- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое парче от пъзела липсва?
Така момчета и момичета имам огромна нужда от помощ от вас, понеже ме е срам да питам родителите си... абе аз никога не съм ги запознавал с момичето ама това е друга тема, да не се отклонявам. Та аз съм момче на 18 години. Преди една година се запознах с момиче от един форум и й поисках фейсбука й. Оказа се, че е красавица и със невероятен характер, който адски много ми допада. Сега една година по-късно вече сме страшно близки, много се радваме един на друг, страхотно е колко общи неща имаме и... абе много ми харесва това момиче бе! И допреди една седмица и признах, че много я харесвам и изобщо, че имам симпатии към нея. Тя ми каза, че било рано нещо от тоя род май, не помня много, а и не мога да видя, да превъртя чата понеже двамата си пишем адски много и просто... доста време би отнело, но ако е трябва да знаете, за да ми помогнете, заемам се! ЕДНА ГОДИНА МИНА, може пък вече да съм закъснял...! Проблема е, че и аз не знам какъв е проблема...
Заливаме се един друг с комплименти, точно за мен ми е тя, само тя ми пасва точно от всички момичета, с които съм се познавал досега!
П.П. И още нещо... не съм някакъв мрачен характер дето ще те изяде само с поглед (както изглеждам на снимката)![]()
Последно редактирано от bgcommander : 07-28-2014 на 12:18 Причина: Допълнение
Рано било... ти си още една играчка на момичетата. Аз тъкмо се бях запознал с едно момиче и само една седмица след това ми каза че ме харесва. Казва ти че е рано? Играе си с теб. Между другото ако ти е любопитно аз скъсах с това момиче. Аз я отрязах, а не тя мен.
Честно ли бе човек? Това ли наистина си мислиш? Не, не... искам момиче до себе си, имам много да разказвам за нея... помагали сме си един на друг в трудни моменти, а това е още едно допълнение относно нея. Вината е в мен, явно аз така съм написал, че ти да дойдеш до това заключение.
Последно редактирано от bgcommander : 07-28-2014 на 19:20
През тази една година колко пъти сте се виждали на живо? Защото прекараното време в чата не е равно на една среща на очи в очи. Ако от една година се виждате и все още ти казва, че е рано, значи просто се опитва по дискретен начин да ти каже, че не иска да сте гаджета. Но ако не сте се виждали или сте се виждали 1-2 пъти най-вероятно си един от многото, с които си пише и не те приема за нещо повече от интернет приятел. Една година е много време. Защо се сети точно сега?
Уф, май сте прави. Проблема поне за мен е, че аз съм от Варна, а тя е от едно село до Тополовград. Едва ли ще се сетите къде е, просто е на 250 км. от мен някъде. Ех кофти... истината е гадна ама полезна.
бтв как рано, оф, кви са тия глупости, как може да си пишете толкова време и да няма нищо, аре по-сериозно, аман, лека нощ бе
Ей това си написахме--> Тя:" та по твоя въпрос нз какво др мога да ти кажа освен че и аз си имам симпатии към теб но за сега са само на приятелско ниво в смисъл чувствам те близък даже много и ми е приятно с теб. аз по принцип си знам че имаш симпатии към мен то си личи но не знаех че точно сега имаш предвид това особено след като ми беше изтърсил веднъж че даже ме и обичаш направо ме закова :Д"
Аз: "пффизвинявай за заковаването"
Тя: "nqma problem stana mi priqtno to nqma kak da ne ti stane priqtno kato chuesh che te obichat po kakywto i da e powod"
Аз: "много се радвам тогава, щом ти е станало приятно, още повече се радвам, че ми каза истината и че не ме излъга
браво на тебе Деничке! Супер си!
Тя: "e kak shte te lyja nqma prichina da go pravq znaesh :P az ako shte kazvam neshto go kazvam na pravo![]()
Та това ми се случи онази вечер. Кажете, как трябва да го разбера това?
Какво има да се разбира? Сляп да си ще прогледнеш, повече от ясно е, друг е въпроса, ако искаш да си затвориш очите след написаното.
Последно редактирано от seek&destroy : 07-29-2014 на 16:36
Недей така, човекът е влюбен и иска да се хване за нещо. Истината е гадна, ама полезна!
Еми кофти..., отивам на латино танци, дано пък там си намеря девойче...Айде със здраве, благодаря на всички коментирали!
Стани от компа и излез малко навън, па може да си намериш някоя, истинска.![]()