- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Избори 2014
То застъпници имаше навсякъде в страната, както и наблюдатели, снощи беше тотално мазало - в няколко секции в Кюстендил се опитаха да премятат в преброяването и то членове на СИК, главно от Атака, ДПС и ГЕРБ. За щастие, имаше кой да сигнализира и ги гонехме.. :3
Бареков купуваше гласове пред едно училище 25 кинта баце, пред 7те секции, в които бях разпределен аз - се купуваха гласове за ГЕРБ пред полицаите без никакви проблеми, по 30 лева НА РЪКА, когато се пусна сигнал лицата от ромски произход изчезнаха за 2 часа (предполага се, че са отишли на кафенце) и се върнаха точно след като РИК (с полиция) си тръгнаха.
Смесените секции бяха тежки, имаше вътрешни червеи като например, представител партия [БСП] от ромски произход, ходеше между етажите и секциите и обясняваше на неграмотните роми, че БСП е № 9 с преференция 1 или 3.
Те хората дори и да си били от БСП, к'во от т'ва нали са гласували за ГЕРБ, вярвайки, че гласуват за БСП. Ебахти пародията. Хората на Бареков спираха директно пред секциите и си питаха направо искате ли пари?! Да един приятел взе 25 лева, но не е гласувал за тая измет, просто го пратихме да провери и си беше едно към едно с това, което имахме като информация. В смесените ГЕРБ-аджийте си въртяха няк'ви техни си схемички, които така и не разбрахме. Снощи си лягам, с ясната представа, че поне на регионално ниво БСП е водач по %, защото ГЛЕДАХ ПРОТОКОЛИТЕ навсякъде БСП на 1во място тръшка ГЕРБ с разлика от минимум 40 гласа, сутринта ме буди телефона да ми кажат, че сме с 10 % назад на второ място?! Ся излизам и ще ходя да гледам какво става, но като вътрешен човек ви казвам, тая държава е пълна пародия, пълна гавра.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Естествено, че работиш за тях.. Пропагандирането и агитирането за БСП, основната функция на консомолската ви организация, спомага за увеличаването на изборния им резултат и води до малоумни едногодишни управления тип "Орешарски" или уродни тройни коалиции. Благодаря ти, че работиш за "просперитета" на България...
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-