.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    ВВъпросът е, че в края на краищата само с един ще стигнеш от А до Я. Това не означава, че пътуването ти с някого до Б е било грешно.
    С останалата част от поста ти съм съгласна, гледам, че тук няколко човека застъпихме тезата, че сродно "сега" и сродно след 2-5-10 години може да е нещо коренно различно и именно в този ред на мисли няма да се съглася с това ти изречение - поне не по начина, по който аз го разбирам.
    Съвсем буквално, за мен "от А до Я" означава едва ли не, че целият ти романтичен опит е бил с един човек - от първата целувка, та през всичко останало, до заветния подпис и "смъртта ни раздели", бла-бла.
    А пък не мисля, че е така - с един минаваш от "А до Е", с друг от "Е до Ж", след това може половината азбука да минеш сама и да научиш някои ценни уроци...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    С останалата част от поста ти съм съгласна, гледам, че тук няколко човека застъпихме тезата, че сродно "сега" и сродно след 2-5-10 години може да е нещо коренно различно и именно в този ред на мисли няма да се съглася с това ти изречение - поне не по начина, по който аз го разбирам.
    Съвсем буквално, за мен "от А до Я" означава едва ли не, че целият ти романтичен опит е бил с един човек - от първата целувка, та през всичко останало, до заветния подпис и "смъртта ни раздели", бла-бла.
    А пък не мисля, че е така - с един минаваш от "А до Е", с друг от "Е до Ж", след това може половината азбука да минеш сама и да научиш някои ценни уроци...
    Мисля, че имаше предвид по-скоро от А до Я като етапи от връзката, а не като етапи от живота. Нека тя ме поправи, ако греша.

Мега фен Аватара на Colouring
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не съм казала, че с друг продължаваш от "Е до Ж". След това се връщаш отново в началото, но това не означава, че "пътуването" ти с "влака" е било грешно, дори и да не си стигнал до заветната последна спирка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си