Каня момичето ми на хотел и приготвям чудесна вечеря но малка за да не ни стане тежко. Слагам листа от рози по целия под и вечеряме на свещи. След като вечеряме отиваме в леглото и започваме да си говорим за нежни неща и бавно си сваляме дрехите докато се целуваме нежно. Прегръщаме се силно и аз я галя по раменете и косата а тя се гушка в мен.. целувам я по вратът и я наричам ангелче. Когато вече започваме да го правим сме заели тази поза ->
Правим го бавно и почти през цялото време ние се целуваме... галя я нежно по косата и раменете. И нежно и докосвам тялото. Когато свършим ние оставаме малко в леглото и гасим свещите. Докато сме в леглото на тъмно ние си обещаваме "Никога няма да те оставя" и двамата го казваме. После и докосвам лицето нежно и я целувам докато ме гледа жално... След това вземаме един студен душ понеже сме потни и обличаме бели суичъри които са ни големи.. и докато сме облечени в тези дрехи които са ни големи ние се гушкаме и ние е хубаво... от душа ни е студено и ние самите сме студенички но се гушкаме и ни става топло... вече става почти 3 часа през нощта и ние излизаме да се разходим самички по улиците докато няма никакви коли. Заедно гледаме светлините по улиците и се гушкаме и аз я целувам по челото и я галя по косата... тя ми дава да я докосвам... всичко е толкова хубаво и се разхождаме до около 5 часа сутринта. Тогава ходим на покрива на някои блок и там и показвам голяма нежност и никога не я карам да се чувства неудобно или да изпитва срам от това което прави с мен. И докато сме на покрива ние сме легнали заедно и гледаме звездите и луната, тя е легнала точно до мен и ми прегръща силно ръката. И в това време заспива миличката ми... След няколко часа я събуждам, казвам и че трябва да си ходим в хотела и ние заедно тръгваме. Там заспиваме в леглото с листа от рози прегърнати докато климатика е пуснат и стаята е студена... какво мислите?