.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 156

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от IWannaBeSedated Виж мнението
    Някой да обмисля матура по немски?
    Бивши дванайсетокласници, които са минали през това сито казват да не си го набиваш отзад ако не си МЕГА добър. Уча немски вече пета година и отказвам да помисля за него на ДЗИ. Отделно дето за втора матура мисля да си омеша картите с географията пък да видим какво ще излезе.
    Иначе хич не ми беше развълнувано, хич не ми се почваше, бях уплашена и отказвах да приема факта, че трябва на всяка цена. Сега се чувствам спокойна и мотивирана за учене, явно апетита идва с яденето. Един вече минал през това човек ме наведе на една мисъл - сега си помагам, за да се махна от тук. Тук, където не искам да прекарам дори минутка повече. Повтарям си го и взех да мисля ТОЧНО по тоя начин.
    Днес четохме и коментирахме „На гости у дявола“, но за „Приказка за стълбата“ не успяхме да говорим, защото класния ни пусна малко почивка втория час. Реши, че трябва да си поговорим явно. Ма с три... как се водеше, общообразователни (май) часа, два ЗИП-а плюс един час на класа и секция/клуб с него по два часа на седмица, и аз не бих си дала зор и не бих юркала дичицъта чак толкова много. Каза ни учебниците и помагалата още края на миналата година, аз обаче още не съм си търсила по магазините и вторите употреби, не съм и чела огромна част от произведенията. Но пък ми е нужна една нощ точно да си прочета христоматията като я взема. И отделно дето по време на взимане на ново произведение, се чете в час, както и поне два-три пъти вкъщи, за да вникна. Та не ме е страх де.
    Иначе казах и в дневника, че тия изпити за квалификация по професията ми се струват малко по-страшни, но вероятно с времето и те ще изгубят част от страха ми.

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Бивши дванайсетокласници, които са минали през това сито казват да не си го набиваш отзад ако не си МЕГА добър. Уча немски вече пета година и отказвам да помисля за него на ДЗИ. Отделно дето за втора матура мисля да си омеша картите с географията пък да видим какво ще излезе.
    Ами не знам, не искам да се под/надценявам, ако си изкарам изпита по немски декември, ще се справя и с матурата.

Взех си някакви книжки с анализи засега, и аз се интересувам от някакви тестове.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от IWannaBeSedated Виж мнението
    Ами не знам, не искам да се под/надценявам, ако си изкарам изпита по немски декември, ще се справя и с матурата.

Взех си някакви книжки с анализи засега, и аз се интересувам от някакви тестове.
    Откъде си ?
    Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 09-21-2014 на 12:21
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си