- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.47
galaxy изказването ми не е никак жалко поради точно тази причина
оставям настрана хората със здравословни проблеми, не го подчертавай, за да изглеждаш равнодушна към хората с наднормено тегло. Никога не съм твърдяла, че всички са дебели щото да лакоми. Мразят да ми приписват думи.
говоря за онези, които се тъпчат и плужат по цял ден. По принцип може и да ядеш по 2 кофички кисело мляко на ден без да полагаш каквито и да е физически усилия и да си дебел, но това е супер рядко. Дебелината се причинява от кфс-тата, чипсовете и газираните напитки, които хората приемат всеки ден в някакви отвратително големи количества.
аз съм си изкарал детството на тва
и съм едва 72 кила
сичко е до ген
ама като генът ти е да ставаш на бутер тесто треа полагаш некви усилия
равнодушна = незаинтереснована, съмнявам се тва да имаш предвид
колкото до останалото има и хора,които се тъпчат по цял ден с кфс-та и макдоналдси и са кожа и кости,така че не разбрах кое мразиш, лакомията или наднорменото тегло?
102ката мисля, че изчерпа темата с горния пост
един от моя град (от обкръжението на кити, от форума) беше минал 110кг., по някое време реши, че са му много, задъхва се и за 1 година свали 30 кг., чак до плочки
n00bs
Да, точно това имах предвид, равнодушна
Не можеш да вървиш по улиците и да видиш 150 килограмова лелка или чичко и да не си кажеш, че не е нормално или пък да оправдаваш телесището им с някаква болест, защото да си го кажем честно - колко често пълнотата е резултат на някоя болест? Както fisherman каза, едва 5%, че може и по-малко. Апатията към дадено нещо му дава воля да се разраства (в случая не казвайте на дебелите хора, че са дебели), а няма нищо по-лошо от това да си немърлив към себе си.
и да отбележа, че не е необходимо да има плочки до кура, дори 2-3 по него, а просто да е в някакви нормални граници теглото им, всеки ден като отивам към работа, гледам разни хора дишат като астматици, едва се движат, тъжно е
n00bs
имам едно синьо, поне 10 годишно дилдо от съседката, може да ти го дам вместо пръстен и няма да ти го сложа на ръката
разкажи какво прави дилдото на съседката в теб![]()
n00bs
кой ти е любимия, аз харесвам къпината
n00bs
вълшебно, на мен крушата малко ми докарва на шампанско![]()
n00bs
на мен пък къпината малко ми напомня за едни много вкусни дъвки но пак е много хубаво