- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Випуск 2014/КСК 14
в СУ не искат медицинско при записването,а за общежитията не знам как стоят нещата.
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
а после те ли ще ми издадат жълтата книжка след като ме мъчат 4-5 години? :Д
Научно доказано е, че алкохолът и висшето образование не прощават на никого...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
хаха виждала съм снимки да, аз имах предвид от тези на лудите хора дето издават :д но дано ме приемат де, пък после ще се оплаквам :д
Чакай, чакай! Обърках те! За записването не се иска от психиатрията, а обикновено медицинско. Ако си на общежитие, за там ти трябва от психиатрията.![]()
дам ясно, аз пак проверих и си пише медицинско само :д няма да кандидатствам за общежития, че като знам студентски град какъв е.. всичките там са луди :д
айде и аз да се похваля, приета съм на първо желаниеAliceSw в изискванията пише, че трябва медицинско просто от личния, ще видя тези дни като ходя да се записвам :д пълна каша ми е откъм документи, трябвало и по банков път да се плати таксата и тн и тн.
мерси ^^
Death Gun, дам, за всички е, няколко приятелчета ми се похвалиха, че са приети архитектура
честито
аз съм приет КСИ първо желание в ТУ :]
съгласна съм за баловете, доста ниски са като цяло. честито и на теб ^^
Второ класиране в СУ е излязло. Ето ги резултатите на същите специалности, които съм писала на седмата страничка на тази тема:
Софтуерно инженерство -> 20.39
Компютърни науки -> 19.50
Информационни системи -> 19.20
Информатика -> 16.05
Математика и информатика -> 15.60
Японистика -> 21.87
Кореистика -> 21.96
Китаистика -> 19.29
Скандинавистика -> 21.99
Унгарска филология -> 9.60
Южна, Източна и Югоизточна Азия -> 18.94
Ще видя ако мога да се добера и до резултатите от трето класиране сега скоро.^^
Последно редактирано от Starfire : 07-22-2014 на 12:08
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Хмм... не мога да разбера дали съм приетВ сайта там някъде си въвеждам вх. номер и ЕГН, но нещо не разбирам. Там отдолу, където пише специалност, това ли е специалността в която съм приет? ;/
http://prikachi.com/images.php?images/916/7488916R.png