- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
те си имат институции за целта вече - едни многоцветни, изрисувани с кви ли не фантасмагории безполезни сгради. Луд на шарено се радва, кво да правиш ...
на гандалфепи4, антуража.
^ ти не беше ли с увлечение към окултизма
Война между САЩ и България?
Отгори си сам на тоя въпрос и това ще е и моя отговор на твоя.
Война на България с всички държави > винаги на страната на България.
САЩ са ми неприятни колкото Русия, ако не и повече. Но се иска да си промит мозък за да не го видиш това.
ей, направо ми четеш мислите.
Само, че на мен не ми е противен никой, а просто въпрос на чувство за справедливост в дадена ситуация.
http://www.dw.de/%D0%BA%D0%BE%D0%B9-...%8F/a-17656210
"В ход е съзнателен, движен от мощни сили процес за отклоняване на България от европейския ѝ път. Някои ще кажат, че преувеличавам и драматизирам излишно. Много ми се иска да се окажат прави, пише Ясен Бояджиев.
Те са против „европерверзията” и против „война с Русия”. Според тях „евроатлантическите ценности” не са нищо друго, освен „педофилия, гей бракове и кръвосмешение”, а Европейският съюз, заедно със САЩ, е в „коалиция на тъмнината”.
Те са за „българския национален интерес” и едновременно с това за Путин и за Русия, която „е най-сигурният гарант в света за суверенитета на всяка държава”, „страж на мира на планетата”.
Те „разкрасиха” София с кафяви плакати и руски знамена, а някои от тях откриха предизборната си кампания за българските евроизбори не другаде, а в Москва. Очевидно от там „българският национален интерес” се защитава най-добре."
^ ето ги и малкото провокаторче
хахаха бях те забравил, забавни работи пускаше
Руснаците идат, .................. спите ли добре? Хи-хи!![]()
ПП: групичката ме обича веее, ей сега се зареждам.
"Първо е чувството за липса на истина и елементарна справедливост, както и пълното разминаване между думи и действителност - това беше социалистическото общество. В него имаше ред, но този ред беше напълно фалшифициран и измамен. Вместо да излезем на светло и да се опитаме да живеем според общи правила, ние непрекъснато връщаме по спомен представите си за соцреда, който напомняше много съветската казарма, а според Бродски тя е олицетворение на представата на селянина за ред. Не случайно в българската съдебна власт от предишното поколение и особено в прокуратурата бяха издигани хора с антропологията на безпросветни селяндури, на които в главата им освен идея за кайма, гроздова и полов живот с колежки няма нищо друго. - Явор Дачков"
целувки (за гаджетата ви)...
https://www.youtube.com/watch?v=t-LOZWr-XXc#t=70
ПП: пасти да ядат нашите студенти - в Русия са дънери
А за пословичната интелигентност на хамериканците да не говорим.
http://www.webcafe.bg/id_2071208674_..._amerikantsite
^вярвай си. Най-умните хора, които познавам, са американци и британци. И не са богати.
едит; всъщност можеш ли да ми избоиш отделните щати в САЩ , 'щото те реално са с размера на отделна държава, та предполагам подлежиш на същата мяра ?
Последно редактирано от Auriss : 08-21-2014 на 15:05
Най-умните, които познавал, кво, това някакво болно издигане в култ на някаква нация ли е (те били най-умни).
Тука говорим за масата, не говорим за отдели личности, това да си умен зависи не само от образование, а и то лични усилия и капацитет. И в Русия има умни хора и в САЩ има.
Тук говорим за масовото образование. Където в САЩ дори и не е напълно достъпно, защото е само за богатите.
Кои са умни, ония туристи от Великобритания, които ходят на гюбек и оргии в Слънчев бряг ли?
ПП: ми не мога да ги изброя всичките щати.
Добре, подлежа на същата мяра.
Последно редактирано от defender : 08-21-2014 на 15:14
казах най-умните, които познавам. чети внимателно. ще ти го преведа ; не познавам българи, толкова добре образовани, колкото въпросните, с които съм си писал. Имаше и 1 германец, който беше направо гений и много ме е яд, че си изтри блога миналата есен, иначе щях да ти пусна линк.
Не забравяй, че и по нашите ширини простотията е издигната в култ. И в Русия е същото положението. Аз отдавна ти казах, че разлика между САЩ и Русия реално почти не виждам, но ако ще им сравняваш образователните системи, нещата стоят общо взето така ; в Русия всеки е с диплома без покритие, а в САЩ трудно се взима диплома от престижен университет, но няма вариант да е без покритие ... примерно. Баси, все едно дори не си погледнал видеото, което ти пуснах. Как може завършил юрист да не е чел конституцията на държавата си ... смятай. Т'ва и от НБУ сигурно не са толкова неграмотни.
Казах, че говорим за образованието достъпно за масите, не говорим за тези 1-2% от каймака на обществото, там е трудно да се определи кой е по-умен и е относително.
Аз познавам хора от Софийския и от УНСС също много умни.
Но много от тях са умни, но в това, което са учили (и работят на престижни работи), но интелигентността е много обширно понятие.
Последно редактирано от defender : 08-21-2014 на 15:25
демек нищо не казваш
ПП: дифендър си прави вятър на устата
Аз пък в един форум си говорех с една Украинка, сега живее и работи в Италия (Милано) и беше много умна, даже знаеше и български, въпреки, че не беше идвала в България никога.
ПП: дай сега да ги измерим твоя англичанин с моята украинка.
и двама са умни има ли значение кой е по-умен.
Последно редактирано от defender : 08-21-2014 на 15:39
хайде
Моята украинка беше биолог (май работеше в някаква лаборатория), беше чела много книги (най-вече на тема наука), знаеше няколко езика, беше възпитана, не обиждаше, владееше писмено български много добре (е тук-там правеше правописни грешки и в подредбата на думите в изречението),
беше и готина и умна едновременно.
Но на тема политика не сме говорили много - тук нямам впечатления от нея.
Последно редактирано от defender : 08-21-2014 на 16:00