.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 156
    Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от noworries Виж мнението
    Аз пък съм напълно неориентирана и объркана. Не знам какво искам. Да не говорим за досадата от постоянното "Какво ще учиш?" ...
    Eм не ги отразявай, ако искаш 2015 си направи една почивка от всичко това.

Цитирай Първоначално написано от feel_me19 Виж мнението
    ^ Софийски, но се съмнявам да вляза. А ти?
    Ти пък, ще те приемат. Ако ли не, отиваш във Варна, но едва ли ще се стигне до там
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Ти пък, ще те приемат. Ако ли не, отиваш във Варна, но едва ли ще се стигне до там
    Не ми е вариант. По-скоро ще кандидатствам следващата година, ако не ме приемат.

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Eм не ги отразявай, ако искаш 2015 си направи една почивка от всичко това.
    Трудно е да не ги отразяваме,при положение че само за това се говори/родители,учители,съученици ,приятели ...и т.н./ За почивка и дума да не става ;d

Цитирай Първоначално написано от noworries Виж мнението
    Трудно е да не ги отразяваме,при положение че само за това се говори/родители,учители,съученици ,приятели ...и т.н.
    Много добре знам за какво ми говориш т.е. ти съчувствам . Но те съветвам да намериш някакъв начин да се отцепиш за момент от тези неща.
    Когато съвсем ти дойде до гуша от тези въпроси(то си е чисто напрежение понякога), ще успееш да намериш момента.
    По този начин няма да подлагаш съзнанието си на този вид стрес и ще можеш да го обремениш с други неща, а не се притеснявай, подсъзнателно мислене(нямам предвид мръсното :Д) ще ти е настроено да се пригоди и намери това, което искаш да следваш.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на tori
    Абре, само моя клас ли се вълнува повече от балове и втори бални, отколкото от матури и изпити? :о Или не съм самичка? :д

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Абре, само моя клас ли се вълнува повече от балове и втори бални, отколкото от матури и изпити? :о Или не съм самичка? :д
    Ем, че моят се чуди Албум или Диск ?

Но пък се интересуват от матури и изпити, уш
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на tori
    А, хич не ги бОли наще говеда, важното е да се напият на бала и да си харесаме хотел по морето. Обаче якото е, че сега им се ходи на вила и за риба и мислим да ходим някъде, където да съчетаем тия две работи. Аз обичам да ги гледам как месят твърдо и трева. :д

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    При нас нищо не се говори, само се разбрахме уж къде ще празнуваме изпращането, дори и капаро не събрахме.
    И естествено, има разцепление относно мястото за втора вечер и в края на краищата всеки ще ходи където иска.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мега фен Аватара на tori
    Класния иска да ни води в Албена, в хотел „Фламинго“, щото ни го предлагат на окей-цени, но те тия си знаят Слънчака и толкова.

Класния иска да ни води в Албена, в хотел „Фламинго“, щото ни го предлагат на окей-цени, но те тия си знаят Слънчака и толкова.
    Сейм, Same.

А Фламингото е много хубав хотел.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на draid
    Хах ние до Гърция ходихме като завършихме. Интересното е че не помня къде беше хаха.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Хах ние до Гърция ходихме като завършихме. Интересното е че не помня къде беше хаха.
    Добре сте си прекарали.
    To на моите им предложих Гърция, погледите бяха интересни.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на tori
    Те искаха в Гърция или Турция да ходим, но класния ги отряза нещо.

Мега фен Аватара на 102
    палимм

Повече от фен Аватара на Eagle 123
    Еей радвам ви се на темичката, а за нашата чувствам носталгия, ей какво нещо е времето .. и все пак с най-добри чувства да кажа - випуск '14 - най-добрите !

Мега фен Аватара на ameli
    Нашия випуск се изпокара при организацията на бала, но хубавото е че вече избрахме хотел и то точно този, който аз предпочитах Даже и капаро от 5лв събрахме Имаше предложение за екскурзия, но както всички бяха за, изведнъж плана пропадна - каква изненада. Имаме дати за изпращане, юбилеен концерт и бал - уж щяхме скромно да я караме, а пак разточителства.. както и да е.

Записах се онлайн за IELTS и пратих всички документи както си пишеше, но все още не са ми го confirmнали, което малко ме притеснява. Искам да знам, че всичко си ми е точно и да не тръпна в очакване. За матури ще се готвя след като ми мине изпита, имам предостатъчно време, особено ако си спазвам плана. През седмицата си помагам с учението, а събота и неделя си гледам университети и глупости. Дано да се справя, че ми е малко напрегнато

Мега фен Аватара на tori
    Мда, ние също се изпокарахме - четири от класовете са в един ресторант, нашия клас си е в друг и тка.

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Малко тъп въпрос, но все пак - изпращането на една дата ли е за всички училища?

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Цитирай Първоначално написано от IWannaBeSedated Виж мнението
    Малко тъп въпрос, но все пак - изпращането на една дата ли е за всички училища?
    Понякога не, макар трябва да е. Все около 15.05 е.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на Dagichka
    и аз миналата година го минах тоя път и сериозно, само аз ли смятам, че никой не е длъжен да си стои с класа и тия караници къде видиш ли ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да отидат всички са повече от безмислени? мен и пари да ми предлагат не бих стъпила в БИАД, както се опитаха да ме убедят кифлите от моя клас миналата година. "да се съберем заедно за последно за доброто старо време" ми звучи доста лицемерно, особено ако 5 години всеки е правил мръсно на другия

Мега фен Аватара на ameli
    ^Аз също нямам особено желание, но майка ми държи да ходя и да правя всичко както си му е реда.

Мега фен Аватара на tori
    Ами аз мисля, че трябва поне на бала си да се съберем. Виж, наистина обаче не ме кефи, че ще сме си самички ама карай, кво? Пак ще ни е яко.

Мега фен Аватара на Dagichka
    ако ти е кеф с твойте - да, тогава е екстра. аз стоях в хотела с цялото даскало до към 11, после си викнах моя човек и откарахме до 2 часа в градинката до хотела, на студено, на неудобна пейка, ама заедно и ми беше 8934793 пъти по-яко, отколкото ако бях отиша примерно с кифлите от моя клас на чалготека, където едвам се диша и искаш-не искаш се изръсваш с едно 100лева за пиене :д

Мега фен Аватара на tori
    Аз най-много да отида на дискотека с моите хора или да седнем на домашно в нас, чалготеките не са ми по вкуса.

Не обичам чалготеки, така че на бала ми отказах да съм с класа "като за последно" на чалга-дискотека. Май ще мина само с ресторанта и после си отивам при моя човек и ще ми е много по-добре, отколкото с интелигентните ми съученици в някоя претъпкана дискотека. btw още се чудя дали е нужно да нашите да хвърлят толкова много пари за бала, при положение, че АКО ме приемат в уни-то, ще се местя на квартира и ще трябва да се купуват много неща. Мисля, че събирането на роднините ще спести много пари. Вие мислите ли да ги събирате или не?
    Класът ми се интересува единствено от бала. Почти никой не говори за матури и изпити, макар че от време на време се споменават.
    Другата седмица ми е първият урок по БЕЛ. Почти съм на края на Железният светилник (гордея се!) и мога да кажа, че ми харесва. Е, вярно е, че има много непознати думи (поне за мен), но ми е интересно. Чудя се дали да започвам Тютюн или да карам само на анализи, пък да си прочета Под игото. Вие как мислите?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си