.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    anonymous895156
    Guest
    не си пуло-ангел, а най-обикновен антисоциален 17-годишен осмокласник, който си търси причина да не се среща с хора и живее в свят на фантазии
    много е важно да говориш със специалист

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от nighttt Виж мнението
    Просто съм се отчаяла боли много.
    Горе главата. Излагаш се. Тепърва толкова трудности и перипетии ти предстоят та да хабиш частици от себе си за някой, който не ги заслужава.

ouuu smrazqvashta, my love :*

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    не си пуло-ангел, а най-обикновен антисоциален 17-годишен осмокласник, който си търси причина да не се среща с хора и живее в свят на фантазии
    много е важно да говориш със специалист
    Нищо не знаеш за мен. Вярно е че съм осмокласник(в момента не уча) и че съм на 17 но ти нищо не знаеш за мен.

Супер фен Аватара на Christinna
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Нищо не знаеш за мен. Вярно е че съм осмокласник(в момента не уча) и че съм на 17 но ти нищо не знаеш за мен.
    Бе не знам кво си, ама ми се виждаш доста заблуден и ако си вярваш на тия неща дето ги пишеш е много сериозно положението.

Не говоря като човек защото не мога да изговарям някои букви в определени думи все едно аз съм създаден да говоря само определени неща.
    Дислексия?
    А за автора на темата-Trolls Are Everywhere

Абе като си 8 клас не трябва ли да си по-малък от 17 годишен:O ?

Мега фен Аватара на Blab
    Аз понякога не знам какво съм но не съм човек. Аз съм просто в човешко тяло но не правя нищо като човек. Не ходя като човек, не мисля като човек, и не говоря като човек, спя през деня(защото го мразя) и правя всичко през нощта. Аз се определям като пуло-ангел пуло-човек. Не ходя като човек имам проблем с походката понеже не излизам от у нас и съм забравил как се ходи. Не ходя като някакъв пияница или наркоман ами просто ходя бавно и не гледам никой в очите. Не мога точно да ти обясня начина ми на мислене понеже казах че не мисля като човек, не мога да намеря думи с които да опиша това което чувствам към хората и не говоря само за омразата ами аз ги чувствам като деца. Винаги търся максимален смисъл в това което правя примерно дали да изляза навън? Ако изляза какво печеля - малко забавление. И като се прибера в нас какво печеля след като съм се забавлявал? Забавлението е било само за момента а всъщност само съм си изгубил времето и не съм постигнал нищо. Дано си ме разбрал/а защото ми е трудно да обясня. Не говоря като човек защото не мога да изговарям някои букви в определени думи все едно аз съм създаден да говоря само определени неща. Тези неща ме карат да мисля че не съм човек и освен това аз съм забелязал как Бог действа на този свят и съм сигурен че много рядко хора го забелязват. И понеже ме пита от коя планета съм, от планетата земя. Аз съм ходил и на други места но в ДУХОВНОСТТА а не на земята(в съня ми). Докато имам тяло няма как да отида в духовността освен чрез сън. Но няколко пъти бях на земята в духовната ми форма и до училището което учих видях едно момиче което докоснах нежно с лявата ми ръка, тя не се съпротивляваше и виждаше в мен че нямам лоши намерения но аз усетих че на нея не и хареса. Тогава не разбрах защо не и хареса, тя беше много красива и необикновена... не помня нищо друго. Но сега месеци след тази случка аз разбрах защо не и хареса. С лявата ми ръка правя нещо лошо всеки ден не мога да ти кажа какво и тази случка беше като знак които ми каза че за да си намеря русо момиче в реалността трябва да спра това което правя. Мога да ти разкажа за още мой случки в духовността или реалността но сега нямам време и ако искаш само ме попитай. Помня имах един случай когато убих бяло куче в съня ми. А сега в реалността навън по улиците има едно бездомно куче с различни очи едното синьо другото зелено. И понякога го храня или галя...
    извинявай, че любопитствам, но можеш ли да ми кажеш кога и къде си роден?

Ти нали повече нямаше да пишеш, какво пак правиш тук?

Ти пък :Д това е другото му аз:Д

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    И на мен това ми направи впечатление
    на 14 трябва да е.. не че има значение в случая :д

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Ти нали повече нямаше да пишеш, какво пак правиш тук?
    Отговарям на коментарите докато темата не умре, след това се махам. Ако питаш мен и ти имаш много проблеми то си личи от далече... дори и по профилната ти снимка мога да разбера че си ненормален/ненормална.

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Не завърших 8ми клас заради един изпит - български език. От тогава ме налегна страшна депресия която дори ме бута към самоубийство. Осъзнавам че самоубийството е за слабите хора какъвто съм и аз. Единственото нещо което ме интересува на този свят е да докосна русото момиче отново но този път в реалността. От както почнах да сънувам тези прекрасни сънища с момичета аз не спирам да мисля за това... всеки ден си го мисля.

Ти да не си от няква секта бе брат... тая депресия правилно те бута към самоубийство, нали и без това не си човек.

Цитирай Първоначално написано от Christinna Виж мнението
    Ти да не си от няква секта бе брат... тая депресия правилно те бута към самоубийство, нали и без това не си човек.
    Не съм от никаква секта, аз съм християнин. Но създадох Facebook страница Анти - България. Коментара ти за депресията изобщо няма да го коментирам защото ти не можеш да разсъждаваш.

Отговарям на коментарите докато темата не умре, след това се махам. Ако питаш мен и ти имаш много проблеми то си личи от далече... дори и по профилната ти снимка мога да разбера че си ненормален/ненормална.
    Разкри ме, сега смятам следващите няколко дни да ги прекарам у нас, самосъжалявайки се и мрънкайки във форума за това колко е гаден живота ми и как всички са ми виновни.

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Разкри ме, сега смятам следващите няколко дни да ги прекарам у нас, самосъжалявайки се и мрънкайки във форума за това колко е гаден живота ми и как всички са ми виновни.
    Ехх.. мина времето когато мрънках в форума. Сега вече разчитам само на себе си. И това вече е наистина последното ми мнение тук, никой повече няма да ме види.

Хаха, ако искаше да се самоубиваш, ПОВЯРВАЙ МИ, отдавна да го беше направила... държиш се глупаво... не е краят на света, не си първата, на която се случва подобно нещо, така че доре главата и по-спокойно...

anonymous895156
    Guest
    Ехх.. мина времето когато мрънках в форума. Сега вече разчитам само на себе си. И това вече е наистина последното ми мнение тук, никой повече няма да ме види.
    продължавам да те виждам в други теми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си