.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 302

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от JullieeK Виж мнението
    И с кое злоупотребявам ?? Нападат ме-защитавам се, наричат ме куха-доказвам, че не съм.Не виждам нищо лошо, нима очакваш да си седя тихо, докато ми говорят по тоя начин ли ??
    С нищо не злоупотребяваш... Смешно е, че се оправдаваш като ученичка и се доказваш на разни непознати...

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    С нищо не злоупотребяваш... Смешно е, че се оправдаваш като ученичка и се доказваш на разни непознати...
    А какво се очаква да направя ?? И в живота съм така, започна ли спор, довършвам го до край, не мога да стоя и дя гледам безучастно как ме наливат.

Мега фен Аватара на an7raks
    А какво се очаква да направя ?? И в живота съм така, започна ли спор, довършвам го до край, не мога да стоя и дя гледам безучастно как ме наливат.
    Чакай, чакай, какъв спор? Ти се имаш за умна и красива и спориш, за да си защитиш "тезата"?
    И как ще докажеш, каквото и да било във форум? По-интересното, защо ти е да го доказваш на непознати?

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Чакай, чакай, какъв спор? Ти се имаш за умна и красива и спориш, за да си защитиш "тезата"?
    И как ще докажеш, каквото и да било във форум? По-интересното, защо ти е да го доказваш на непознати?
    Заради коментарите от страна на женските...Няма как да докажа, казах го вече, споменах и че цялата ситуация ми стана прекалена натоварваща.Който иска да си мисли, че съм трол-добре, всеки си знае най-добре за себе си.

между другото и аз съм много силен, много красив и умен Завиждайте :П

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Ми да, кажи им малко. Как така ще те наливат някакви келеши! Защитавай се! Отбивай атаките им и опитите за покушение! Докажи им, че не си куха! Аааамаааяяяяяяя ..... Как се усмеляват?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си