И с кое злоупотребявам ?? Нападат ме-защитавам се, наричат ме куха-доказвам, че не съм.Не виждам нищо лошо, нима очакваш да си седя тихо, докато ми говорят по тоя начин ли ??
С нищо не злоупотребяваш... Смешно е, че се оправдаваш като ученичка и се доказваш на разни непознати...
А какво се очаква да направя ?? И в живота съм така, започна ли спор, довършвам го до край, не мога да стоя и дя гледам безучастно как ме наливат.
Чакай, чакай, какъв спор? Ти се имаш за умна и красива и спориш, за да си защитиш "тезата"?
И как ще докажеш, каквото и да било във форум? По-интересното, защо ти е да го доказваш на непознати?
Чакай, чакай, какъв спор? Ти се имаш за умна и красива и спориш, за да си защитиш "тезата"?
И как ще докажеш, каквото и да било във форум? По-интересното, защо ти е да го доказваш на непознати?
Заради коментарите от страна на женските...Няма как да докажа, казах го вече, споменах и че цялата ситуация ми стана прекалена натоварваща.Който иска да си мисли, че съм трол-добре, всеки си знае най-добре за себе си.
А какво се очаква да направя ?? И в живота съм така, започна ли спор, довършвам го до край, не мога да стоя и дя гледам безучастно как ме наливат.
Ми да, кажи им малко. Как така ще те наливат някакви келеши! Защитавай се! Отбивай атаките им и опитите за покушение! Докажи им, че не си куха! Аааамаааяяяяяяя ..... Как се усмеляват?