.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: Гришата

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Eagle 123
    Цитирай Първоначално написано от TIFOSO Виж мнението
    Поредният смешник, който никога не е хващал тенис ракета през живота си. Понеже празната ти тиква не може да го побере, Григор беше болен предната седмица (за тва отказа участие във Вашингтон), нямаше мач на хард от Маями, а официален такъв от Уимбълдън, така че тоя 1/2 финал му влиза кат бонус (няма и да зашитава точки, само трупа), сметни колко си зле. За психика тръгнал да говори при положение, че за по-малко от 4 месеца Григор печели мачове след като спасява мачболи (финал + 1/4 финал). А с тея 168 левчета може да си купиш малко книжки, а човекът срещу който залагаш прибра 147,800 в доларчета хаха.
    Добре е палячо, професоре.. Със сигурност съм тренирал и тренирам нещо, което не е тенис, а съвсем нещо друго (свободна борба) и разбирам и от тенис, който играя по-рядко само за развлечение, така че тия смехории за ракетата ще ти минат само през пръстите и все едно нищо не си казал// Само се виж колко си затъпял и колко грозно злобееш, излез подишай чист въздух и ако има пожарна някъде наблизо да ти освежи заврелия мозък//.. Мачболи ли спасява - добре, че Андерсон вчера пропиля по безумен начин двата! мачбола, но не винаги шанса на човек е на негова страна .. Относно тия 168 кинта, не знам за къв чеп изобщо се заяждаш, явно няма за кво да се хванеш, нищожни са ти мотивите, а относно това Григор си ги печели парите с много работа, усърдност и труд, има пълното право да печели и по милион от турнир, понеже той е вече голям фактор в сферата си, наистина изпреварил времето си и успехите са пред него ! Казах и пак ще кажа, сигурен съм, че той ще е №1!!

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Цитирай Първоначално написано от Eagle 123 Виж мнението
    Добре е палячо, професоре.. Със сигурност съм тренирал и тренирам нещо, което не е тенис, а съвсем нещо друго (свободна борба) и разбирам и от тенис, който играя по-рядко само за развлечение, така че тия смехории за ракетата ще ти минат само през пръстите и все едно нищо не си казал// Само се виж колко си затъпял и колко грозно злобееш, излез подишай чист въздух и ако има пожарна някъде наблизо да ти освежи заврелия мозък//.. Мачболи ли спасява - добре, че Андерсон вчера пропиля по безумен начин двата! мачбола, но не винаги шанса на човек е на негова страна .. Относно тия 168 кинта, не знам за къв чеп изобщо се заяждаш, явно няма за кво да се хванеш, нищожни са ти мотивите, а относно това Григор си ги печели парите с много работа, усърдност и труд, има пълното право да печели и по милион от турнир, понеже той е вече голям фактор в сферата си, наистина изпреварил времето си и успехите са пред него ! Казах и пак ще кажа, сигурен съм, че той ще е №1!!
    Тренирал борба и разбирал от тенис, тва как ти звучи като го кажеш на глас? Добре, че бил Андерсън, ми добре, че бил Фелисиано, че я забил в мрежата. Добре, че бил ..... добре, че... отразил ли ги е? Отразил ги е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си