.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 272

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    правилната вяра по принцип не е зависима от Библията, защото и в самото Писание е писано: "Не че сме способни от само себе си да съдим за нещо като от нас си; но нашата способност е от Бога, Който ни и направи способни като служители на един нов завет, - не на буквата, но на духа; защото буквата убива, а духът оживотворява."(2 Коринтяни 3:5-6), така че няма нужда да ме обвиняваш за тези неща, които си писал тук, защото не съм последовател на каквито и да били земни духовни/религиозни предания/традиции, но просто вярвам в Онзи, Който наистина е истинският Бог, и това се оказа достатъчно за да бъда способен да върша/правя поне нещо от делата на Светиите представени в новозаветните библейски писания, защото именно Той ме прави способен за това
    Хем казваш, че Библията нямала значение, хем в същото време я цитираш.
    Поредната пародия.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Хем казваш, че Библията нямала значение, хем в същото време я цитираш.
    Поредната пародия.
    кога го казвам?!, Св. Писание е полезно за подкрепяне на свидетелствуваното истинско Божие Слово с цитати от него за потвърждаване на верността на Словото, за сверяване/сравняване с написаното в нея за това дали едно или друго убеждение относно духовните неща е вярно, за напомняне/припомняне на нещо важно, което е било забравено или пренебрегнато във вярата, освен че и: "Всичкото писание е боговдъхновено и полезно за поука, за изобличение, за поправление, за наставление в правдата; за да бъде Божият човек усъвършенствуван, съвършено приготвен за всяко добро дело."(2 Тимотей 3:16-17)
    Последно редактирано от npp : 09-07-2014 на 15:04

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си