.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Мега фен Аватара на Colouring
    Нямам половинка, но все пак да пиша. :Д

1. Има ли за вас значение дали половинката ви ще ви се обажда поне веднъж на ден(а не вие на нея)?
    - Е, рабира се, че искам да се чуваме всеки ден, но никога няма да тръгна да си правя сметки последно, ако той ми се е обадил, че сега е мой ред и обратното. Трябва да се заинтересован от мен и да иска да общуваме, това не означава, че трябва да се чуваме през 5 минути. Зависи от деня.

2. Държите ли да се срещате всеки ден (или всеки свободен за вас)?
    - Ако сме свободни и двамата и сме близо един до друг, защо да не се виждаме всеки ден? Не виждам нищо лошо. Не говоря да бъдем заедно 24/7, но ако не сме заети, то затова се водим двойка - да бъдем заедно. Ако един от двамата е зает обаче или пък има други задължения, то няма да се разсърдя, ако не се видим.

3. Искате ли да знаете с кого прекарва свободното си време, когато не е с вас?
    - Разбира се и това е нормално. Не искам да знам всичко за него до най-малкия детайл, но е нормално да знаеш с кого общува.

4. Настоявате ли да ви разказва деня си?
    - То това си е естествен разговор и обиквенотено се обсъжда без някой да настоява. Ти сам изпитваш нуждата да споделиш какво те е зарадвало/разтревожило/натъжило през деня.

5. Важно ли е за вас да следва съветите ви?
    -Важно е да слуша съветите ми и след това с акъла си да взима правилното решение.

6. Държите ли да ви казва достатъчно често, че ви обича(дори всеки ден)?
    - Всеки обича повече да му бъде показвано, но аз лично се радвам И да ми бъде казвано. Може и да не е всеки ден, но да е достатъчно често. Не е като да не го знаеш или да ти трябва припомняне, просто е.. сладко?!

7. Според вас обсебващ човек ли сте?
    - Не, не съм. По-скоро съм човек, който раздава себе си напълно и се отдавам изцяло на половинката си. Но не съм обсебваща.

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Нямам половинка, но все пак да пиша. :Д
    (По мое мнение) темата не е само за хора във връзка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си