.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Unhappy какво да правя ако харесвам бившия на моя приятелка

Здравейте какво да правя ако имам или поне мисля ,че имам чувства към бившия на най-добрата ми приятелка . Не смея да рискувам да я загубя,но и незнам дали изобщо си струва да опитам с него какво да правя?
    И лове анди

Голям фен Аватара на Slobbery
    Зависи колко сериозно е било м/у тях..но и все пак по-добре недей.

~

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ако сте наистина добри приятелки, няма да имаш проблем да говориш с нея за увлечението си. Тя ще ти каже дали това ще я кара да се чувства неудобно и дали все още няма някакви чувства към него.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Говори с приятелката си но не се отказвай от момчето ако наистина го искаш само заради нея .

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Не закачай бившити на приятелките ти. Момчета, колкото искаш. Сама каза, че МИСЛИШ, че го харесваш. Дори да не е било сериозно м/у тях пак е кофти, а ако е било - още по-зле.

На 14 години си.. още толкова момчета ще има... няма смисъл да губиш приятелката си заради глупости.. стегни се, ще си намериш някой по-готин след време ; )

DenicaKostova
    Guest
    Ако все още има някакви чувства към него, изобщо нищо не споменавай, но ако няма, може да поговориш с нея по въпроса.

Добре де.. защо да се отказва .. нали са бивши. Разбира се, има значение това от колко време не са заедно, колко сериозно е било и дали ще и бъде гадно. За това седни и поговори с нея. А той има ли нещо към теб?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не мога да разбера защо ще изгуби приятелката си, като въпросната приятелка и момчето не са заедно. Точно затова не трябва да се отказва, а да говори с приятелката си.

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Това с увлечението по гаджето/бившия/ на приятелките често го има. И често не свършва добре-или ти се скарваш или в най-добрия случай отдалечаваш от нея, а пича се осъзнава, че е между две девойки, които заради него вече не са в най-топли отношения и се изнизва в повечето случаи, или просто си губиш най-добрата приятелка напълно нарочно.
    По-добре си дръж приятелката, която ако наистина ти е най-добра, няма да е лошо да знае какво става, ако все пак решиш да правиш нещо.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от Slobbery Виж мнението
    Зависи колко сериозно е било м/у тях..но и все пак по-добре недей.
    Това.

+ независимо колко сериозно е било, говори с нея

Не знам, аз имам едно правило, че дали сега има или е имал преди връзка с приятелка, не го пипам.Просто при мен си е така. Но зависи от ситуацията, а и има хора и хора.Някои нямат против, други например... знам за две най-добри приятелки, при които едното момиче харесва момче, което не и обръща внимание и нейната приятелка тръгва с него след време и тя не иска нищо общо с нея вече, така че говори с момичето и не си рискувай приятелството за единия мъж, ако наистина сте много близки.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Има си неписани правила, които за жалост почти никой не спазва в днешно време, затова и се въдят едни приятелства и едни връзки, дето направо лошо да ти стане.
    Бивш, настоящ - щом е бил в някакви отношения с приятелката ти просто не се занимаваш. Много сложно, 'щото. Свят широк, толкова да няма мъже, че да се хвърляте при гаджетата на приятелките си... Пък били те и бивши такива...
    За мен гаджетата на приятелките ми, камо ли бившите, са асексуални обекти. Може да са големи пичове, да отчета, че са симпатяги от чисто естетична гледна точка и дотам.
    Гнусна ми е самата мисъл дори - не ходя с девствени мъже, ясно ми е, че си имат някакво минало, ама бива ли баш това минало да е била някоя анатомична част на някоя от приятелките ми...
    Не ме интересува, ако някоя позната тръгне да излиза с някой, с когото съм излизала известно време и не се е получило(случвало се е, имаха връзка даже), познатата ми е позната, колкото да я поздравявам и един път годишно да си пием кафето, с младежа пък си бяхме крайно неподходящи и така. Ама ако някоя от добрите ми приятелки тръгне с мое бивше гадже, с което съм имала дълга връзка/още имам чувства/имало е тежка раздяла, просто ще забравя, че съществува. Приемам го като предателство, това е. Независимо колко егоистично и ограничено звучи.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Щом и е бивш значи нямаш основание да се притесняваш от това как ще реагира тя. Кажи и това, което чувстваш. Тя ако ти е приятелка поне ще ти даде съвет и ще ти каже нещо повече за него.

Супер фен Аватара на Christinna
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Щом и е бивш значи нямаш основание да се притесняваш от това как ще реагира тя. Кажи и това, което чувстваш. Тя ако ти е приятелка поне ще ти даде съвет и ще ти каже нещо повече за него.
    Пълни глупости.. което и да е момче независимо бивше, сегашно, дори и само да са се занимавали за тебе не би трябвало да съществува, камоли да си позволяваш да имаш чувства.

Цитирай Първоначално написано от Christinna Виж мнението
    камоли да си позволяваш да имаш чувства.
    Чувствата не си ги позволяваш сам. Тях или ги има или не. След като с нея са късали и нещата не са се получили значи ли това, че всичките и приятелки нямат право да си мислят за него? Ако приятелката и е приятелка ще я разбере и няма да прави детински изпълнения на ревност към бившият си.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ако скоро е приключила връзката им въобще го забрави. Ако и е бивш, с когото е ходила преди една година примерно може да поговориш с нея да ѝ обясниш. Ама някак си предполагам, че скоро са скъсали, така че си намери друг обект на желание.

RapExotic Не става въпрос за ревност към бившия, става въпрос за несъобразителност на приятелката. Мен, ако някоя "приятелка" ми тръгне с бившия ще го чувствам като нож в гърба от нейна страна, а не да ревнувам бившия от нея.

Супер фен Аватара на Christinna
    Точно, че ако приятелката й е приятелка няма да се занимава с хора, към които другата е имала чувства. Въпрос на принципи, очевидно не мислим по един и същ начин.
    Последно редактирано от Christinna : 08-13-2014 на 16:53

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Толкова сте крайни в изказванията си...
    Всичко е въпрос на избори. Чувствата не могат да бъдат спрени, щом се появят, но могат да бъдат контролирани. Ако приятелката е чак толкова важна за теб, избираш да ги подтиснеш. Ако смяташ, че все пак има шанс тя да е окей с това - разговаряш с нея. Но ако една бивша връзка е в състояние да разруши приятелство, то значи основата му не е достатъчно стабилна. Вече, ако сте в една компания и сте нон-стоп заедно, това може да доведе до конфузни ситуации. Затова и всеки преценява обстоятелствата от собствената си камбанария.
    Но дайте да направим от всеки бивш евнух, за да сме сигурни, че никога няма да се забърка с някоя наша близка...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Да бе, нп, направо ще седне да й обясни как обича да му правят свирка.
    Щот са приятелки, нали.

Понякога се чудя със задника си ли мислите, дето вика баба ми.

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Обясни и че харесваш бившия и.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да бе, нп, направо ще седне да й обясни как обича да му правят свирка.
    Щот са приятелки, нали.

Понякога се чудя със задника си ли мислите, дето вика баба ми.
    Защо винаги приемате нещата така буквално? Казвам просто, че ако имат истинско приятелство и тя е превъзмогнала бившия си не би трябвало да има проблем с това, че приятелката и го харесва. Може да и даде чисто приятелски съвет, с който да я предпази или поне информира за някой неща, пък вече тя си предценява. За мен бившите са си бивши и не би трябвало да се интересуваш с кого ходят, както и приятелите са си приятели и не можеш да им забраняваш или да им се сърдиш, че ходят с някой, освен ако не е настоящият ти портньор.

anonymous708973
    Guest
    На теория - може би. На практика това приятелство ще се разсъхне в момента, в който не можеш да си отвориш устата и супернеподправено да кажеш "Оооооо, да знаеш Иван/Драган/Петър какви неща ми причини снощииии". Слагам ли си цедка на устата пред близка приятелка - каква приятелка ми е тя?
    Представи си - дискотека с компания, бившата ти и твой добър приятел се награбват стабилно, щото са гаджета, нали, пък тя ти е бивша и ти няма защо да ревнуваш. Айде пак си помисли.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Ама ако някоя от добрите ми приятелки тръгне с мое бивше гадже, с което съм имала дълга връзка/още имам чувства/имало е тежка раздяла, просто ще забравя, че съществува. Приемам го като предателство, това е. Независимо колко егоистично и ограничено звучи.
    + 1

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си