Аз понякога не знам какво съм но не съм човек. Аз съм просто в човешко тяло но не правя нищо като човек. Не ходя като човек, не мисля като човек, и не говоря като човек, спя през деня(защото го мразя) и правя всичко през нощта. Аз се определям като пуло-ангел пуло-човек. Не ходя като човек имам проблем с походката понеже не излизам от у нас и съм забравил как се ходи. Не ходя като някакъв пияница или наркоман ами просто ходя бавно и не гледам никой в очите. Не мога точно да ти обясня начина ми на мислене понеже казах че не мисля като човек, не мога да намеря думи с които да опиша това което чувствам към хората и не говоря само за омразата ами аз ги чувствам като деца. Винаги търся максимален смисъл в това което правя примерно дали да изляза навън? Ако изляза какво печеля - малко забавление. И като се прибера в нас какво печеля след като съм се забавлявал? Забавлението е било само за момента а всъщност само съм си изгубил времето и не съм постигнал нищо. Дано си ме разбрал/а защото ми е трудно да обясня. Не говоря като човек защото не мога да изговарям някои букви в определени думи все едно аз съм създаден да говоря само определени неща. Тези неща ме карат да мисля че не съм човек и освен това аз съм забелязал как Бог действа на този свят и съм сигурен че много рядко хора го забелязват. И понеже ме пита от коя планета съм, от планетата земя. Аз съм ходил и на други места но в ДУХОВНОСТТА а не на земята(в съня ми). Докато имам тяло няма как да отида в духовността освен чрез сън. Но няколко пъти бях на земята в духовната ми форма и до училището което учих видях едно момиче което докоснах нежно с лявата ми ръка, тя не се съпротивляваше и виждаше в мен че нямам лоши намерения но аз усетих че на нея не и хареса. Тогава не разбрах защо не и хареса, тя беше много красива и необикновена... не помня нищо друго. Но сега месеци след тази случка аз разбрах защо не и хареса. С лявата ми ръка правя нещо лошо всеки ден не мога да ти кажа какво

и тази случка беше като знак които ми каза че за да си намеря русо момиче в реалността трябва да спра това което правя. Мога да ти разкажа за още мой случки в духовността или реалността но сега нямам време и ако искаш само ме попитай. Помня имах един случай когато убих бяло куче в съня ми. А сега в реалността навън по улиците има едно бездомно куче с различни очи едното синьо другото зелено. И понякога го храня или галя...