- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ЖИВОТЪТ МИ Е ПЪЛЕН
ЛОЛ аз всъщност забравих :Д Вярно че почна темата с това, че се похвали онова момиче че са я приелиДа, де, да се коригирам - просто се храним 'щото си нямаме друга работа. Стига си вади изводи от на хората тролването - едва ли някой тук се взима насериозно.
аз ли не съм сериозен ве :Д
^ ahahhahaahhahahaa
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
nameri si partniorka takak givotati shte ima smisal predi tova si nameri smislena rabota
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Кой го казва? Да постна ли един аудио запис да се напикаят да ти се смеят къв си путьо лабилен с липса на какъвто и да е социален опит, а?
Ако беше толкоз умен неаше да си на това дередже, келеш загорял.
Dr. Gregory House
Знаех си, че ще го споменеш, но не е желателно, за разлика от теб, предпочитам сам да си изживявам личните драми. Между другото питаме дали се чувствам повече мъж, че съм съм те споменал в по-горното си мнение, не, не се чувствам повече мъж, тези постъпки не са мъжки, но реших да си споделя мнението. Но мога да ти кажа едно, че съм по-мъж от теб! А защо мисля така? Защото ти сам си показал, чрез определени свои действия, че си по-малко мъж от мен. И все пак, не мисля че е правилно да си мерим пиЖките, 'щото истината е, че и двамата сме недорасли, и е рано да се наречем мъже, другото е самозалъгване. Ако ще дискутираш още въпроса, заповядай на лично. Не е желателно, хората да ни гледат сеира.
П.П - Извинявам се на авторката, за оцапаната тема.
Последно редактирано от TheNormalGuy : 07-30-2014 на 19:25
АХаухауаа ми как няма да го кажа ве абстинентен ни в клин ни в ръкав ми скачаш, гледай къв си жалък. Путьо жалък, другия път си трай.
Dr. Gregory House
не искаш да пускам твоите снимки как сЕ правиш на охилен олигофрен в цикАЛ
браво ;с
Dr. Gregory House