.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 302

Hybrid View

Май само на теб не съм казвала да се научиш да четеш Ама и за теб се отнася.Дай и аз да извадя 2-3 изречения от контекста и да почна да коментирам.Не твърдя, че е голямо постижение да се влезне медицина, в момента и с две тройки се влиза.И за кво да не е възможно да работя няколка часа на ден като преводач, другата работа е примерно само 1-2 дена от седмицата и да не ми страда обучението.Казала съм от кво ми идва самочувствието, няма да се повтарям.Казах, че не твърдя, че в България няма реализация, а на другото място ще съм по-успешна.Ама не, нали най-лесно да си праснеш коментара....Като те мързи да четеш 10 стр да ми разбереш ситуацията, не коментираш и тва е, щото всяка твоя дума е в пълно противоречие на моите изказвания.Толкова ли е трудно, не знам....

Цитирай Първоначално написано от JullieeK Виж мнението
    И за кво да не е възможно да работя няколка часа на ден като преводач, другата работа е примерно само 1-2 дена от седмицата и да не ми страда обучението.Казала съм от кво ми идва самочувствието, няма да се повтарям.Казах, че не твърдя, че в България няма реализация, а на другото място ще съм по-успешна..
    Е тук си идваме на думата.

ее (Казах, че няма реализация в България за моята специалност, позаинтересовай се малко и ще видиш, че съм права и ако обичаш не ми изкарвай думите от контекста.) - аз в целия коментар не видях друго...

Ето как виждам спора..

JullieeK: Здр. мрън, мрън, мрън, мрън, защото съм красива.
    Някой си: Как?
    JullieeK: бла бла бла бла, защото съм доста интелигентна и умна, уча медицина и ще ходя в дрън дрън дрън.
    ___: но защо, остани си в България.
    JullieeK: Абе ей дришльо, ти знаеш ли коя съм аз уе, колко си глупав, аз съм изкарала 8 стипендии, ща заколя, ща изкромя, туй кво съм постигнала ъе. Вие не четете.

Следва продължение ...

Между другото, няма лошо да обичаш професията си, ама ае всеки за започне да се възгордява с ,,постиженията си'' във форума и какво ще стане?

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението

JullieeK: Здр. мрън, мрън, мрън, мрън, защото съм красива.
    Някой си: Как?
    JullieeK: бла бла бла бла, защото съм доста интелигентна и умна, уча медицина и ще ходя в дрън дрън дрън.
    ___: но защо, остани си в България.
    JullieeK: Абе ей дришльо, ти знаеш ли коя съм аз уе, колко си глупав, аз съм изкарала 8 стипендии, ща заколя, ща изкромя, туй кво съм постигнала ъе. Вие не четете.

Следва продължение ...
    AAAAAAAAAAAAAAA Разкапах се, това ме уби.....

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от JullieeK Виж мнението
    Казах, че не твърдя, че в България няма реализация, а на другото място ще съм по-успешна.
    Ами, не... Няма да си по-успешна на друго място... Може да вземаш повече пари, но това не значи, че ще направиш по-успешна кариера.
    Ако под "успешна" имаш предвид богата, в Холандия ще си най-успешна...

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ами, не... Няма да си по-успешна на друго място... Може да вземаш повече пари, но това не значи, че ще направиш по-успешна кариера.
    Ако под "успешна" имаш предвид богата, в Холандия ще си най-успешна...
    Стига бе витрините не са за всеки, тряя да умееш да се докарваш, а и устата ти трябва да знае по-малко

Мега фен Аватара на an7raks
    Напълно подкрепям, че оценките не са критерии за РАЗБИРАНЕ на материала! Всеки може да седне и да назубри необходимите факти/термини/формули за изпита и да изкара висока оценка, но да не разбира и думичка от това, което е написал... За това винаги съм харесвал устните изпитвания... Там наистина преподавателят може да оцени твоето осмисляне на материала, като ти задава и странични въпроси и точно там зубърчетата пропадат... Ама те, пък, затова ги махнаха почти отвсякъде устните изпити...
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    Стига бе витрините не са за всеки, тряя да умееш да се докарваш, а и устата ти трябва да знае по-малко
    То и това го има, наистина...

anonymous708973
    Guest
    Аурис, и аз не го разбирах, докато не ми се случи.

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Напълно подкрепям, че оценките не са критерии за РАЗБИРАНЕ на материала!
    Абсолютно е така и моите шестици по физика са живото доказателство!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си