- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
Това с фейсбука вярвам че е SEO, което гледайки обявите за работа, явно е доста търсено умение.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
вероятно си зависи от университета, но..
мога ли да се освободя от физическото? 'баси мислех, че ще приключа с тия филми с медицинско и тн. в училище, но до 3-ти курс включително имам "физическо възпитание и спорт" в университета, като предмета носи по 1 точка по ects или както там се води.. ако има теоретическа част не ми пречи, но покриване на нормативи и тн. няма как да ми е възможно, особено първите месеци, тъй като ще съм след операция
Е да,за психологията баловете все още са много високи..тази година беше около 27,доколкото си спомням,не ми достигнаха 30 стотни или нещо таковаИначе висока оценка по БЕЛ далеч не се изкарва толкова трудно колкото всички си мислят,най-малкото защото не се пада един и същи автор две години подред-някак не ми се вярва да е абсолютна случайност.
Последно редактирано от queen_ofdisaster : 08-30-2014 на 20:40
Няма тестове.
Не съм много сигурен, но обемът на текста на повечето с добри оценки е поне 7-8 страници, но можеш и в 4 да напишеш нужното.
Обемът не е от решаващо значение за оценката-на предварителния изпит написах 7 страници,а дали не бяха 6 и половина,нещо ми убягва,и имам 5,00 ;а имам познати,изписали 10 стр. че даже и нагоре,с доста по-ниски оценки.Друг е въпросът,че оценяването на този изпит е прекалено субективно и историята познава всякакви случаи..
Хмм тая тема я обърнахте на кандидатстудентски изпити 2015 .. Вече ви е време на `96 да си направите една готинка темичка Дванадесетокласници 2014/2015 .. то се видя, че нашата вече умря, каквото беше беше.. идва вашия ред и да ви е по вода, по светена вода ;д
Утре започва най-приятният месец от годината, за някои не точно така де, нооо то няма нищо общоприето //
дам, съгласна съм с Eagle123, направете си КСК 2015 :д
мерси за отговорите за физическото, явно ще трябва още първия ден да потърся информация от факултета по физическо.. честно казано нямам търпение да започваме вече, искам да видя колко и с какви души ще се падна, че гледам уасг е изкарал допълнителен прием, има си свободни места във всички специалности.. :д
а, да, вярно че кинезитерапия беше :д
За другарчетата от ИУ - как се изкарва карта за намаление в студентския стол и има ли начин да разбера менюто за първи корпус? Удостоверението за БДЖ както в училище ли се взема и трябва да отида в отдел "Студенти" или във факултет "Управление"? За освобождаването от спорт се ровя из правилника, но не намираш нищо![]()
http://www.ssoead.com/menu1.pdf - примерни менюта с цени.
'ено време майка купуваше свински пържоли по 300гр за 1лв от такива столове, ама ...найсе.
Микаске, преди беше само чрез представяне на студентска книжка + снимка в някой билетен център на БДЖ или в спец. каса на гарата. Сега не знам как е.
Уверение ти трябва,че си редовен студент. Аз си го вземам от една стая във факултета,ама не знам какво се води-канцелария,учебен отдел,бляк...
После с книжката,уверението, снимка и 1 лв на Централна гара,ама може и на всяка друга.
А за стола,мммммм,какво пиле по градинарски правят!
За какво толкова давате зор да се освобождавате от спорт,просто питам?
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
^живот срещу точки ;3 кво лошо има
Пък нашият университет май е единственият в града без задължителен спорт.![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en