.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 635

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ми тогава за какво трябва да съществуват, след като не са били длъжни да работят за благото на хората

ПП: значи и хората не са длъжни да ги търпят
    Ти какво правиш за мен? Защо да те търпя, след като нищо добро не правиш за мен?
    Много е малоумно да си мислиш, че някой ти е длъжен, защото може повече от теб.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ти какво правиш за мен? Защо да те търпя, след като нищо добро не правиш за мен?
    Много е малоумно да си мислиш, че някой ти е длъжен, защото може повече от теб.
    Абе братле, никой не ми е длъжен, че можел повече от мене, но е длъжен да го ползва за благото не само на себе си, но и на останалите, то и Хитлер е има много качества, ама тия качества за какво ги е използвал.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Абе братле, никой не ми е длъжен, че можел повече от мене, но е длъжен да го ползва за благото не само на себе си, но и на останалите, то и Хитлер е има много качества, ама тия качества за какво ги е използвал.
    Защо да съм длъжен да давам парите си, които аз съм изкарал с моите качества, на някакви които цял живот стоят на хранилка? Ебем го в благото и народа, аз ако си плащам данъците и осигуровките, спазвам закона и се възползвам от правата си, значи съм си изпълнил дълга към държавата. Не съм длъжен на никой, с нищо. И да имам пари, за хора няма да дам и стотинка, бих дал на Росито Кирилова и животните и с любов, защото животните го заслужават.
    n00bs

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Защо да съм длъжен да давам парите си, които аз съм изкарал с моите качества, на някакви които цял живот стоят на хранилка? Ебем го в благото и народа, аз ако си плащам данъците и осигуровките, спазвам закона и се възползвам от правата си, значи съм си изпълнил дълга към държавата. Не съм длъжен на никой, с нищо. И да имам пари, за хора няма да дам и стотинка, бих дал на животните и с любов, защото животните го заслужават.
    +
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Защо да съм длъжен да давам парите си, които аз съм изкарал с моите качества, на някакви които цял живот стоят на хранилка? Ебем го в благото и народа, аз ако си плащам данъците и осигуровките, спазвам закона и се възползвам от правата си, значи съм си изпълнил дълга към държавата. Не съм длъжен на никой, с нищо. И да имам пари, за хора няма да дам и стотинка, бих дал на Росито Кирилова и животните и с любов, защото животните го заслужават.
    Когато работиш нещо, то трябва да е благо и полезно за обществото, а не да му вреди (защото тогава от него няма смисъл, без него е по-добре), може да е благо само за част от обществото, може само за 1 човек от обществото или само за семейството ти, но все пак е благо и има полза. И също това, което правиш като благо да не е като причиняваш зло на друга част от обществото - в смисъл крадеш от един и му причиняваш вреда и даваш на друг. Трябва това, което правиш да е благо защото ти сам го правиш с труда и качествата си, а не защото си го постигнал, като си причинил зло на друг.

Ако работиш нещо, което не е благо за обществото, а му причинява само зло, ми ти тогава си някакъв злодей, това начинание трябва да бъде прекъснато.
    Последно редактирано от defender : 09-18-2014 на 20:14

Мега фен Аватара на an7raks
    Когато работиш нещо, то трябва да е благо и полезно за обществото, а не да му вреди (защото тогава от него няма смисъл, без него е по-добре), може да е благо само за част от обществото, може само за 1 човек от обществото или само за семейството ти, но все пак е благо и има полза. И също това, което правиш като благо да не е като причиняваш зло на друга част от обществото - в смисъл крадеш от един и му причиняваш вреда и даваш на друг. Трябва това, което правиш да е благо защото ти сам го правиш с труда и качествата си, а не защото си го постигнал, като си причинил зло на друг.

Ако работиш нещо, което не е благо за обществото, а му причинява само зло, ми ти тогава си някакъв злодей, това начинание трябва да бъде прекъснато.
    Че с какво ти вредят хора като Бил Гейтс? Щото не ти разработват нещата безплатно?
    С какво ти вредят мобилните оператори? Предлагат ти услуга срещу заплащане, като не ти изнася, няма да им ползваш услугите!
    С какво ти вредят ЕРП-тата? Отново предлагат услуга, ти ако искаш я ползвай...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си