.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 668

Тема: Избори 2014

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    То застъпници имаше навсякъде в страната, както и наблюдатели, снощи беше тотално мазало - в няколко секции в Кюстендил се опитаха да премятат в преброяването и то членове на СИК, главно от Атака, ДПС и ГЕРБ. За щастие, имаше кой да сигнализира и ги гонехме.. :3
    Бареков купуваше гласове пред едно училище 25 кинта баце, пред 7те секции, в които бях разпределен аз - се купуваха гласове за ГЕРБ пред полицаите без никакви проблеми, по 30 лева НА РЪКА, когато се пусна сигнал лицата от ромски произход изчезнаха за 2 часа (предполага се, че са отишли на кафенце) и се върнаха точно след като РИК (с полиция) си тръгнаха.
    Смесените секции бяха тежки, имаше вътрешни червеи като например, представител партия [БСП] от ромски произход, ходеше между етажите и секциите и обясняваше на неграмотните роми, че БСП е № 9 с преференция 1 или 3.
    Те хората дори и да си били от БСП, к'во от т'ва нали са гласували за ГЕРБ, вярвайки, че гласуват за БСП. Ебахти пародията. Хората на Бареков спираха директно пред секциите и си питаха направо искате ли пари?! Да един приятел взе 25 лева, но не е гласувал за тая измет, просто го пратихме да провери и си беше едно към едно с това, което имахме като информация. В смесените ГЕРБ-аджийте си въртяха няк'ви техни си схемички, които така и не разбрахме. Снощи си лягам, с ясната представа, че поне на регионално ниво БСП е водач по %, защото ГЛЕДАХ ПРОТОКОЛИТЕ навсякъде БСП на 1во място тръшка ГЕРБ с разлика от минимум 40 гласа, сутринта ме буди телефона да ми кажат, че сме с 10 % назад на второ място?! Ся излизам и ще ходя да гледам какво става, но като вътрешен човек ви казвам, тая държава е пълна пародия, пълна гавра.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    поне на регионално ниво БСП е водач по %, защото ГЛЕДАХ ПРОТОКОЛИТЕ навсякъде БСП на 1во място тръшка ГЕРБ с разлика от минимум 40 гласа, сутринта ме буди телефона да ми кажат, че сме с 10 % назад на второ място?! Ся излизам и ще ходя да гледам какво става, но като вътрешен човек ви казвам, тая държава е пълна пародия, пълна гавра.
    "сме"
    Искаш да ми кажеш, че работиш за БСП?
    Или аз нещо не загрявам?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    "сме"
    Искаш да ми кажеш, че работиш за БСП?
    Или аз нещо не загрявам?
    На младежката организация да, която е вътрешно партийна, така че можеш да кажеш, че "работя" за тях. Имам си и държавна работа.. споко.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на kosder
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    На младежката организация да, която е вътрешно партийна, така че можеш да кажеш, че "работя" за тях. Имам си и държавна работа.. споко.
    Естествено, че работиш за тях.. Пропагандирането и агитирането за БСП, основната функция на консомолската ви организация, спомага за увеличаването на изборния им резултат и води до малоумни едногодишни управления тип "Орешарски" или уродни тройни коалиции. Благодаря ти, че работиш за "просперитета" на България...
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си