- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвременните 30 годишни младежи
Чакай, къде отиде? Къде съм казала,че "мама" не иска да ми даде, хаха. В семейството ми винаги се е инвестирало много за образование, просто смятам, че определени неща искам аз да постигна напълно сама. Въпрос на гордост
Към Пантерата: Коментарът ми далеч не е резултат от разклатени нерви, а от неприязън към хора, които обичат да си врат носа, където не им е работата. Това, че съм изразила мнение и съм ти отговорила "ама как така еди какво- си", далеч не означава, че дължа някому по- подробни обяснения кое колко. А защо? Психологията не ти е сила, само това ще кажа, предположението ти не е вярно. Просто не успях да проумея как смееш да обвиняваш някого, че се изказва отвисоко при положение, че с едно 70% от коментарите си това правиш.
Още малко в твой стил: Няма никакво противоречие. За посредствеността в едната дейност, когато се занимаваш с много, говорех във второ лице, а не в първо.
не съм лъв, 13-тата зодия съм
За късите поли съм съгласна. Въпросът не е дали изглеждаш перфектно, а дали на 40+ е уместно да си го позволиш.
Като гледам, цял баланс сте изготвили за стипендиите :Д. Доколкото знам, за разлика от училищата, където отпуснатият бюджет се разпределя по усмотрение на ръководството, държавната, че и Европейската стипендия са си твърда сума. Последните години въведоха стъпала спрямо успеха и вече не е: ако си с над 5,5, получаваш еди- колко си, а за 6-120лв, за 5,9-110 и т.н.- докъдето стигне класирането. Та, в този ред на мисли максималната сума, която можеш да получиш, е 5.120.2, демек 1200лв, да.
babity, че тя майка може да стане и на 20, тогава тялото се възстановява по- бързо,но разбирам, че не това е акцентът в мнението ти. Малко ми напомни на някаква в бг-мамма, която беше казала: аз откакто родих, свирки на мъжа си не правя, все пак с тази уста целувам децата си. xD
Последно редактирано от therichbitch : 08-25-2014 на 23:51