Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
и пряко и непряко форумът има голям принос в живота и развитието ми и намирането на пътя ми в живота
Точно, да. Откакто съм тук, станах много по-... точна като човек. Усещам някакво развитие в себе си, знам ли?!

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
като започнете да приказвате как едно време е било велика българия, а сега за нищо не става, мн дразните
аз пък мога да кажа, че много от новите потребители също са за чудо и приказ
вие като се въртите само около вашата групичка от антики и не сте се огледали наоколо, ко очаквате
както преди е имало и плюсове, и минуси, така и сега
Донякъде си права ама виж - мен лично много от „старите“ си ме харесват или поне така съм усетила.

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
Влияние имаше при мен, когато бях на 14 - 15 години, когато се случваха интересни неща тук и не се вливаше толкова "акъл" и съревнование за мнения. Сега не мисля, че по някакъв начин може да ми повлияе.
Принципно си в грешка, защото можеш да научиш много неща от всевъзможни места и хора, пък било то и от най-неочакваните такива. И най-голямата грешка на света е да си кон с капаци, който не попива нищо от никого. Не искам да прозвучи като обида и съжалявам, ако го приемаш лично, но не съм съгласна с теб. Защото покрай многото тролове, лигавщина и откровена тъпотия, тук можеш да научиш доста неща.