.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 406

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ало Драйд. Университета приема студенти, за да печели, а не да им дава пари. Ае да не се лъжем колко са пълните отличници и че все някъде някой даскал ще се заяде с теб.
    Не само студентите плащат луди пари (за общежития, семестриални такси, докумени, конролни и тнт), но парите ествено не достигат и много неща , от които се нуждаем за обучението - си ги правим ние и учителите. А зимата често спират парното и винаги се стои с яке, дори позволяват и шапки да носим .. Иначе е готино .

Колкото до 30 годишните отрепки.. Не е нужно да им се бъркаме в личния живот, но е добре да има правила. И ако отиваш на почивка - да няма до 3-часа пиянски истории в съседния ти двор.
    Ти от колко време си в университета, че взе да ги разбираш толкова тия неща ? Година ? Две ? Прекарах в Университета 7г, не се опитвай да ми обясняваш колко са високи таксите и особено общежитията точно в ТУ-София. Не ти трябва да имаш 6.00 за да може да вземеш стипендия, достатъчен ти е успех над 5.00-5.20, ако искаш наградка 5.50. Нещо което не се постига толкова трудно след 2-рата година стига да седиш и да учиш. Как пък все някой даскал ви се заяжда, някой ви иска пари и ред подобни глупости. Просто виждам, че тотално не ти е ясно как функционират университетите, особено държавните.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Ти от колко време си в университета, че взе да ги разбираш толкова тия неща ? Година ? Две ? Прекарах в Университета 7г, не се опитвай да ми обясняваш колко са високи таксите и особено общежитията точно в ТУ-София. Не ти трябва да имаш 6.00 за да може да вземеш стипендия, достатъчен ти е успех над 5.00-5.20, ако искаш наградка 5.50. Нещо което не се постига толкова трудно след 2-рата година стига да седиш и да учиш. Как пък все някой даскал ви се заяжда, някой ви иска пари и ред подобни глупости. Просто виждам, че тотално не ти е ясно как функционират университетите, особено държавните.
    1 година. И от целия първи випуск на специалността има само една пълна отличничка. Таксите в държавните университети не са мега високи, но и не са малко за едно средностатистическо семейство, което примерно да кажем е фалирало Такси няма как да няма, но мисълта ми е, че парите отново не достигат, или се крадат от някъде, но държавата не дава пукнат лев и честои излизат проблеми. За заяждането на даскалите още не знам, но и това не трябва, за да изкараш тройка по някой предмет, който ти е труден и от там на сетне да не ти достига за стипендия, но както и да е.
    Стипендиите са едни помощи, с които евентуално можеш да си купиш всички учебници и няколко дюнер кибапа. ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си