.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Нали го харесваш, не разбирам какви са ви проблемите? Тръгвате заедно и вече ще имаш гадже, придобиваш репутация, няма да се притесняваш с момчетата повече, ала бала в даскало. И както каза ти: "Това не е като по филмите." Не се филмирай, че някоя даскалка, би ви видяла, и за какво мислиш, че ще казва на родителите ти? Ако си 7клас, по-добре не се занимавай с гаджета и такива работи, защото ще кандидатсваш в други училища, не искаш да разочароваш мама и тати, трябва да учиш
    Последно редактирано от vikAy : 09-20-2014 на 12:01

Цитирай Първоначално написано от vikAy Виж мнението
    Нали го харесваш, не разбирам какви са ви проблемите? Тръгвате заедно и вече ще имаш гадже, придобиваш репутация, няма да се притесняваш с момчетата повече, ала бала в даскало. И както каза ти: "Това не е като по филмите." Не се филмирай, че някоя даскалка, би ви видяла, и за какво мислиш, че ще казва на родителите ти? Ако си 7клас, по-добре не се занимавай с гаджета и такива работи, защото ще кандидатсваш в други училища, не искаш да разочароваш мама и тати, трябва да учиш
    Знам кви долни учителки имам .. А и да се преместя,кво след училище не можем да се видим ли ?.. И повярвай връзката ми с това момче(ако има ще има такава),няма да ми повлияе над мен и над учението ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си