.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мега фен Аватара на Rakshy
    Имаше статия, че на следващата среща на УЕФА ще разглеждат ново наказание за Легия, заради хореото с прасето, което е такава простотия, че направо нямам думи. Много тъпо ми стана като ги отстраниха и след това видях как Селтик играят срещу Мар-нещо,някъв скандинавски отбор беше. УЕФА е най-задръстената организация въртяна само около пари, което е тъжно.

Ето още една снимка на Легия, мисля че от същия мач http://goo.gl/YYtXgE

Мега фен Аватара на an7raks
    "Футбол" и "култура" в едно изречение, не ми се връзват...

Връзват се перфектно, защото думата култура не значи само това, което родителите ни ни "проповядват". Провети си значението на думата и ще видиш, че всичко е точно

Другото, което е: снощи бях свидетел на пълни отрепки, които са "видни" представители на една от фракциите в София и да ви кажа честно такива долни същества не бях виждал от много време. Има напълно точни момчета има и боклуци, които са там само да избиват някое и друго комплексче.

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Много тъпо ми стана като ги отстраниха и след това видях как Селтик играят срещу Мар-нещо,някъв скандинавски отбор беше.
    Марибор, словенци са.
    Кога се събират пак УЕФА? Любопитно ми е да разбера какво ще се случи. Ако УЕФА накажат Марибор за хореографията, то това ще е невиждано посегателство върху правото на свободно слово. Поне аз така го виждам.

Антракс, ти вероятно визираш същите тия кретеноиди, за които Ракшай под теб каза. Те не са истинските футболни фенове(дори не са масата), нищо, че по медиите ги ползват за лицето им.

А футболът и по-точно фенството създава култура. Да не кажа, че си се е изградил фоклор отделен. Всичко си има - от носии, през песни и стихотворения(не мога да издиря едно готино беройско в рецитал на едно чиче), както и обичаи и чествания, до изкуство.

Голям фен Аватара на TIFOSO
    И на мен ми е писнало след всеки трансперант или песничка против селяндурите от Неапол, италианската футболна федерация да наказва отборите от Север, ама...

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ... Виж мнението
    Марибор, словенци са.
    Кога се събират пак УЕФА? Любопитно ми е да разбера какво ще се случи. Ако УЕФА накажат Марибор за хореографията, то това ще е невиждано посегателство върху правото на свободно слово. Поне аз така го виждам.

Антракс, ти вероятно визираш същите тия кретеноиди, за които Ракшай под теб каза. Те не са истинските футболни фенове(дори не са масата), нищо, че по медиите ги ползват за лицето им.

А футболът и по-точно фенството създава култура. Да не кажа, че си се е изградил фоклор отделен. Всичко си има - от носии, през песни и стихотворения(не мога да издиря едно готино беройско в рецитал на едно чиче), както и обичаи и чествания, до изкуство.
    Добре, това за фолклора беше... странно. Аз от друга гледна точка го гледам, затова. Иначе това изкуство наистина е добро. Когато човек има въображение, всичко става.
    Последно редактирано от ivanznikolov : 02-12-2024 на 13:29
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Добре, това за фолклора беше... странно.
    Странно, но аргумента, който извади трудно ще го биеш

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Факт.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...f6eedf1e343c24

Искам да ви представя феновете на Piast Gliwicе от Полша, държавата в която всички са нацепени батки.

Супер фен Аватара на kosder
    В Полша от големите агитки Легия са на върха последните няколко сезона. От по-малките Корона са ми най-симпатични. Като цяло поляците диктуват яко тенденциите... Преди във форума имаше доста обширна тема относно ултрас-културата, ама някъде е изчезнала из архивите...
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Може, не знам, не ги следя особено. Но пък адски много ме радва какво правят и какви изроди са. Тукашните пичове не могат да им стъпят на малкия пръст, imo. А и да не забравим FUCK UEFA.

Другото, което си мислех е: с изграждането на новия стадион на Левски - "Герена", няма ли да могат да се правят тези готини хореографии като тези на Легия, на Борусия..?

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Левски "правят" само сектор A и той е предназначен за обркъжението на Борат, да могат на спокойствие да си гледат сеира. Отделно "Южната трбинуна" на Сигнал Идуна Парк е 25 000, колкото целият "Герена".

Става въпрос като го построят целия. Говоря за тоя тип хорео, който виси от козирката.

Супер фен Аватара на kosder
    Герена скоро няма да бъде построен във вида от проекта, така че няма какво да го обсъждате. Иначе такива "висящи" хореота са се правили и в България, не в същия размер по обясними причини. Берое на финала за купата в Ловеч, Ботев в Пловдив между пилоните на Трибуна Изток на два пъти и Литекс срещу Левски на един мач, ако не се лъжа.
    В България главния проблем е ниската посещаемост, както и "побългаряването" на някои тенденции.
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си