- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Не ми се оплаквайте, че хората не харесват скорпиони, защото аз държа рекорда за най-скандално нелепа ситуация...![]()
Аз до сега не съм видяла 'лош', отмъстителен, груб и т.н. гадности скорпион. Виждала съм скорпион, изключително жесток на думи, но говорещ с някаква зверска хладнокръвност и уравновесеност, което е.. репектиращо, защото не си отваря просто устата да си прави вятър и ако не си някъв, който ще си вирне носа и ще се врътне в обратна посока, можеш да се слушаш в това, което казва..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Хаха като гледам как галите самочувствието на скорпионите.Лъвовете започнаха да изглеждат, като котенца *каквито са*![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
А, галя самочувствие... аз не ги харесвам като цяло,след скорпиони винаги ми горчи.
Големи темерути, вглъбени, търпеливи, но като подпалят е страшно /като за жените де, но жените са по-социални/... иначе са умни, кротички.
4XCOKИ
4XCOKИ
Хайверче. Моите наблюдения върху телците жени не са много положителни.
положителните ви качества в последствие се изменят в отрицателни
Милото и добро отношение, щедростта и отдадеността са само, докато сте с някого. После се израждат в злоба, отмъстителност и непукизъм. Имала съм два такива случая. Не твърдя, че е категорично от зодията, просто поведението беше идентично. Да отбележа, че и двамата човека си тръгнаха по своя воля, и също да отбележа, че в единия случай не става дума за гадже.
Специално изясних, че хората са си тръгнали по собствена воля, а не защото съм направила нещо. Само спокойно, разсъждавам си.
Ми че то аз за да си тръгна значи си направила нещо как иначе![]()
Е.. нали ти казвам. Затова не мога да си обясня поведението.Според мен просто и двамата бяха недобре психически. За единия съм сигурна всъщност. Не ми се задълбава сега.
Ама недей моля те да ме сваляш така пред всички с такива комплименти (: Имам много познати скорпиони които ако не разбираш като цяло тоя тип хора могат да ти заприличат на психично болни.