Излез от тея игри и поживей малко в реалността. Мацките няма да дойдат в къщи и да почукат на вратата ти. Забелязал съм, че хората, които са запалени по компютърните игри винаги имат проблем с връзките и намирането на половинка

Цитирай Първоначално написано от баш_майстора Виж мнението
преди 3 седмици се запознах с една във ''gta samp'' ... на другия ден скъса с мене и ми вика нека си останем само приятели ! и за първи път някой ми каза че съм хубав ?

...

мога да оправя всичко електронно компютри,телевизори,телефо ни,таблети,и други . не съм беден на 15 съм и имам mercedes benz w124 amg имам си всичко но само едно нямам щастие!
Ти на това ли му викаш свалка? Играли в някаква игра, видяли се на камерата и вече си във филма.. Че чак и скъсала с него, без въобще да сте се виждали.

Тези машинки, които изброи горе не могат да те направят готин нито щастлив. Това, че се хвалиш с тях те прави повърхностен човек и само може да паднеш в очите на някое момиче ако започнеш да и изреждаш такива неща. Дори трабант да караш пак може да те харесват момичетата, стига да знаеш как да подходиш към тях.