.
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: Гришата

Threaded View

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Цитирай Първоначално написано от Eagle 123 Виж мнението
    А така Григоре, мачкай ти пък на мен нека ми мирише на парички, благодаря за коефициентчето, 168 левчета ще ми паднат "отгоре" Мерси боку, с допълнително кешче за морето и тва сичко заради твоите умения и възможности да правиш най-тъпите и непредизвикани грешки .. И тия разбирачите, видяхте що за сървбот е точно французина, щото и ти ТИFOSO ли си къв си отгоре си българин ( или поне си с българско гражданство), колкото и той франсе, така че не се излагай с подобни глупави корекции! Айде със здраве хихи, нещо логиката не ти се връзва приятелче, май тия слабите психики водят до пълен контрол на полуфинален мач, а как става тва нещо ??! По бързата процедура го отстрани ( или поне е на път да го направи), по-лесен мач се оказа и от мача му срещу Стан ! Ще стискам палци обаче на Фед на финала
    Поредният смешник, който никога не е хващал тенис ракета през живота си. Понеже празната ти тиква не може да го побере, Григор беше болен предната седмица (за тва отказа участие във Вашингтон), нямаше мач на хард от Маями, а официален такъв от Уимбълдън, така че тоя 1/2 финал му влиза кат бонус (няма и да зашитава точки, само трупа), сметни колко си зле. За психика тръгнал да говори при положение, че за по-малко от 4 месеца Григор печели мачове след като спасява мачболи (финал + 1/4 финал). А с тея 168 левчета може да си купиш малко книжки, а човекът срещу който залагаш прибра 147,800 в доларчета хаха.
    Последно редактирано от TIFOSO : 08-09-2014 на 22:22

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си