.
Отговор в тема
Страница 141 от 195 ПървиПърви ... 4191131137138139140141142143144145151191 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 501 до 3 525 от общо 4870
    Това с фейсбука вярвам че е SEO, което гледайки обявите за работа, явно е доста търсено умение.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Баси и изключението съм,явно!
    Уроци трябват за МУ. Без уроци,но с четене се изкарва прилична оценка на изпита по БЕЛ в СУ.
    Не знам какво разбираш под "прилична оценка", но на мен ми трябва над 5,50.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ^ както са тръгнали баловете, надали

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от feel_me19 Виж мнението
    5,75 имах, но изобщо не я използвах тая оценка...
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

какво ще кандидатстваш за да ти е нужно над 5;5?

Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    5,75 имах, но изобщо не я използвах тая оценка...
    Завиждам ти!

Цитирай Първоначално написано от queen_ofdisaster Виж мнението
    какво ще кандидатстваш за да ти е нужно над 5;5?
    Психология.

Мега фен Аватара на Dagichka
    вероятно си зависи от университета, но..
    мога ли да се освободя от физическото? 'баси мислех, че ще приключа с тия филми с медицинско и тн. в училище, но до 3-ти курс включително имам "физическо възпитание и спорт" в университета, като предмета носи по 1 точка по ects или както там се води.. ако има теоретическа част не ми пречи, но покриване на нормативи и тн. няма как да ми е възможно, особено първите месеци, тъй като ще съм след операция

Град
    Шоколадовия град
    Завиждам ти!

Психология.
    Успех! Това съм си го наумила за след няколко години, ама няма да е в СУ.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    мога ли да се освободя от физическото? 'баси мислех, че ще приключа с тия филми с медицинско и тн. в училище, но до 3-ти курс включително имам "физическо възпитание и спорт" в университета, като предмета носи по 1 точка по ects или както там се води.. ако има теоретическа част не ми пречи, но покриване на нормативи и тн. няма как да ми е възможно, особено първите месеци, тъй като ще съм след операция
    Ако си в български университет,можеш.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    четох някъде, че дори да имаш някаква медицинска причина не можеш да не ходиш на спорт, а ходипш на корекционна гимнастика или нещо такова (за су става дума)

Завиждам ти!

Психология.
    Е да,за психологията баловете все още са много високи..тази година беше около 27,доколкото си спомням,не ми достигнаха 30 стотни или нещо такова Иначе висока оценка по БЕЛ далеч не се изкарва толкова трудно колкото всички си мислят,най-малкото защото не се пада един и същи автор две години подред-някак не ми се вярва да е абсолютна случайност.
    Последно редактирано от queen_ofdisaster : 08-30-2014 на 20:40

Цитирай Първоначално написано от queen_ofdisaster Виж мнението
    Е да,за психологията баловете все още са много високи..тази година беше около 27,доколкото си спомням,не ми достигнаха 30 стотни или нещо такова Иначе висока оценка по БЕЛ далеч не се изкарва толкова трудно колкото всички си мислят,най-малкото защото не се пада един и същи автор две години подред-някак не ми се вярва да е абсолютна случайност.
    Всички много ме наплашиха с тоя изпит по БЕЛ...
    Един въпрос - само есе/интерпретативно ли се пише или има и тест?

Няма тестове.
    Не съм много сигурен, но обемът на текста на повечето с добри оценки е поне 7-8 страници, но можеш и в 4 да напишеш нужното.

Обемът не е от решаващо значение за оценката-на предварителния изпит написах 7 страници,а дали не бяха 6 и половина,нещо ми убягва,и имам 5,00 ;а имам познати,изписали 10 стр. че даже и нагоре,с доста по-ниски оценки.Друг е въпросът,че оценяването на този изпит е прекалено субективно и историята познава всякакви случаи..

Повече от фен Аватара на Eagle 123
    Хмм тая тема я обърнахте на кандидатстудентски изпити 2015 .. Вече ви е време на `96 да си направите една готинка темичка Дванадесетокласници 2014/2015 .. то се видя, че нашата вече умря, каквото беше беше.. идва вашия ред и да ви е по вода, по светена вода ;д

Утре започва най-приятният месец от годината, за някои не точно така де, нооо то няма нищо общоприето //

дам, съгласна съм с Eagle123, направете си КСК 2015 :д
    мерси за отговорите за физическото, явно ще трябва още първия ден да потърся информация от факултета по физическо.. честно казано нямам търпение да започваме вече, искам да видя колко и с какви души ще се падна, че гледам уасг е изкарал допълнителен прием, има си свободни места във всички специалности.. :д

Град
    Шоколадовия град
    дам, съгласна съм с Eagle123, направете си КСК 2015 :д
    мерси за отговорите за физическото, явно ще трябва още първия ден да потърся информация от факултета по физическо.. честно казано нямам търпение да започваме вече, искам да видя колко и с какви души ще се падна, че гледам уасг е изкарал допълнителен прием, има си свободни места във всички специалности.. :д

Колежки с баща/чичо лекар се освободиха.Трябваше да ходят на кинезитерапия,ама просто им написаха оценките без да ходят.Не одобрявам(освен и ако аз не си намеря бележка)

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    а, да, вярно че кинезитерапия беше :д

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    За другарчетата от ИУ - как се изкарва карта за намаление в студентския стол и има ли начин да разбера менюто за първи корпус? Удостоверението за БДЖ както в училище ли се взема и трябва да отида в отдел "Студенти" или във факултет "Управление"? За освобождаването от спорт се ровя из правилника, но не намираш нищо

Повече от фен Аватара на Тромбоцит
    http://www.ssoead.com/menu1.pdf - примерни менюта с цени.

'ено време майка купуваше свински пържоли по 300гр за 1лв от такива столове, ама ...найсе.

Микаске, преди беше само чрез представяне на студентска книжка + снимка в някой билетен център на БДЖ или в спец. каса на гарата. Сега не знам как е.

Град
    Шоколадовия град
    Уверение ти трябва,че си редовен студент. Аз си го вземам от една стая във факултета,ама не знам какво се води-канцелария,учебен отдел,бляк...
    После с книжката,уверението, снимка и 1 лв на Централна гара,ама може и на всяка друга.
    А за стола,мммммм,какво пиле по градинарски правят!
    За какво толкова давате зор да се освобождавате от спорт,просто питам?

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    не можеш да се освободиш, имаш заверка по спорт...т.е. можеш да го отмениш нататък в семестрите, но е ненужно...норматив нямаш, имаш фитнес/ плуване/ волейбол/ баскетбол/ туризъм/ тенис, май имаше и на маса...трябват ти само присъствия и си получаваш подписа....
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен
    ^живот срещу точки ;3 кво лошо има

Пък нашият университет май е единственият в града без задължителен спорт.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    не можеш да се освободиш, имаш заверка по спорт...т.е. можеш да го отмениш нататък в семестрите, но е ненужно...норматив нямаш, имаш фитнес/ плуване/ волейбол/ баскетбол/ туризъм/ тенис, май имаше и на маса...трябват ти само присъствия и си получаваш подписа....
    благодаря ти много за информацията! :3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си