.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Човече сигурен съм че не ти е до моето мнение, се върни в училище сега на 15 стегни се помоли се Бог да ти даде усърдие и промени живота си, вземи си образованието и ако имаш желание учи за висше според мен това е най-правилно. И не мрази колкото и трудно да ти звучи, това е признак, че дружиш с дявола. Ако направиш това което ти казвам може и да успееш да направиш нещо в живота си. И знай ще бъде много трудно!!!!

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Цитирай Първоначално написано от brruto Виж мнението
    Човече сигурен съм че не ти е до моето мнение, се върни в училище сега на 15 стегни се помоли се Бог да ти даде усърдие и промени живота си, вземи си образованието и ако имаш желание учи за висше според мен това е най-правилно. И не мрази колкото и трудно да ти звучи, това е признак, че дружиш с дявола. Ако направиш това което ти казвам може и да успееш да направиш нещо в живота си. И знай ще бъде много трудно!!!!
    На Бог се моля но не виждам той как ми помага. Губя все повече надежда с всеки изминал ден. Ако Бог ми пращаше сън всяка нощ и в него някое руско момиче ми дава надежда и ми говори "ще ме имаш! учи аз съм с теб винаги" и докато уча и ми се подиграват да си спомням за нея и за това че тази нощ пак ще я сънувам но няма такъв филм братле. Освен това в училището не допускат хора над 16 години. Аз след няколко месеца ставам на 17 тъй че...

Не губи надежда!!!!!!!!!!!!!!
    !

започни тук и ще има такива като теб ще намериш свой приятел не се отказвай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си