.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 635

Hybrid View

Като гледам масата и тъпите ми колеги веднага се чудя кои читави хора ще търся, за да оправям държавата?
    Но като се замисля си много прав.
    Намери ми някоя политическа гражданска терористична организация, по възможност нациска и про руска и се включвам и аз..

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Като гледам масата и тъпите ми колеги веднага се чудя кои читави хора ще търся, за да оправям държавата?
    Но като се замисля си много прав.
    Намери ми някоя политическа гражданска терористична организация, по възможност нациска и про руска и се включвам и аз..
    Недей и ти, бе! Много като теб вече я оправиха.. тя заради това страда от една камара болести...
    Нали осъзнаваш, че нацистите са смятали българите за същите подчовеци като негрите, циганите и евреите?

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Недей и ти, бе! Много като теб вече я оправиха.. тя заради това страда от една камара болести...
    Нали осъзнаваш, че нацистите са смятали българите за същите подчовеци като негрите, циганите и евреите?
    Хал Хитер, прави са били

Това беше в кръга на шегата.
    Но трябва да е някоя не толкова изявена демократично, която не слушка интересите на ЕС, ами нашите.
    Само че такива нема.
    Както няма и подобни партии, а ако има - те са унищожавани и очерняни, затъмнявани...
    И те така , дупедавци много.

иначе нищо, ще пълним парите на банките..

Мега фен Аватара на an7raks
    Какво трябва да направя? Организация за борба с извънземните? Ти бавен ли си, че не разбираш, че всеки си дърпа чергата и се бори за различни неща?

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Какво трябва да направя? Организация за борба с извънземните? Ти бавен ли си, че не разбираш, че всеки си дърпа чергата и се бори за различни неща?
    За кви неща? Всеки краде или гледа по най-изгодни начин да избърши гъза си , но малцина са тези, които се опитват да напраят нещо, да го споделят с другите, да ги обединят в някаква кауза и прочие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си