- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12 клас - випуск 2014/2015
Много добре знам за какво ми говориш т.е. ти съчувствам. Но те съветвам да намериш някакъв начин да се отцепиш за момент от тези неща.
Когато съвсем ти дойде до гуша от тези въпроси(то си е чисто напрежение понякога), ще успееш да намериш момента.
По този начин няма да подлагаш съзнанието си на този вид стрес и ще можеш да го обремениш с други неща, а не се притеснявай, подсъзнателно мислене(нямам предвид мръсното :Д) ще ти е настроено да се пригоди и намери това, което искаш да следваш.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Абре, само моя клас ли се вълнува повече от балове и втори бални, отколкото от матури и изпити? :о Или не съм самичка? :д
А, хич не ги бОли наще говеда, важното е да се напият на бала и да си харесаме хотел по морето. Обаче якото е, че сега им се ходи на вила и за риба и мислим да ходим някъде, където да съчетаем тия две работи. Аз обичам да ги гледам как месят твърдо и трева. :д
При нас нищо не се говори, само се разбрахме уж къде ще празнуваме изпращането, дори и капаро не събрахме.
И естествено, има разцепление относно мястото за втора вечер и в края на краищата всеки ще ходи където иска.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Класния иска да ни води в Албена, в хотел „Фламинго“, щото ни го предлагат на окей-цени, но те тия си знаят Слънчака и толкова.
Те искаха в Гърция или Турция да ходим, но класния ги отряза нещо.
Еей радвам ви се на темичката, а за нашата чувствам носталгия, ей какво нещо е времето .. и все пак с най-добри чувства да кажа - випуск '14 - най-добрите !
Нашия випуск се изпокара при организацията на бала, но хубавото е че вече избрахме хотел и то точно този, който аз предпочитахДаже и капаро от 5лв събрахме
Имаше предложение за екскурзия, но както всички бяха за, изведнъж плана пропадна - каква изненада. Имаме дати за изпращане, юбилеен концерт и бал - уж щяхме скромно да я караме, а пак разточителства.. както и да е.
Записах се онлайн за IELTS и пратих всички документи както си пишеше, но все още не са ми го confirmнали, което малко ме притеснява. Искам да знам, че всичко си ми е точно и да не тръпна в очакване. За матури ще се готвя след като ми мине изпита, имам предостатъчно време, особено ако си спазвам плана. През седмицата си помагам с учението, а събота и неделя си гледам университети и глупости. Дано да се справя, че ми е малко напрегнато![]()
Мда, ние също се изпокарахме - четири от класовете са в един ресторант, нашия клас си е в друг и тка.
Малко тъп въпрос, но все пак - изпращането на една дата ли е за всички училища?
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
и аз миналата година го минах тоя път и сериозно, само аз ли смятам, че никой не е длъжен да си стои с класа и тия караници къде видиш ли ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да отидат всички са повече от безмислени? мен и пари да ми предлагат не бих стъпила в БИАД, както се опитаха да ме убедят кифлите от моя клас миналата година. "да се съберем заедно за последно за доброто старо време" ми звучи доста лицемерно, особено ако 5 години всеки е правил мръсно на другия
^Аз също нямам особено желание, но майка ми държи да ходя и да правя всичко както си му е реда.
Ами аз мисля, че трябва поне на бала си да се съберем. Виж, наистина обаче не ме кефи, че ще сме си самички ама карай, кво? Пак ще ни е яко.
ако ти е кеф с твойте - да, тогава е екстра. аз стоях в хотела с цялото даскало до към 11, после си викнах моя човек и откарахме до 2 часа в градинката до хотела, на студено, на неудобна пейка, ама заедно и ми беше 8934793 пъти по-яко, отколкото ако бях отиша примерно с кифлите от моя клас на чалготека, където едвам се диша и искаш-не искаш се изръсваш с едно 100лева за пиене :д
Аз най-много да отида на дискотека с моите хора или да седнем на домашно в нас, чалготеките не са ми по вкуса.
Не обичам чалготеки, така че на бала ми отказах да съм с класа "като за последно" на чалга-дискотека. Май ще мина само с ресторанта и после си отивам при моя човек и ще ми е много по-добре, отколкото с интелигентните ми съученици в някоя претъпкана дискотека. btw още се чудя дали е нужно да нашите да хвърлят толкова много пари за бала, при положение, че АКО ме приемат в уни-то, ще се местя на квартира и ще трябва да се купуват много неща. Мисля, че събирането на роднините ще спести много пари. Вие мислите ли да ги събирате или не?
Класът ми се интересува единствено от бала. Почти никой не говори за матури и изпити, макар че от време на време се споменават.
Другата седмица ми е първият урок по БЕЛ. Почти съм на края на Железният светилник (гордея се!) и мога да кажа, че ми харесва. Е, вярно е, че има много непознати думи (поне за мен), но ми е интересно. Чудя се дали да започвам Тютюн или да карам само на анализи, пък да си прочета Под игото. Вие как мислите?