- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепа за Русия
Във държавите се изграждат се мрежа от организации от „граждански общества", които да влияят и променят вътрешната политика на страните в полза на външната политика на хамерика и на целите на националната им сигурност.
Демек разяжда се държавата отвътре и после е лесно.
Последно редактирано от defender : 08-24-2014 на 09:57
Uhaahahahahahahha, добре бе, ти сериозен ли си?
Ти или си луд, или ти плащат. Дори не се шегувам!
Не може нормално човешко същество да ги приказва такива.
По памет и на примависта:
Финландия - 1939,
България 1944,
Унгария 1956,
Чехословакия - 1968,
Афганистан 1979,
Чечня - 1994 първа, 1999 втора,
Крим
Оказване на подкрепата им за Виетнам, финансиране на Соц партии по целия свят?
В собствената ти държава налагат прекрасната си антидемокрация с армията си?
И ти смееш да пишеш това горе?
rusnacite obichat komunizma si
а в света има около 900 демократични хамерикански военни бази.
Само в Бг има май 4-ри.
мармалат, нормално е да си вземат крим, там има повече руснаци.. въобще цяла източна украйна и на юг до одеса си е руска... грешка е било създаването на Украйна там.
а червената армия ние сме я посрещали с радост и шопска салата
Русия има ~2600 ядрени бойни глави способни да нанесат термоядрен удар във всяка точка на планетата.
А в САЩ колко ядрени бойни главим има, а коя държава единствена е употребявала ядрено оръжие, в реални бойни действия, да не би Русия.
Дай да правим руски бази в Мексико и Канада.
чакайте ве. ако ще да има 1 милиярд бойни глави ядрени.. това не им е спасение, защото всеки знае че при ядрен взрив ще има неизлечими примени. тоест, територията става неубитаема а от там и неизгодна икономически НЯМА СМИСЪЛ
Та Русия потдържа армия и воюва без ядрени оръжия и няма да позволи да я обгърнат от всички страни и да я задушат.. за това си иска Украйна.. това е огрома държава, която вече ще работи за Запада и Русия губи..житницата на Европа.. Та.... какво искате?
А дифендър, ако нямаш други аргументи за това как русия не е агресор, освен този че сащ е по-голям, мисля, че няма за какво да говорим. Пиши като човек за да стави дискусия. Тея ефтини провокациики и пропаганди го прилагай при някой промит мозък.
Няма ли? Аз май съм го проспал това като четох историята.
Май бунтовете срещу черената власт стихват чак през началото на 50-те години?
Знаеш ли колко голямо съпротивително движение е имало, колко селяни са хванали гората и са станали горяни?
И не са били организирани отвън, както измисленото "септемврийско въстание".
ми прилагаш двойни стандарти.
Изглежда хамерика поддържа демокрацията си в света само на базата на вмешателство, на базата на военни бази, протестърски мрежи и платени слуги във всяка държава и еничари.
Демокрацията им не е естествен порив на народите, а изкуствено налагана.
демокрация - плътски грях
всичко останало - духовна революция, извисение, божествена епопея![]()
Така ли, я кажи сега ти къде са я наложили?
Освен Афганистан и Ирак. Там нещата въобще не опират до демокрация, а до опиум и петрол.
Та къде другаде?
И не прилагам двойни стандарти, пусни 1 тема за америка и виж.
Но да ми защитаваш държава, която е същата, ако не и по-лоша, с аргумента, че видиш ли щатите са по-зли - няма да стане.
Последно редактирано от Aeternal : 08-24-2014 на 10:33
Методите за налагане са различни.
Там където протестърите не помагат идва секирата каквото стана в Украйна.
В Ирак и Либия единствения начин беше налагане чрез секира. Всички видяхме до къде доведе това и Ирак е пред разпад, а Либия се върна в племенния строй. (отделно колко хора загинаха демократично)
ами времената са били тежки да.. и сега трябва според мен да се избият 200 000 хиляди мафиоти за да се оправим .:Д
но днес евразийския съюз е на други основи и приоритети
^
В Сирия хората и референдум си направиха и пак не го признават.
Не можеш им угоди, искат плячка и това си е.
Сега, ясно ми е че тая свинщината с ислямската държава я направиха щатите. Те подкрепяха бойците срещу Асад, въпреки че, в западните медии излезнаха статии, за това как тея 'бойци за свобода' колят християни.
И сега бомбандират същите тея хора, които подкрепяха. Осама бин Ладен 2.0, all over again.
Но пак ти казвам, това не прави Русия по-добра държава. Горе е и техния списък.
Последно редактирано от defender : 08-24-2014 на 10:43