.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Няма, примири се, Всички сме курви и използвачки. Надуваема кукла ти е решението.

банални сте с тая тема вече.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas Виж мнението
    Ох ама като започнете под общ знаменател да поставяте всяка.. момчетата също не сте прави, например веднъж слушам един се оплаква, че нямало нито една свястна, защото като идат на кафе и оная само във фб била забита и на живо нищо не можела да каже, а онзи гледа само кифлите, а едно нормално изглеждащо момиче (с лек грим) го ебава. Много странно мислене имат повечето..
    Значи мацко виж сега, аз никога не съм се държал лошо с нито едно момиче, независимо каква е. Казвам просто, че до сега от момичетата, които познавам няма нито една сериозна или свястна, със сигурност има някъде и свестни момичета, но се чудя къде са.. А за момчетата няма какво да говорим, то се знае, че сме си тъпаци, но едни са повече от други.

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Няма, примири се, Всички сме курви и използвачки. Надуваема кукла ти е решението.

Ами ти, какво очакваш да кажа? Че има ли? Как да го кажа, когато не съм срещнал такова момиче, нито една не забеляза доброто държание, а на боклуците им лижеха ********....

Мега фен Аватара на 102
    кой каза лизане на путки
    здрасти

Цитирай Първоначално написано от Gad Виж мнението
    Ами ти, какво очакваш да кажа? Че има ли? Как да го кажа, когато не съм срещнал такова момиче, нито една не забеляза доброто държание, а на боклуците им лижеха ********....
    Ако всяко едно момиче около теб е използвачка или к*рва, то тогава търси проблемът в себе си. Има някаква причина да привличаш само такива.
    Последно редактирано от HollyGolightly : 07-28-2014 на 22:28

Мега фен Аватара на draid
    Всичко е фикция. Няма такова животно като свестни жени или мъже. Казах !

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Ако всяко едно момиче около теб е използвачка или к*рва, то тогава търси проблемът в себе си. Има някаква причина да привличаш само такива.
    НЕ виждам, какво има да търся проблема в мен, след като не аз съм к*рварина или използвача, просто не откривам нещо, което да пасва на критериите ми за свястно момиче.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Ами търси момичето там, където никога не си си помислял, че ще я намериш.
    Ще дам себе си за пример, аз не съм толкова общителна irl, преди излизах само с момчета, но от пубертета и някви драми с приятели и т.н. излизах 4-5 години с момичета САМО и да кажем, че след като излязах от тоя кръг, си намерих веднага приятел. В момента също съм в кръг само от момичета, но след като излязох от предишната ми среда, се запознах с много момчета, с които за момента съм приятелка. Вече според държанието им преценявам дали могат да ми бъдат "гаджета" (hate this word.. uhh). Толкова за мен, но съм сигурна, че доста момичета, че и момчета са минали през нещо подобно.
    Относно парите, смятам че след като минеш възрастта за кафенца и пейка партита, е хубаво да инвестираш във връзката си, дори да не е много. В един момент ще стане така, че ще заведеш мацката си на ресторант и ще и кажеш "Хайде да си разделим сметката?" Поне първия път(според мен, не знам дали при други е така), трябва да платиш и нейната, за да покажеш че ти харесва да е с теб. Аз го приемам като: "Аз плащам тоя път, другия или разделяме или отделно плащаме. Другия път!"- това, покана за още едно виждане. Не е казано да се плаща всеки път за забавленията вечер, обаче е хубаво да показваш, че си мъж и че една жена може да бъде сигурна в теб. Особено, ако искаш да имаш мега сериозна връзка. Иначе е за ваш кеф, вие си преценявате. Мен няма да ми стане хубаво ако ми каже първия път да си платя сметката, въпреки че аз 100% ще имам пари и за двамата, че и за вечерта, за да не стане сконфузно.
    *сън*

Мега фен Аватара на 102
    искам тва за плащането на сметката да еволюира
    миналия път се посмях доволно

Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    Ами търси момичето там, където никога не си си помислял, че ще я намериш.
    Ще дам себе си за пример, аз не съм толкова общителна irl, преди излизах само с момчета, но от пубертета и някви драми с приятели и т.н. излизах 4-5 години с момичета САМО и да кажем, че след като излязах от тоя кръг, си намерих веднага приятел. В момента също съм в кръг само от момичета, но след като излязох от предишната ми среда, се запознах с много момчета, с които за момента съм приятелка. Вече според държанието им преценявам дали могат да ми бъдат "гаджета" (hate this word.. uhh). Толкова за мен, но съм сигурна, че доста момичета, че и момчета са минали през нещо подобно.
    Относно парите, смятам че след като минеш възрастта за кафенца и пейка партита, е хубаво да инвестираш във връзката си, дори да не е много. В един момент ще стане така, че ще заведеш мацката си на ресторант и ще и кажеш "Хайде да си разделим сметката?" Поне първия път(според мен, не знам дали при други е така), трябва да платиш и нейната, за да покажеш че ти харесва да е с теб. Аз го приемам като: "Аз плащам тоя път, другия или разделяме или отделно плащаме. Другия път!"- това, покана за още едно виждане. Не е казано да се плаща всеки път за забавленията вечер, обаче е хубаво да показваш, че си мъж и че една жена може да бъде сигурна в теб. Особено, ако искаш да имаш мега сериозна връзка. Иначе е за ваш кеф, вие си преценявате. Мен няма да ми стане хубаво ако ми каже първия път да си платя сметката, въпреки че аз 100% ще имам пари и за двамата, че и за вечерта, за да не стане сконфузно.
    Е много ясно, че ще платя не съм някаква скръндза винаги, като съм излизал с момичета съм настоявал, аз да плащам.
    Иначе за написаното, има доста полезни неща и доста добре казано ще търся и някаква промяна, пък да видим какво ще стане, БЛАГОДАРЯ ти!

Супер фен Аватара на paradosou
    чак нереално банални

Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    чак нереално банални
    Ами, никой не ви кара да коментирате бе, приятелчета. ;3

Мега фен Аватара на 102
    прятел4ета

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Аххх! Познавам едно момче, свястно и нормално, постоянно се оплаква, точно като теб, че няма добри момичета и всички са к*рви. Е пък вие къде ги търсите, на баира ли? Дръжте си и малко като мъже, не мрънкайте като п*тки! Свестни момичета има много, щом не ги намирате значи проблемът е във вас!

Цитирай Първоначално написано от sl1nceetoo Виж мнението
    Аххх! Познавам едно момче, свястно и нормално, постоянно се оплаква, точно като теб, че няма добри момичета и всички са к*рви. Е пък вие къде ги търсите, на баира ли? Дръжте си и малко като мъже, не мрънкайте като п*тки! Свестни момичета има много, щом не ги намирате значи проблемът е във вас!
    Забелязвам, направо гъмжи от свестнотия... :3

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Запитай се щом не си срещал "свестни" какво нещо търсиш и какво де факто предлагаш. Само това ще кажа и приключвам.
    maDamn

Дa,дa
    Някои мъжлетa знaете сaмо дa ревете.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Tя имаше друго в предвид...
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Голям фен Аватара на Starless
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Истинско момиче в кръчма и дискотека трудно ще намериш. Не, че не ходят, но обикновено остават скрити от общата маса.
    Това ми хареса!

Ами изпратих ти една.

Повече от фен Аватара на Sapad
    Разбирам те брат. Както ти така и аз съм разбрал, че доброто отношение не решава нищо. От личен опит съм разбрал, че така се влиза само в Френдзоната и не се излиза. Ако питаш мене трябва да бъдеш по-смел и да им казваш 'кво искаш, защото на момичетата им харесват момчешките момчета които знаят и казват какво искат. И може би си намали критериите малко, не очаквай тя да е перфектна защото повярвай никой не е ....
    Последно редактирано от Sapad : 07-30-2014 на 19:53

Да, съществуват. Просто вие "нямате очи" за тях, представите ви за красиво са доста изкривени, трябва да е 50 кила, натокана с 10 кила грим отгоре... примерно. Ще я срещнеш, може би.

Мега фен Аватара на 102
    недей много зная

Цитирай Първоначално написано от Adorable Sunshine Виж мнението
    Да, съществуват. Просто вие "нямате очи" за тях, представите ви за красиво са доста изкривени, трябва да е 50 кила, натокана с 10 кила грим отгоре... примерно. Ще я срещнеш, може би.
    Не всички момчетa си пaдaт по тези критерии.

Виж, поставил си даден въпрос на темата си, хората ти отговарят, а ти просто търсиш как да спориш с всички. Ако си толкова сигурен, че свестни няма, вярвай си го това нещо и се самосъжалявай, но не карай всички да приемат твоето (в този случай) грешно мнение.

Мега фен Аватара на smilegirl12
    Защо пък да няма свестни момичета? Наистина че вече 70% от момичетата са супер кифли и търсят погледите на момчетата но си има и такива които са си срамижливи или поне не се правят на кифли с късите поли, вискоите токове и DUKFACE-овете... Просто не си намерил досега такова момиче за да си подобриш мнението за нас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си