- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали все още съществуват истинските момичета? ;/
Няма, примири се, Всички сме курви и използвачки. Надуваема кукла ти е решението.
банални сте с тая тема вече.
maDamn
Значи мацко виж сега, аз никога не съм се държал лошо с нито едно момиче, независимо каква е. Казвам просто, че до сега от момичетата, които познавам няма нито една сериозна или свястна, със сигурност има някъде и свестни момичета, но се чудя къде са.. А за момчетата няма какво да говорим, то се знае, че сме си тъпаци, но едни са повече от други.![]()
Всичко е фикция. Няма такова животно като свестни жени или мъже. Казах !
Ами търси момичето там, където никога не си си помислял, че ще я намериш.
Ще дам себе си за пример, аз не съм толкова общителна irl, преди излизах само с момчета, но от пубертета и някви драми с приятели и т.н. излизах 4-5 години с момичета САМО и да кажем, че след като излязах от тоя кръг, си намерих веднага приятел. В момента също съм в кръг само от момичета, но след като излязох от предишната ми среда, се запознах с много момчета, с които за момента съм приятелка. Вече според държанието им преценявам дали могат да ми бъдат "гаджета" (hate this word.. uhh). Толкова за мен, но съм сигурна, че доста момичета, че и момчета са минали през нещо подобно.
Относно парите, смятам че след като минеш възрастта за кафенца и пейка партита, е хубаво да инвестираш във връзката си, дори да не е много. В един момент ще стане така, че ще заведеш мацката си на ресторант и ще и кажеш "Хайде да си разделим сметката?" Поне първия път(според мен, не знам дали при други е така), трябва да платиш и нейната, за да покажеш че ти харесва да е с теб. Аз го приемам като: "Аз плащам тоя път, другия или разделяме или отделно плащаме. Другия път!"- това, покана за още едно виждане. Не е казано да се плаща всеки път за забавленията вечер, обаче е хубаво да показваш, че си мъж и че една жена може да бъде сигурна в теб. Особено, ако искаш да имаш мега сериозна връзка. Иначе е за ваш кеф, вие си преценявате. Мен няма да ми стане хубаво ако ми каже първия път да си платя сметката, въпреки че аз 100% ще имам пари и за двамата, че и за вечерта, за да не стане сконфузно.
*сън*
искам тва за плащането на сметката да еволюира
миналия път се посмях доволно
Аххх! Познавам едно момче, свястно и нормално, постоянно се оплаква, точно като теб, че няма добри момичета и всички са к*рви. Е пък вие къде ги търсите, на баира ли? Дръжте си и малко като мъже, не мрънкайте като п*тки! Свестни момичета има много, щом не ги намирате значи проблемът е във вас!
Запитай се щом не си срещал "свестни" какво нещо търсиш и какво де факто предлагаш. Само това ще кажа и приключвам.
maDamn
Разбирам те брат. Както ти така и аз съм разбрал, че доброто отношение не решава нищо. От личен опит съм разбрал, че така се влиза само в Френдзоната и не се излиза. Ако питаш мене трябва да бъдеш по-смел и да им казваш 'кво искаш, защото на момичетата им харесват момчешките момчета които знаят и казват какво искат. И може би си намали критериите малко, не очаквай тя да е перфектна защото повярвай никой не е ....
Последно редактирано от Sapad : 07-30-2014 на 19:53
Да, съществуват.Просто вие "нямате очи" за тях, представите ви за красиво са доста изкривени, трябва да е 50 кила, натокана с 10 кила грим отгоре... примерно. Ще я срещнеш, може би.
Защо пък да няма свестни момичета? Наистина че вече 70% от момичетата са супер кифли и търсят погледите на момчетата но си има и такива които са си срамижливи или поне не се правят на кифли с късите поли, вискоите токове и DUKFACE-овете... Просто не си намерил досега такова момиче за да си подобриш мнението за нас![]()