.
Затворена тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 179
    Мега фен Аватара на Colouring

Авторе/авторке, който и да си ти, криещ се зад образа на 13-годишно момиче, разсмя ме много! Не успя да ни заблудиш с трола си, но поне се посмях доволно.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от UniqueBird Виж мнението

Айнщайн е леке, никога не бих искала да приличам на подобен човек.
    Смели думи.
    Обоснови се, ако обичаш?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Очевидно пък ти имаш лексикални проблеми
    Поправи ме, ако можеш, пловдивчанке. Къде видя лексикална неточност?

Виждала съм да те наричат така в други теми, ако това е въпросът ти.

anonymous708973
    Guest
    Мисля, че е очевидно.

Потресена съм, напускам България. :Д

Аз бих казал КИФЛА и то голяма.

Мисля, че е очевидно.
    Така говорят неспособните да се аргументират хорица.

Цитирай Първоначално написано от Bliznaca Виж мнението
    Аз бих казал КИФЛА и то голяма.
    Сериозно? Виж си аватара.
    Защо обявявате всички, които са над вас, за кифли?

anonymous708973
    Guest
    Така говорят неспособните да се аргументират хорица.
    Драга, думичките, които ти проверяваш в гугъл и претендираш да знаеш, аз ги използвам за добро утро.
    Само че е признак на ниска езикова култура да ги употребяваш във форум - говори за неумение да прецениш ситуацията.
    Същото е като да кажеш "Кво прайш бе" на учителката си, просто хората често забелязват само едната крайност и игнорират другата.

Драга, думичките, които ти проверяваш в гугъл и претендираш да знаеш, аз ги използвам за добро утро.
    Само че е признак на ниска езикова култура да ги употребяваш във форум - говори за неумение да прецениш ситуацията.
    Същото е като да кажеш "Кво прайш бе" на учителката си, просто хората често забелязват само едната крайност и игнорират другата.
    Някой завижда на моите знания и се опитва да ме мине с общи приказки? Не на мене тия, тези номера минават само в Пловдив.
    В моята тема аз определям на какво ниво да бъде езикът. Доколкото разбирам, в твоите се говори на каруцарски, тук обаче не е така, затова се постарай да загърбиш нрава си и да подходиш по-изтънчено към мен.
    Скрий се в "Аладин" Пловдив и си яж дюнери там, защото вече ставаш смешна.

Уау, много интелигента. На 20 сигурно ще преподаваш в Харвард. :O

Бас държа, че пантерата няма вече да отговоря в темата ми, защото ще е твърде заета да гледа тази картинка.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Аз си чакам отговора все пак.

Защото асоциални учени като него си пишат безцелно фантасмагориите, наричани от някои теории, не постигат нищо практическо с тях и са вечно без пари, понеже никой не им търси труда.

Мисля, че е очевидно.

Не се впрягай, излишно е да се занимаваш с малка, надута златотърсачка )

Цитирай Първоначално написано от Borntobewild.. Виж мнението
    Не се впрягай, излишно е да се занимаваш с малка, надута златотърсачка )
    С твоя интелект не бих си отваряла устата толкова много. Научи се кога и пред кого да мълчиш, девойче.

к :Д

anonymous708973
    Guest
    Да, ясно ни стана на всички колко си на 13.

За мен не знам, но ако ти наистина си на 20, положението е много лошо.

непрестанно се увивах в пашкула на фабулозната си интровертност.
    Дори французите в мотивационните си писма не се изразяват по този начин.

способна да завърти главата на всяко момче със задълбочените си познания по приложна психология
    Това нещо à la Фройд трябва да е? (Сетих се, същото е). Когнитивна психология е голямата работа, но ако имаше понятие от когнитивна психология щеше да знаеш, че доста си в грешка в половината си изказвания.

От началото на учебната година имам връзка с момче, по-голямо от мен с две години. Той е умен и мил, доста богат и не особено красив, което почти напълно се вписва в представите ми за мечтано гадже. Проблемът е, че чувствата ми към него бяха силни само в началото, с времето закърняха и любовта си отиде.
    Да се върнем на когнитивната психология. Ако излизаш с някого 1 месец и после ти омръзне, това не е любов.

Дани е леко глуповат за мен, а и родителите му не са нищо особено. Единственото му качество, което ме накара да се влюбя в него, е, че е доста красив. Вместо да обсъждаме световна политика или изкуство, например, той ми говори за Световното по футбол. Мъже...
    Ако беше мъничко по-интелигентна щеше да осъзнаеш, че не е окей да съдиш за хората по произхода и семейството им, защото те не могат да го поменят. Силно се съмнявам да имаш достатъчно познания по световна политика, за да можеш да обсъждаш нещо различно от новините в АБВ. Умните хора могат да си говорят и за световното по футбол, Уимбълдън, както и за астробиология и квантова физика. И ако нямат нищо да кажат, винаги слушат с удоволствие.

Още утре смятам да зарежа Петър във Фейсбук и да разбия подгизналото му с холестерол сърчице, но ме терзае въпросът какво ще правя след това. Дани е от София и ще може да се виждаме през цялата година, но, за Бога, как ще го представя на приятелите си?
    След вмятането, че познанията ти по медицина и физиология са леко под нулата, успя да докажеш на всички, че си и гаднярка. Снобарска гаднярка при това.

А родителите ми? Не казвам, че са повърхностни богаташи, но те държат на това човекът до мен да е добре материално осигурен, което в случая не е така. Друго нещо, което няма да харесат, е, че не учи в престижно училище, а в пропаднало такова. Оценките му също са зле...
    Родителите ти са повърхностни богаташи. И при твоята тотална липса на себеоценка, най-вероятно са тъпи повърхностни богаташи. Не можеш да съдиш тинейджъри за това какво имат и какво са постигнали. Някой вече ти го каза преди, но именно защото нямат нищо и нищо не са постигнали все още. И разликата между Дани и теб на този етап може и да ти се вижда голяма, но всъщност е несъщуствеваща.

Не мога да потърся съвет от родителите или приятелките си, защото те знаят и за Петър и ще плъзнат клюки за мен, затова се обръщам към вас с апел да ми дадете най-подходящия за моментното ми положение съвет.
    Посети психолог, маниите за величие са сериозно нещо.

// Скучно ми е днес. >w<
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Сензорите ми се зазвъняха и ме алармираха, че някой в тази тема спомена "когнитивна психология"!

Hayashi, занимаваш ли се с това? Говорят ли ти нещо понятията от типа на priming, System 1 / System 2, representativeness heuristic, anchoring, affect heuristic, affective forecasting? Конективизъм като цяло, също така attention/memory/conditioning и подобни low-level но приложими работи? Функциите на невротрансмитерите? Еволюционна психология и разглеждане на поведение чрез game theory и signalling?

Питам защото аз силно се интересувам и си търся събеседници. Въпреки че държа по-малко на количество прочетени книги и научен материал, и повече на умение за психология и за прецизно моделиране на нещата. Идеалния събеседник никога не си мисли, че в някои неща просто няма логика - вместо това идентифицира грешката в модела си и, ако няма по-добър план, поне успешно изхвърля съществуващия си модел и си признава, че не разбира феномена.

Ще ме извиниш авторке, ама и без това сте офтопик. И все пак да допринеса към темата, за да си платя таксата съществуване - съветвам те да дефинираш ясно приоритетите и целите си, какво точно искаш. Това не изисква планиране и не елиминира импулсивността - ако си импулсивна и се водиш по настроение, тогава дефиницията ти ще включва неща, които ти харесват. Ключа е в това как наистина ще са нещата след като се случат, а не как ще звучи историята след като я разкажеш. Леко брутален пример, но... много хора очакват брака да носи щастие, но проучванията показват, че *веднага след брака* се наблюдават най-високи нива на щастие, а години след това вече обикновено са по-ниски отколкото преди да е сключен брака. Ефекта на времето е труден за представяне (на места невъзможен), но прекалено често е ключов за анализа на това кое ни прави щастливи.
    Последно редактирано от StringTheoryPracticist : 07-12-2014 на 13:29
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Още от началото ми стана интересно-ти очевидно ни мислиш за по-нисши от теб.Признавам, че може би е така-аз например също съм на 13 години и знам САМО ЕДИН чужд език(английски). Не всички тук за главозамайващо красиви или супер интелигентни. Ти очевидно не харесваш форумите и лицата, пишещи в тях, но въпреки всичко си избрала да влезеш в такъв форум и да зададеш въпрос.
    За съжаление, момчетата обикновено не се интересуват от това колко езика знае момичето и колко е интелигентно. Имала съм доста контакти с момчета и съм забелязала, че те не харесват прекалено интелигентни момичета(може да съм попадала само на идиоти, кой знае?). Поради някаква причина(?), когато момичето демонстрира твърде много ум, някои от тях се чувстват като глупаци.
    Има и по различни момчета, обаче разбирам, че твоя Дани не е такъв, а си е типично момче(той не е ли по нисш от теб?)
    Очевидно ти си разрешила проблема си-зарязала си Питър и си тръгнала с Дани. Тогава може просто да се махнеш от форума и да ни оставиш. Ако си имаш компания, отивай в нея. Надявам се, че в бъдеще ще общуваш само с интелигентни, начетени млади дами. Ние тук не сме такива, тук сме по-прости. Това не ни пречи и някакси се понасяме. Доколкото разбирам, на теб ти е неприятно да общуваш с нас. Тогава по добре не посещавай форуми-тук хората са предимно с по-нисък от теб коефициент на интелигентност...
    Възмутих се от отношението ти към Айнщайн-не съм му върла фенка, но той все пак е постигнал доста повече от мен, теб и от хората във форума.
    Колкото и да си начетена и интелигентна и колкото и езици да знаеш, се съмнявам, че имаш някакви сериозни успехи в живота(извини ме, ако бъркам), освен да завъртиш главите на няколко момчета и да изкараш няколко стипендии.
    Освен това, ако момчето ти е извън категорията, винаги може да го зарежеш и да си намериш някой по-богат, по-умен и по-красив. Момчета има много.
    Един страничен въпрос-разбрах, че ти очевидно си красива. Би могла да сложиш своя снимка на профила, а не да заимстваш от Интернет.
    На мен също са ми казвали, че съм интелигентна и красива, ама като питам за помощ в теми, не говоря само за това, нали?
    Напълно подкрепям мненията на Hayashi и на StringTheoryPracticist(които забелязах преди малко).
    Извини ме, ако улавяш сарказъм в писмото ми или ако то напълно те убеди, че с мен не си струва дори да се спори. Все пак аз съм само за 13 и не съм гений(от тази тема разбрах, че ти си близо до това).
    Нямам намерение да говоря за психология, понеже нищо не разбирам от това и не искам да се изложа.
    Много ще съжалявам за теб, ако момчето те зареже, ще е изпуснало такава интелигентна и начетена млада дама!
    И един съвет от мен. Повечето момчета на 13-16 години НЕ обичат да говорят за световната политика или за изкуство(чудно защо?).
    Бих написала много по-дълъг коментар, но ме заболяха пръстите-не са свикнали да отговарят на такива теми....

Дай снимка поне да видим дали си хубава. За умна разбрахме

Бас държа, че hey.mistery и BloodyDreamer са нещо повече от теб, балък. А и не виждам какъв е проблема с Пловдив, ще си ядем от Аладина колкото искаме, леке просто. Стига се изявява като майка Тереза и си седни на гъзо, жалък трол неспособен да завърже една приказка и гугъл-ва думи от нета и се прави на тарикат във форум прикривайки своята идентичност, смешник.

А сега ще попитам вас, момичета, които си позволявате да ме наричате въздух под налягане (и по-специално hey.mistery и BloodyDreamer) - какви са вашите постижения и с какъв акъл заявявате, че сте повече от мен?
    Не те нападам. Просто не знам защо не можеш да приемеш един приятелски съвет. Както искаш го приемай, но не изпитвам нуждата да се доказвам пред теб. Наясно съм с това коя съм и каква съм и съм щастлива със себе си и с нещата, които съм постигнала. Имам си цели, спазвам принципите си и това ми е напълно достатъчно. Защо си мислиш, че ако имам само с една стотна по-малко от това, което ти имаш (макар и да не е така), значи ти завиждам? Не се ли замисляш, че при положение, че 99% от писалите в тази тема са на различно мнение от теб (нека да се има в предвид, че единият процент си ти), може би грешиш? Никога ли не се съмняваш в правотата си?
    Още повече - не помня да съм казвала, че се имам за повече от теб, или да съм те обиждала по някакъв начин. Фактът, че ти продължаваш да ръсиш обиди насам и натам, показва, че вече нямаш с какво да се защитиш. Казваш, че ние сме по-долу от теб. Обоснови се. Ние ти казахме какво и защо мислим за теб. Ти ни каза какво, но не и защо. А без аргументи всяка мисъл, колкото и вярна да е тя, е просто вятър.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си