.

Виж резултатите на анкетата: Къде да избера?

Гласували
2. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 157 Сесар Вайехо

1 50,00%
  • НПГПФ

1 50,00%
Анкета с повече от един глас.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Smile НПГПФ или 157 Сесар вайехо

Моля ви помогнете ми наистина имам нужда от помощ .. кое от двете училища е по-добро в кое наистина има смисъл да влезна. Има ли причина заради което да не избера едно от двете училища?
    И благодаря ,но надали ще ми помогне някой вече пускам трета тема за тези училища.

ami ne zanm no moga da ti kaga kak da razbere6 v koe da vleze6 proveri klasaciata koeto e po prestigno v nego vlez i spri da pravi6 taia tema vidgdam i navsiakade !!!!

Ами двете училища са много различни защото в едното влезнах с Изпит по Рисуване а във 2-ра Испанска с бал. Така че не знам и мисля че имам право колкото искам пъти да я правя тази тема!!

ami vlez v tova s ispanski spored men shte ushish ezik i neshto po intelektulalno av drugoto s nego prestigna rabota po trudno shte si namerish a ispanski po lesno no da znaesh na presitgnoto ushilishte za koeto sam kazvali e matematisheskata samo kazvam ti vlez v ispanskata po dobre i tia e prestigna

Добре много ти благодаря

Повече от фен
    ^Не знам на каква база определяш втора испанска като престижна. Нито балът за прием (минимален 28,07), нито класиранията на възпитаниците й на олимпиади по испански, нито резултатите на зрелостниците на матурите след 12 клас дават индикации за такова твърдение. Иска ли човек да учи испански, много по-добрият избор е 164 ГПИЕ.

Цитирай Първоначално написано от irrationalDecision Виж мнението
    ^Не знам на каква база определяш втора испанска като престижна. Нито балът за прием (минимален 28,07), нито класиранията на възпитаниците й на олимпиади по испански, нито резултатите на зрелостниците на матурите след 12 клас дават индикации за такова твърдение. Иска ли човек да учи испански, много по-добрият избор е 164 ГПИЕ.
    Балът ми не стигаше за 164 за това ще съм във 2-ра Испанска

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си