- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствен съм - Ето как си представям първия път.
Каня момичето ми на хотел и приготвям чудесна вечеря но малка за да не ни стане тежко. Слагам листа от рози по целия под и вечеряме на свещи. След като вечеряме отиваме в леглото и започваме да си говорим за нежни неща и бавно си сваляме дрехите докато се целуваме нежно. Прегръщаме се силно и аз я галя по раменете и косата а тя се гушка в мен.. целувам я по вратът и я наричам ангелче. Когато вече започваме да го правим сме заели тази поза ->
http://www.nie-jenite.bg/Portals/0/%...%D0%BE/sex.png
Правим го бавно и почти през цялото време ние се целуваме... галя я нежно по косата и раменете. И нежно и докосвам тялото. Когато свършим ние оставаме малко в леглото и гасим свещите. Докато сме в леглото на тъмно ние си обещаваме "Никога няма да те оставя" и двамата го казваме. После и докосвам лицето нежно и я целувам докато ме гледа жално... След това вземаме един студен душ понеже сме потни и обличаме бели суичъри които са ни големи.. и докато сме облечени в тези дрехи които са ни големи ние се гушкаме и ние е хубаво... от душа ни е студено и ние самите сме студенички но се гушкаме и ни става топло... вече става почти 3 часа през нощта и ние излизаме да се разходим самички по улиците докато няма никакви коли. Заедно гледаме светлините по улиците и се гушкаме и аз я целувам по челото и я галя по косата... тя ми дава да я докосвам... всичко е толкова хубаво и се разхождаме до около 5 часа сутринта. Тогава ходим на покрива на някои блок и там и показвам голяма нежност и никога не я карам да се чувства неудобно или да изпитва срам от това което прави с мен. И докато сме на покрива ние сме легнали заедно и гледаме звездите и луната, тя е легнала точно до мен и ми прегръща силно ръката. И в това време заспива миличката ми... След няколко часа я събуждам, казвам и че трябва да си ходим в хотела и ние заедно тръгваме. Там заспиваме в леглото с листа от рози прегърнати докато климатика е пуснат и стаята е студена... какво мислите?
Да не би да се филмирам прекалено много? Мисля че мислите ми поне са хубави ^^
TL DR.
Ето по-реално описание:
Ще идеш някъде. Ще се напиеш. Ще има някое загоряло девойче (в последствие ще откриеш, че не е мноо девойче и че не изглежда така както си си мислел - обикновено на другия ден заедно с едно чувство, че ти е зле и никога няма да пиеш толкоз пак). Ще намерите някво неудобно място. Ще ръчнеш няколко пъти. И това е.
...
Накрая на историята ти липсва, как влизаш тук и правиш тема за тва дали женското е бременно и кога да пие ескапелата.
За времето докато си писал това можеше да я наебеш 2 пъти до сега.
Май си объркал тоя форум и дневника си. Като гледам напоследък често се случва на доста хора.
Ти нали уж имаше приятелка и като правехте секс ти ставаше гадно и се депресираше и искаше само да я галиш по косата?
Ами мисля че на хората ще им е интересно как някой девствен си представя първия път ^^
Ами когато ме гледа жално и я докосвам бих изпитал толкова голямо удоволствие.. като ме гледа жално все едно ми казва с поглед "не ме оставяй моля те" и когато я докосна изпитвам едно такова чувство... трудно ми е да опиша
Все пак е приятно![]()
Последно редактирано от FemaleEyes : 08-17-2014 на 20:25
И аз съм девствен, ама откакто разбрах от форума, че първият път е мн скапан, не ми пука.
Аз ще ти кажа какво най-вероятно може да се случи особено ако и мацката е девствена.
Ще ядете, ще посипеш рози, божури,фикуси няма значени на леглото. Мацката ще я е срам и ще е притеснена, ти по всяка вероятност също. Ще тръгнете да правите нещо, има вероятност ти да не успееш да го вдигнеш от притеснение или пък да свършиш преди да сте започнали. Мацката надали ще се отпусне достатъчно, ще започне едно борене като свиня с тиква, нея ще я боли, ти ще се притесняваш и в резултат от всичко това вероятно няма изобщо да можете да го направите. Просто забрави за чуден първи път с девствено момиче. Ако тя е опитна може и да намажеш и да го помниш с хубаво иначе слабо. Та като цяло не си вкарвай много филми за романтика и рози ,че да не останеш силно разочарован.
Последно редактирано от draid : 08-18-2014 на 12:40
Хубава фантазия, ама има няколко проблема за разрешаване
- Повече мислене = повече спичане. Това води до "Каква я мислих, каква стана...". Ако въобще стане
- Ако онова въобще стане ще е добре, чувал съм че на някои не им става от притеснение
- Ако пък стане, много е вероятно да свърши за нула време
- Мислейки за собственото си удоволствие и това всичко да е идеално, забравяш че другия човек също има мисли
И става малко сложно и объркано![]()