- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- PS4 или ъпгрейд на старо PC
Пич по добре не приказвай глупости. Мойта конфигурация си е доста добре и дори не за над 1000 лв. И пак подкарва игри дори на максимална графика и няма особен проблем. А също искам да кажа че няма особена разлика между примерно Very High и High или Medium. Еми към 600-750 лв може да направиш добра конфигурация
Като ще критикувате, дайте примери за игрите, които подкарвате. Човекът има предвид най-новите игри с максимална графика. А и нямам предвид просто да "подкарва" дадена игра, а да може да играе без никакво засичане, не е ли това целта на авторът? То и на мен ми вървят на максимална игрите от 2008-2009.
Какви са параметрите на компютъра ви?
Последно редактирано от Death Gun : 07-28-2014 на 11:17
Нормално е, все пак покривате минималните изисквания за добра графика, но не и максимална. Някои от най-новите игри обаче като например Watch Dogs, Battlefield 4, Wolfenstein:The New Order, Assassin's Creed 4 няма да ви вървят на макс. Въобще всичко, което иска поне четириядрен процесор и над 1 GB видеокарта, няма да ви тръгне. Затова когато се взима компютър за игри, е препоръчително да се избират части, които ще поддържат най-модерните игри за няколко години напред. Ако сте забелязали, в няколко от новите игри вече препоръчителните изисквания са четириядрен процесор, поне 2 GB видеокарта и 6/8 GB RAM. Според мен през следващите 3 години това ще е минимумът за нормален геймплей.
Последно редактирано от Death Gun : 07-28-2014 на 18:00
Watch Dogs е зле оптимизирана и зле направена игра. Battlefield 4 я играх на нормални настройки. Wolfenstein новата я цъках на макс без проблема Assasin s Creed 4 я цъках също на High настройки така че не всичко е като изискванията. Вижда се чак като я пуснеш играта дали си струва дали не.
дали е както я представиха или не. Отностно Watch Dogs е пълна боза
![]()
Последно редактирано от Death Gun : 07-28-2014 на 18:32