.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    не е, да, тя не обича да готви, но му е готвила, значи тя робува на стереотипи, че жената трябва да готви
    и да, не готви у тях си, търтейства, ама за другите се показва като голямата готвачка
    ми жалко е, сори
    О, Боже.
    Различните хора отключват различни твои желания и качества. Това не означава, че се правиш на еди каква си за пред другите. :Д И това, че не готвиш, не те прави търтей.
    Най-малкото тя трябва да сготви за себе си. Какъв е проблемът, готвейки за себе си, да сготви и за него? :Д Да не говорим, че никъде не е казала, че само тя е вършила това.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Най-малкото тя трябва да сготви за себе си. Какъв е проблемът, готвейки за себе си, да сготви и за него? :Д Да не говорим, че никъде не е казала, че само тя е вършила това.
    А като живее с техните отново, не трябва да си готви за себе си и й пречи да сготви и за тях?

Предвид как темата отиде на към ябълки и секс, можеш да не ми отговоряш

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    А като живее с техните отново, не трябва да си готви за себе си и й пречи да сготви и за тях?

Предвид как темата отиде на към ябълки и секс, можеш да не ми отговоряш
    Това пак е относително и зависи от семейната среда. Ако в тях е прието майка й да се грижи винаги да има сготвено в тях, то тя няма нужда да готви за себе си, стига да е доволна от това, което майка й предлага. :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си