и никой да не е open-minded? Глупости.
    Елате в Родопите да видите какво става и да видим какво ще ви е мнението. Никога няма да застана срещу някой и да го обвиня за робството, естествено. Човекът има толкова вина, колкото мен. Но въпреки това 90% от тях мислят различно от нас, възпитани са по друг начин. Имам приятели турци. Да, готини и начетени са, но през уикенда се връщат и викат "Абла, абла" вкъщи. А някой си е хванал българка, а техните му се скарали как може такова безобразие, защо не си е взел "тяхно момиче", как може да разваля традициите. Ако все пак това не се случи, рано или късно цялата рода се намесва и дори момичето да не е туркиня, почва един продължителен процес, в който всички се опитват да я направят такава. Докато се усетиш ще си женена на 20 и като родиш ще дундуркаш малкото Хасанчо. Защото много се лъжеш, ако мислиш, че ще го кръстиш Георги, Ангел, Крум или пък някакво хубаво българско име. Просто така седят нещата.
    Нямам нищо против тези хора. Около мен, за съжаление или не, има много такива. Просто аз не бих имала сериозна връзка с турчин.

Въпрос: какво против турчините имате?
    Отговор: напалм, газови камери, секири, кирки, лопати и др.

Против хлебарки използвам райд

Ами кажи ми кое можем да харесаме в Турците? Ние сме горд Български народ,който малко или много милее над своето.Не може в центъра на София да има джамия.Не може да има нон-стоп турски сериали и турски новини даже.Лека по лека по този начин Българското се губи моето момиче.И дори да живеем в мизерна държава ние всички милеем за нея.Както нас Българите ни мразят зад граница така и ние мразим нещастниците който идват тук и се опитват да ни вземат хляба и да наложат техните вярвания.

Цитирай Първоначално написано от deadshadow13 Виж мнението
    Ами кажи ми кое можем да харесаме в Турците? Ние сме горд Български народ,който малко или много милее над своето.Не може в центъра на София да има джамия.Не може да има нон-стоп турски сериали и турски новини даже.Лека по лека по този начин Българското се губи моето момиче.И дори да живеем в мизерна държава ние всички милеем за нея.Както нас Българите ни мразят зад граница така и ние мразим нещастниците който идват тук и се опитват да ни вземат хляба и да наложат техните вярвания.
    +1

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от deadshadow13 Виж мнението

Има хора и хора, и има разлика от турчин до турчин.
    И много от тях са супер уверени и обаятелни и говорят много омайващо и са си супер.
    Ако нямате приятел турчин или не сте си лягали с такъв, нямате право на мнение. Стига предразсъдъци

Повече от фен Аватара на d-r.Zob
    Цитирай Първоначално написано от nordessaI Виж мнението
    Направо към въпроса: Какво имате против турчините? В една тема в раздела видях, че едно момиче има "връзка" с турчин и всички бляк- мляк. Много такива мнения и коментари съм чела къде ли не из нета.. в моя град например, малките, които са на 13-14 масово с турчини си ходят например и ми е много интересно защо има такива реакции или негативни коментари. Не виждам нищо лошо в момчетата/мъжете турчини.
    Е, добре ако тръгнеш да се жениш за такъв, виждам защо са негативизмите, ама иначе не. Обяснете.

Да уточня- на 16,българка.
    Един въпрос към тебе? Българският език роден ли ти е? Ако си турчин и харесваш българка, просто попитай по този начин защо мнозинството българи не одобрява такова нещо. Момиче на 13-14 винаги ще обере негативни реакции. Това е много ранна възраст и се очаква да върши глупости.

Flesh_project
    Guest
    и аз имам малко такъв проблем едно момче ме харесва, хубав е симпатичен но е турчин което ме спира проблем е за семейството ми ако разбере и за приятелите ми неща да го зарязвам излизали сме два пъти и сме се целували. И той е човек и ми казаха че трябва да му дам шанс ама ми е много трудно. Попинцип наистина не ми се ще да ходя с турчин и някак си не мога, но се държи наистина много добре с мен не искам да го зарязвам свестен е сякаш и незндам да се занимавам ли с него харесва ми, но не смея да се задълбочавам изобщо, незнам наистина какво да правя..

Според мен не си струва. Вече има толкова много условности, а като "задълбочите" още повече. Не че е нещо за хвалба, че си имала за гадже турчин, но пък какво от това, нищо не си загубила.

На колко си години?

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    един така да се каже познат, е турчин, решил да си хване приятелка българка, а негова роднина казала, да си търси туркиня и да не разваля традицията
    Моето семейство преди няколко години ми говореше същото за приятеля ми поляк. Щото ние всичките българи все сме стока, нали.
    Отдава не съдя хората на расова основа, виж на религиозна вече да. Не харесвам религиозни хора, били те мохамедани или християни. И едните, и другите имат твърде много различно мислене, трудно ми е да се разбирам с тях. Да кажем, че мохамеданите ми се набиват малко повече в очите, защото много от тях карат жените си да се обличат като черни нинджи при 40 градуса температура, а много от мъжете им са се държали отвратително само защото съм симпатично бяло момиче, което си е позволило да си обуе къси панталони.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Извинявам се за офтопика, но какво е казало семейството ти? Имам предвид за традицията или че разваляш традицията на поляците? Дано не се развали темата...

съжалявам аз не успях да вляза в регистрацията си аз съм Flesh_project. Та за въпросите на 16 съм, а за семейстото ми не никакви не са просто не ги харесват и не че нещо ще стане ама няма да им е приятно, но те не са на първо мяство в случая за мен става дума, а аз не знам какво да правя и не знам точно какво искам което е проблем, попринцип наистина би ми било трудно да тръгна с него ..
    Живей за днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.

Виж, аз не съм се притеснявал "какво ще кажат хората". Имал съм приятелка, която не е европейка, и пак каквото и да са казвали, те не са ми попречили да съм с нея. Ти си преодоляла собствените си предразсъдъци спрямо чуждия, но не и спрямо своите. Ако бях на твое място щях да тръгна с момчето, не за друго, а защото съм на 16 и няма да се женя за него. Виж, ако не го харесваш не се насилвай, само за да се докажеш на някого.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от Nonetheless Виж мнението
    Не мисля, че има смисъл да ти обяснявам колко ограничен си...нямаш нужния умствен капацитет да схванеш.
    Прав си. Трябва бързо-бързо да го забравим и да бъдем толерантни. Все пак миналото си е минало, трябва да живеем в настоящето. Историята трябва да се забрави и да бъдем братя.
    Офтопик: Някой от ДПС искаше да купи ФК Левски. Според мен е случайно съвпадението.

Точно това се опитах да обясня. Толерантност не е да си хванеш гадже турчин, това е расизъм. Все едно да спиш с негър, защото си чула, че на негрите им е голям - това е расизъм.

да знам какво е разбирам го но ми е много трудно. Не ги харесвам, не ми харесва да вървя по улиците и някви цигани или турци да ми зяпат на турски и тн..,как да ги харесвам.. говоря като цяло и не само за това
    Живей за днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.

ами българите изчзваме, щото ние самите бягаме и нямаме традиции, не правим деца заради кризата.. докато турците са по-корави в тва отношение.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от Nonetheless Виж мнението
    Обясни ми, олигофренче такова, интересно ми е какво можеш да кажеш, за да опровергаеш исторически факти.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    ами българите изчзваме, щото ние самите бягаме и нямаме традиции, не правим деца заради кризата.. докато турците са по-корави в тва отношение.
    Турци или кюрди имаш на предвид ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

НЕ на расизма и циганите.

Мега фен Аватара на an7raks
    Турчините са гадно племе!
    ЦИГАНИТЕ НА САПУН, ТУРЧИНИТЕ ПОД НОЖА!!!

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Турци или кюрди имаш на предвид ?
    И турците, и кюрдите имат големи семейства в сравнение с нас. Освен това за разлика от българите турците често се завръщат от чужбина и си строят големи къщи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си