.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    не си пуло-ангел, а най-обикновен антисоциален 17-годишен осмокласник, който си търси причина да не се среща с хора и живее в свят на фантазии
    много е важно да говориш със специалист
    Нищо не знаеш за мен. Вярно е че съм осмокласник(в момента не уча) и че съм на 17 но ти нищо не знаеш за мен.

Супер фен Аватара на Christinna
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Нищо не знаеш за мен. Вярно е че съм осмокласник(в момента не уча) и че съм на 17 но ти нищо не знаеш за мен.
    Бе не знам кво си, ама ми се виждаш доста заблуден и ако си вярваш на тия неща дето ги пишеш е много сериозно положението.

Ти нали повече нямаше да пишеш, какво пак правиш тук?

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Ти нали повече нямаше да пишеш, какво пак правиш тук?
    Отговарям на коментарите докато темата не умре, след това се махам. Ако питаш мен и ти имаш много проблеми то си личи от далече... дори и по профилната ти снимка мога да разбера че си ненормален/ненормална.

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Абе като си 8 клас не трябва ли да си по-малък от 17 годишен:O ?
    Не завърших 8ми клас заради един изпит - български език. От тогава ме налегна страшна депресия която дори ме бута към самоубийство. Осъзнавам че самоубийството е за слабите хора какъвто съм и аз. Единственото нещо което ме интересува на този свят е да докосна русото момиче отново но този път в реалността. От както почнах да сънувам тези прекрасни сънища с момичета аз не спирам да мисля за това... всеки ден си го мисля.

Отговарям на коментарите докато темата не умре, след това се махам. Ако питаш мен и ти имаш много проблеми то си личи от далече... дори и по профилната ти снимка мога да разбера че си ненормален/ненормална.
    Разкри ме, сега смятам следващите няколко дни да ги прекарам у нас, самосъжалявайки се и мрънкайки във форума за това колко е гаден живота ми и как всички са ми виновни.

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Разкри ме, сега смятам следващите няколко дни да ги прекарам у нас, самосъжалявайки се и мрънкайки във форума за това колко е гаден живота ми и как всички са ми виновни.
    Ехх.. мина времето когато мрънках в форума. Сега вече разчитам само на себе си. И това вече е наистина последното ми мнение тук, никой повече няма да ме види.

anonymous895156
    Guest
    Ехх.. мина времето когато мрънках в форума. Сега вече разчитам само на себе си. И това вече е наистина последното ми мнение тук, никой повече няма да ме види.
    продължавам да те виждам в други теми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си