Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
Тя темата нека си се казва така. Аз коментирам нещо конкретно и различно, а ти хващаш думите ми, опровергаваш ги с "не е вярно" и аргумент, който е точно ни в клин, ни в ръкав. И съвсем не в контекста на моя коментар.
Не подхвнах те именно,защото е най-лесното нещо на света да кажеш: "Да те тия другите са мега злобните и грозните и затова просто яко завиждат,че не им тичат по задника и на тях.Въобще не им бройте мнението за нищо" Или нещо от тоя сорт

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
А ти ще се изненадаш колко много мъже/жени мислят, че са разгадали другия пол, но това съвсем не е така. Разликите в начините на мислене са доказвани хиляди пъти. И еднаквостта в биологичната функционалност на два организма не значи, че менталният капацитет е еднакъв Но това е друга тема, за друг път.
И продължаваш да си държиш на стереотипа за общият знаменател.Какво разгадаване на другият пол какви 5 лева. Има хора и хора, а не мъже и жени,които са толкова тайнствени,че посмъртно не можеш да ги разбереш.В една тема тук потребителката някаква никаква или нещо от тоя сорт каза,че тук е намерила образа си в мъжки вариант. Отделно ,че понякога ако следиш реакциите на дадена жена можеш да се научиш да предвиждаш и реакциите на други жени приличащи поне отчасти на нея.Че дори и на дадени мъже,които познаваш.Така действат и една част от плейбоите и сърцеразбивачките така да ги нарека.Та тия твърдения с общите знаменатели по пол,раса,цвят на кожата,религия и т.н. и колко се различавали видовете хора от определен общ знаменател нещо не ги уважавам аз